Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Servus,
Nici eu nu am luat nici alocatia (a venit la Buc, acuma astept sa imi intre in cont), nici indemnizatia(daca am depus dosarul tarziu ). Astept banii pentru ca voi merge intr-o excursie la Istanbul cu cei de la firma...... sper sa ma lase Luchitza sa ii iau cu imprumut.
Luca al meu e tare bine, am sunat acasa se auzea pe fundal cum gangurea.... e cam bronzat si voi lua si eu crema de soare (si ptr mine).
Seara doarme cu body maneca lunga (la mine in mansarda seara e inca rece), pantaloni subtiri, dar in curand cred ca ramane doar la body maneca scurta si pampers.
Mai vroiam sa spun ceva.... aaaaaaa... ma duc azi la avocat sa vad daca pot obtine incredintarea unica a copilului.... sa nu mai alerg dupa "tatal" cand am nevoie de vreo semnatura...
Va pupicesc

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna mamicile mele dragi!
Asa referiotr la aerisit eu dimineata la 4 deschid geamul si sta deschis toata ziua asta acum cu caldurile astea noaptea e inchis.Cu tantarii luptam si noi greu ca avem o apa in spatele blocului si e jale cat tantari avem.
Noi ne plimbam seara acum de cand sunt caldurile astea ca dimineata nu reusec Mario se trezeste la 10 pina papa pina nu mai stiu ce fac gata e cald afara,si asa iesim seara pe la 19.
Laura dar va rog nu aruncati cu pietre eu lui Mario ii dau si 140ml de suc dar am inceput cu 20 ca daca nu bea atat e mare scandal in casa,ma bucur ca ai rezolvat-o cu kk.

Ma fetelor care-i secretu cu legumele astea ca copilu asta al meu sub nici o forma nu vrea si gata doar cartoful il accepta in rest nik.Am incercat diverse scheme nimic.Eu una deja gata renunt la morcov si altele ii dau doar ce vrea poate astept sa mai cresca si incep din nou.Azi iam dat danonino de caise pai a papat tot si ce scandal a facut cand sa terminat ca mai vroia.Noi apa ben chear foarte bine nici nu ne pornim fara in oras chear si dupa ce manaca vrea apa e mai satos el asa la mine.Fructele le accepta mai toata care sigur le-am dat pina acum nu conteza cum i le dau suc sau pireu le papa bine.
aa ce am uitat el morcovu il papa numai in suc combinat cu cel de mar.

Mirooope unde esti?

MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)


poze bebita Mario Gabriel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

buna.....
mai intram si noi.....din an in paste......am citit pe diagonala.....deci:
-de cateva zile, o tin pe ana in body cu maneca scurta, fara sosete.....cu geamul deschis in camera in care stam....noi stam la et 4 din 4 asa ca este ffffff.cald.....
-seara, la fel, cu body cu maneca scurta, fara sosete....cu rezerva lichida, geam inchis, usa deschisa......
afara iesim dupa orele 16-17.....o sa incep sa o scot si dimineata, 10-11......
-afara o scot in salopeta cu maneca scurta si cu craci scurti...cu bandana pe capshor......
Ana mananca ...cam la 3 zile cate o jumatate de banana....o devoreaza.....si este "ciorbareasa".....mananca aprox.un polonic mare de ciorba.....A atins pragul de 8.000 gr!!!!! Spune din ce in ce mai des TA-TA, DA-DA, A-NA si MA-MA (cand este la ta'su in brate si vrea la mama)......cam atat pana acum......m-am intins...

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:


Soacra-mea a sarit ca sa am grija ca la ea copiii au facut alergie cand alapta.
I-am zis ca nu am citit nicaieri ca nu e voie.
Mie imi plac la nebunie..nu imi mai trebuie mancare daca am capsune (kiar am dat pe dexonline si am gasit ambele forme).

