Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor nu am mai intrat de ceva vreme. Sunt suparata ca goanga tuseste nu are febra, nu are muci, nu are rosu in gat...nu stie nici pediatra ce are...mi-a dat profilactic humex si nurofen!Mai vorbim!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Si CAPSUNI: a mai papat cineva care alapteaza?
Ca am in frigider, tot zic ca nu pap mult, dar nu ma pot abtine sa nu mai bag una rece si buna in gura di 10 in 10 minute.Ca au aparut astea romanesti.

Am mancat mereu, de cand am nascut.
Cum, au aparut deja cei autohtoni??? Pe aici cred ca de abia au inflorit...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by Yagmur

Servus,
Mai vroiam sa spun ceva.... aaaaaaa... ma duc azi la avocat sa vad daca pot obtine incredintarea unica a copilului.... sa nu mai alerg dupa "tatal" cand am nevoie de vreo semnatura...
Va pupicesc

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

Sa speram a reusesti cu demersurile, iar daca vrei sa-l scoti pe Luca din tara iti trebuie acordul in scris al tatalui. Tinem pumnii.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

in legatura cu cremele de soare pt bebei, mai vroiam sa va spun sa nu uitati sa-i dati si in talpa, dc ii lasati desculti, ca se pot arde f usor in talpa

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

porumbita ai mare grija la iaurturile din comert ,mai ales la cele din fructe...nu stii in ce conditii sunt transportate sau daca nu au fost uitate cu orele de vreun angajat pe te-miri unde...eu una nu ma incumet la astfel de experiente ...o sa-i fac iaurtul in casa ancutei ...kiki mi-a facut la 1an si 2 luni o enterocolita foarte urita de la un danone , tot ce mincase in rest era facut in casa si proaspat asa ca acum "suflu si-n iaurt"
carla multa sanatate alexandrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Si CAPSUNI: a mai papat cineva care alapteaza?
Ca am in frigider, tot zic ca nu pap mult, dar nu ma pot abtine sa nu mai bag una rece si buna in gura di 10 in 10 minute.Ca au aparut astea romanesti.

Am mancat mereu, de cand am nascut.
Cum, au aparut deja cei autohtoni??? Pe aici cred ca de abia au inflorit...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Da. Au aparut. La socrii mei deja s-au terminat. Din cauza caldurii foarte mari s-au copt si ciresele de mai.(suntem in mai, dar ai inteles ce am vrut sa zic)
Si eu am mancat, mai putin anul acesta, dar nu pentru ca alaptez ci pt ca cica nu as avea voie din cauza alergiei mele de saptamanile trecute.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Laura13

vad ca sunt singurica pe aici!
in alta ordine de idei... portocala nu i-am dat dar am bagat para la greu de dimineata. drept urmare, a facut si al meu kk, nu moale, dar manar cu am mai facut pietricelele alea care ma imbolnaveau pur si simplu.
acu' mai multe intrebari:
1. cat suc de fructe pot sa ii dau pe zi? ca apa nu bea, cu ceaiul nu se omoara, in schimb dimineata dupa ce ii dau 60 ml de suc plange ca ii iau biberonu si ca nu mai e suc. eu i-as mai da si in timpul zilei, eventual seara, dar mi-e sa nu fie prea mult.
2.maine ma apuc de supica. ce fac ii dau doar zeama la inceput sau incep direct cu legume pasate? zeama i-o dau ci bibe sau cu lingurita? cat?
3. ce program de iesiri mai aveti? ca noi iesim pe la 10.30, dar pe la 12 trebuie sa intram in casa. am gasit eu un parc unde e numai umbra si e chiar racoare, dar totusi..... chestia e ca dani se trezeste pe la 8.30-9, papa la 10, deci nu as avea cum sa ies mai devreme. si nici sa nu ies deloc nu mi se pare ok.
4. ce fel de crema de soare imi recomandati?
asa... vroiam sa mai zic pt mamicile care se plang ca nu papa bebelusii... cum e la noi: vad ca dani mananca mai bine de la borcan, explicatia pe care o gasesc eu este aceea ca fructele sunt mult mult mai fin pasate. in plus daca vede biberonul de suc, plange pana il primeste. si nici nu mananca dupa ce bea bine cu suc, plange ca vrea mai mult. asa ca eu ascund sucul, ii dau fructele pulpa si abia apoi scot la iveala sucul! mult mi-a luat pana m-am prins
si cam atat pt acum

