Mamici de septembrie - octombrie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amar spune:

am scris odata....exacte ca nemtii sau ca un ceas elvetian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

De Ramonaiani era vorba... dar vad ca nu a iesit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mai Danuta, tu nu ai citit din urma sa vezi cat de mult ii place Annisiei numele Dante?

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Danuta multam. Nu e cazul de deochi... In legatura cu prenumele - Yannis este grecesc, dar Dante spaniol. Eu pe nenea Dante nu il prea inghit. As vrea Edmond, dar am un tatic boland acasa cu care trebe sa duc munca de lamurire. Si trebuie luat incet nebunu' ca se sparie... Noroc ca e frumos rau....

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Bravo Sim! Ai fost pe faza...
Danuta, cu Basescii nu stiu ce sa zic. Nu i-am cautat mult. Ii gasi pe trotoar pe la Mamaia si tupeista cum sunt, ma dusei sa-i trag in poza. Ma mangaie Base pe burtici si intreba de sex... Ne-am luat adio si-am plecatara fiecare cu treaba masii... Ce palpitant....

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Annisia, am uitat sa iti povestesc. Cand am fost la munte in we au mai venit la pensiune niste turisti si erau cu un baietel de vreo 2 ani pe care il chema Yannis. Era o scumpete de copil, cumintel foc si frumusel rau. Chiar mi-a placut de el.

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Tzucule, cine sa traiasca, la multi ani! Esti manga fata deja? NU te bagi la o tura de pupaturi?
Roxule, probleme gogule? Pe unde esti tu azi? Alexandra e bine piticuta? Cum ai rezolvat cu munca care este? Haide ma, spune-ne si noua. Te rugaaammmm!!!!

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Mai fetelor, eu stiam de 50 ml... 300 mi se pare cam mult..
Eu l-am facut in Romania pe cel de hipoglicemie indusa... ala e facut cu asistenta medicala... si sange luat din sfert in sfert de ora, vreme de o ora jumate... Cei care faceau hiperglicemia se plimbau linistiti prin curte si dupa o ora veneau sa le ia sange din nou... Asa ca.. testul vostru e floare la ureche.

Te intrebam cand ca sa-ti fac galerie...

19+ cu Ioana

Mergi la inceput

Simule, cu frumuselul ma bag si eu. Dar cumintel sa nu te aud. Eu vreau un zombie sa ma tina in priza toata ziulica si toata nopticica. Nu suport copiii cuminti. Vreau sa am ce sa ii povestesc cand mai creste. Eu cand ii intreb pe ai mei imi spun o gramada de pozne pe care le executam si ma amuz ingrozitor (ma rad eu de mine...). Asa vreau sa fie si bebeii mei - zapaciti si cu multa personalitate.

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by iuli8700

Aeperju, Annisia, va multumesc ptr complimente dar acele poze fac parte din capitolul "am fost odata ca niciodata" ca de cand sunt cu bebe la purtator kilogramele au dat buzna( plus cateva de dinainte sa raman) si fata mi s-a rotunjit zici ca sunt un hamster care doar ce a servit masa. Eu sper ca dupa ce nasc sa ma ajute bebe(sa fie cat mai nazdravan) sa ajung la forma initiala.

Iuli22+

Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere

Vrajeala! Arati super bine!

Apropos de numele meu Emma...vine de la Emanuela bineinteles si mai am un nume: Anemari...mie-mi super place...asa ca idee de nume pt bebeii vostri.

Emma 21+

Mergi la inceput