Laura,eu nu stiu ce sa zic..noi abia am introdus suc de mar..mai dureaza.Si Mihaitza bea ceai fara probleme..diluez Baby drink cu ceai de musetel.

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Laviniami-ai facut pofta de capsuni si eu sunt inebunita dupa capsuni maine merg sa-mi cumpar si eu ca azi am asa o lene

MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)


poze bebita Mario Gabriel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

laura 1- suc sttiu ca nu se da mai mult de 25 ml morcov si 45 ml mar pe zi....daca ii plce atit de mult sucul cred ca mai poti pune putina apa 20-30ml si vezi daca il primeste asa mai ales ca nu-i place apa ...si bubu se strimba la apa si de trei zile o pacalesc cu ceai de musetel ,un plic la 400-500ml din care iau doar 125ml si pun jumatate de plic de baby drink si in felul asta bea 125ml de ceai pe zi...2- eu am inceput direct cu legumele pasate + zeama de supa , la inceput am fier mai multe si am pasat doar morcov apoi am adaugat si alte legume ...masa de prinz am inlocuit-o in trei zile cu legume ...oricum de la morcov nu are ce sa faca decit un scaun mai tare sa ai grija ...zeama ii dau cit vrea...in medie 60-80ml si prefera sa manince citeva lingurite de piure ,citeva guri de supa si tot asa si supa o serveste la biberon...acum pasez morcov ,dovlecel , cartof, telina ,pastirnac ,patrunjel , dar predomina primele trei + piept de pui....3-iesim de la 11,30 -13 tb sa o iau pe kiki de la scoala si mai dau o tura dupa-amiaza de la 18-20 in functie de membrii maturi ai casei...4-crema nu am cumparat inca
yagmur succes in demersurile pe care tb sa le faci si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Laura, noi bem deocamdata doar 60 ml suc de mar. referitor la piure am inceput direct cu piure de legume, noi suntem mai mititei, iar supica nu aduce mare aport caloric.
Aura, ce cantitate de piept de pui ii dai lui Bubu??
Intrebare pentru fetele care dau deja carne bebelusilor: mai amestecati piureul de legume si carnita cu cereale sau carnea ii da consistenta necesara si nu mai e nevoie de suplimentul de cereale?
Noi nu mancam inca piept de pui, dar legumele le amestecam cu lapte si cereale... tot pentru ca suntem mititei si nu ne permitem o simpla masa de legume. Cu faina de cereale e mai satioasa.. Ma intreb daca sa mai pun cereale si la masa de carne??


ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

roxanica carne de pui se da cam 20g - 2 linguri de supa pline cu carne tocata ....la inceput tocam carnea ,o masuram si apoi la blender acum cubuletul de carne direct in blender....lingura sa fie normala , adinca pt ca sunt si linguri mai plate...cereale nu mai adaug , lapte se poate pune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

[quote]Originally posted by Lavinia_P





Si CAPSUNI: a mai papat cineva care alapteaza?
Ca am in frigider, tot zic ca nu pap mult, dar nu ma pot abtine sa nu mai bag una rece si buna in gura di 10 in 10 minute.Ca au aparut astea romanesti.

Este vreo problema cu capsunile? caci si eu alaptez si am mancat capsuni. Spuneti-mi si mie.

poze calin
Calin (5.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

kokorina, am ras cu lacrimi aseara de muzicuta voastra ... si m-a mancat sa nu zic unde si l-am chemat pe sotz sa citeasca si el si a ras si dupa aia a spus: bai, dar eu de ce nu m-am gandit sa iau muzicuta sa-i cant oanei?

crema de soare am luat de la mustela

carne
nu mancam inca, dar ma gandesc ca ar trebui scoase cerealele dc bagi carne... depinde si cat manca la o masa, ca oana manca cam 150-200 g legume si nu-i mai bag cereale

avem scaun de masa

si afara iesim imbracate asa si probabli caat de curand numai in pampers

Dia de Oana (29.11.2006)



poze OANA
luna a-5-a

Mergi la inceput