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

1. La cartea mea minune scrie ca se pot da pana la 120 ml de suc de fructe zilnic.
Edit: mai zice la carte ca sucul de fructe nu trebuie sa inlocuiasca o masa de lapte sau de solide pentru ca nu are nici pe departe aceeasi valoare nutritiva. Ca si la adulti, de altfel.
2. Eu merg pe varianta pireu de legume intai si la sfarsit ceva supa daca accepta (Roxana n-a acceptat niciodata supa chioara).
3. La noi e total alandala cu iesirile...
4. cred ca orice cu SPF peste 30 e OK, dar dupa varsta de 6 luni pentru ca pana atunci se absorb prea multe chimicale prin pielea bebelusilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

a_deju vazut poze de la botez!

dia super scaunel si papusica ce sta in el.
yagmur multa, multa bafta! sper sa se rezolve totul si sa fie bine.
carla 2005 sanatate multa!
lavinia si eu vroiam sa intreb acelasi lucru legat de capsuni. imi plac la nebunie, dar cum Alessia are dermatita alergica, ma gandeam ca nu/i bine sa mananc nici eu, din moment ce alaptez. Asa ca nu am mancat.
roxanica noi nu papam carne. Urmaresc ce/ti raspund fetele sa stiu si eu.
mirrrrooooo!!!!!!!!!!
crema cu factor de protectie 50 de la mustela. In casa stam doar in body cu maneca scurta. La fel stam si afara, doar ca punem palariuta daca stam la mami in brate si e soare.
Geamul e deschis tot timpul la bucatarie. Oricum la noi e bine, pentru ca stam la casa, si nu bate soarele deloc la noi in geamuri.
Am facut actele, casa e a noastra. Si ca sa va lamuriti: noi am cumparat o casa cu legea 112, si nu aveam voie sa facem contract de vanzare /cumparare pana dupa ce treceau 10 ani. Ei, au trecut 10 ani si azi am facut actele, prin care singurii proprietari suntem noi. Sunt foarte fericita.

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura13

vad ca sunt singurica pe aici!
in alta ordine de idei... portocala nu i-am dat dar am bagat para la greu de dimineata. drept urmare, a facut si al meu kk, nu moale, dar manar cu am mai facut pietricelele alea care ma imbolnaveau pur si simplu.
acu' mai multe intrebari:
1. cat suc de fructe pot sa ii dau pe zi? ca apa nu bea, cu ceaiul nu se omoara, in schimb dimineata dupa ce ii dau 60 ml de suc plange ca ii iau biberonu si ca nu mai e suc. eu i-as mai da si in timpul zilei, eventual seara, dar mi-e sa nu fie prea mult.
2.maine ma apuc de supica. ce fac ii dau doar zeama la inceput sau incep direct cu legume pasate? zeama i-o dau ci bibe sau cu lingurita? cat?
3. ce program de iesiri mai aveti? ca noi iesim pe la 10.30, dar pe la 12 trebuie sa intram in casa. am gasit eu un parc unde e numai umbra si e chiar racoare, dar totusi..... chestia e ca dani se trezeste pe la 8.30-9, papa la 10, deci nu as avea cum sa ies mai devreme. si nici sa nu ies deloc nu mi se pare ok.
4. ce fel de crema de soare imi recomandati?
asa... vroiam sa mai zic pt mamicile care se plang ca nu papa bebelusii... cum e la noi: vad ca dani mananca mai bine de la borcan, explicatia pe care o gasesc eu este aceea ca fructele sunt mult mult mai fin pasate. in plus daca vede biberonul de suc, plange pana il primeste. si nici nu mananca dupa ce bea bine cu suc, plange ca vrea mai mult. asa ca eu ascund sucul, ii dau fructele pulpa si abia apoi scot la iveala sucul! mult mi-a luat pana m-am prins
si cam atat pt acum

Laura lui Daniel - 14.11.2006

La 1 si 2 nu stiu ce sa iti zic, noi suntem prietene doar cu tzitzi

3. Program pe caldura asta cam asa: dimineata de la 9.00 la 10.00/10.30 pentru ca trebuie sa mai si dormim si apoi seara de la 18/19 pana pe la 20/20.30.
Pana acum dormea de la 19.30/20.00; si e destul de greu in casa atatea ore. Chiar voiam sa va intreb ce activitati mai prestati in timpul zilei in casa, ca pe mine ma oboseste tare in cele 3-4 ore cand nu doarme si vrea sa pape mai des. Are 2 reprize de somn:de la 10.30/11.00 pana la 12.00/12.30 si apoi de la 16.00/16.30-17.30/18.00.

4. Eu folosesc crema de la Bioderma: Photoderm
Dermatoloaga mi-a recomandat si mie pt fata tot cu SPF 50+

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Eric de a_deju

Alex de roana
Elisa de daphna
donia sa inteleg ca nu trebuie sa o dau cu crema cu factor de protectie?

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput