Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna tuturor!

cred ca am terminat la administratia financiara si nu imi revin. imi vor lipsi drumurile zilnice, ce sa zic...

pai bine, eu sunt depresionata si voi propuneti ca tema poze before si after?!?!? la mine nu e nevoie de nici o poza, e f simpla toata treaba: acum am burta si nu mai am sani.(nu ca as fi avut din cale-afara inainte, dar era bine). si imi mai dati link si cu mandrele din libertatea! pai mai bine inapoi cu mine la administratia financiara...

ati mancat danone cu mere? e bun.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Mandra mea si-a facut program de trezit la 3 dim
Cand imi propun sa nu mai mananc tot felul de prostii nu resusesc chiar atunci imi vine sa papa de toate
ce gagici faine

Laura-ce sperietura ati mai tras bine ca nu a fost decat o zgarietura
interesant aerobicul in apa doar ca eu am frica de piscine

Dianocica-tare tipa

Asiza-f faine pozele incet incet o sa revii la kg de dininte de sarcina

Flore-super pozele

Ruxandra
Mark,Andrea

Aura_s-bune sfaturile ea pana acum era cuminte dar dupa cum se vede sa smecherit

si-s grabita si-s grabita....

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

bambo: cred k sufera de singuratate si nebagare in seama...Al meu sot asa spune despre darius( si cica seamana cu mine la asta)...Nici el nu prea ma vrea singur, dar il pun in scaunul de masa si il iau dupa mine unde stau eu...

Ralumat: era pe vremuri un film..."Toate mi se-ntampla numai mie"....Kred k ai putea face un scenariu nou..cu acelasi titlu...

Desiree: eu , eu..eu sunt verde....! De la 1 mai sunt verde..A incercat A_deju sa ma corupa ieri la o inghetata..dar am rezistat...
Am dat aproape 3 kg jos... da mai am destule...
Cat despre zahar, in maternitate si mie mi-au spus asistentele k la ceaiul de musetel sau menta sa pun zahar...Da nu le-am luat in seama...

Ariadna: "vreo" se scrie legat

Vad k la timisoara se tin intruniri...La noi la C-ta s-au cam rarit...De mult timp nu ne-am mai intalnit in gasca....

Yagmur: daca in dreptul tatalui pe certificatul de nastere ai fi trecut o linie...ar mai fi fost aceleasi probleme??
Situatia nu se poate rezolva si amiabil?

Dia, Flore, Dianocica, Desiree:fototmodele ce mai...

Offf..oare vom mai purta vreodata blugi cu talie joasa si tricouri
cu buricu' la vedere????

Roxanica: foarte dulce gestul bunicii tale... Si bunicul meu vine la noi cam la 3 luni la control la oftalmolog..si nu pleca niciodata fara sa nu ii cumpere ceva bunicii mele( bineinteles tot dulciuri...nu rochite..bluzite...)

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Deci, eu sint deprimata si la munca... si voi ce faceti? Puneti poze cu voi, slabe, sexi, etc, etc.... si ma deprim si mai tare . Eu eram o inainte de a ramane insarcinata... in fine, eu am incercat sa pap cat mai sanatos, nu am papat cioco (doar o budinca... ca m-a imbiat mama Asizei); in rest, salate, branza cu rosii, legume si fulgi cu lapte... dar tot ocup un container.... Azi am fost la pauza de pranz sa joc ping-pong la noi la cantina.... in fiecare zi o sa fac asta cand nu sint pe teren, poate-poate dau si eu ceva jos . Si avem si teren de fotbal... poate ma apuc de alergat sa stea toata firma pe geam si sa se uite la ... crazy mom
Teutz, merci mult... o sa fie totul bine pana la urma...asa sper
Madaluta, eu am vrut sa trec liniutza...pentru mine era cel mai simplu, dar am incercat sa ma pun in locul lui Luca... ca poate el ar fi preferat sa apara ceva acolo.... si de aici incep toate complicatiile... eu nu am cerut pensie alimentara dar daca, juridic, vreau custodia... instanta vrea sa fie corect pentru toata lumea: eu sa fiu in stare sa am grija de el, bebe sa primeasca 25% din salariul tatalui, si tatal sa aiba drept de vizitare..
Nu in ultimul rand, La Multi Ani, Ruxandra.... asa cum au mai spus fetele mai inainte, ma bucur tare mult ca te-am cunoscut... si sper ca in iulie sa ne si vedem face-to-face
Imi cer scuze pentru stilul haotic in care scriu, dar o fac pe fuga, mai trebuie sa ma ascund cand intra careva in birou..etc, etc,Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna fetele
Ce sa zic care mai de care frumoase nu mai fiti asa stresate o sa revenim cu toate la kg pe care ni le dorim eu asa sper....
Noi ieri am fost la iarba verde am stat toata ziua la aer , Mario sa simtit superrrrr...Sa va zic baitu mamei a inceput sa se tarasca dea buselea mai greu dar se taraste sigur daca are in fata telecomanda preferata lui deci Bambo vezi ca noi venim din urma ma copii astea se vede ca sunt diferenta la 1 zi ca tare mult seamana si Mario la fel face daca ramane singur.
A si inca ceva Mario intinde manutele cand ii zic:" vino la mama" e asa un dulce nu mai pot de dragul lui.
Ma fetelor avem asa niste copii frumosi ce-i cu depresia asta pe voi .
Laurici bravo e bine ce faci cu piscina si eu vreauuuu, imi inchipui ce sperietura ai tras dar bine ca-i totul ok.
Noi ne pregatim de botez pe 27 il avem il botezam la o manastire frumoasa si avem bafta ca chear staretul ii va tine slujba ca pe 27 mai e si hramul manastirii abiea astept.
Pupici la toti fulguletii de la noi

MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)

poze bebita Mario Gabriel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by madaluta

bambo: cred k sufera de singuratate si nebagare in seama...Al meu sot asa spune despre darius( si cica seamana cu mine la asta)...Nici el nu prea ma vrea singur, dar il pun in scaunul de masa si il iau dupa mine unde stau eu...

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

nu stiu daca sufera de singuratate pt ca o pun toata ziua in balansoar si ma vede o las singura doar daca ma duc la baie

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Mai vreau sa va spun una faina de tot si fug cu pruncu' la aer!
V-am spus ca ieri am fost la tzara, la bunici, am adus-o pe bunica la un control la dr. se plange de dureri de spate sarmana. La un moment dat l-am pus pe David pe pat si vad eu ca sub patura, pe perna, era asa ca un pachetel. Ce credeti ca era: o pungulitza cu niste napolitane, o cioco, dulcegarii. Bunica mea i le lasase bunicului, asa un fel de surpriza, pentru ca stie ca tare-i plac dulciurile, iar ea urma sa lipseasca o zi, doua. I le pusese pe perna sa le gaseasca inainte de culcare, seara, cand ea va fi la oras , la noi, si bunicu singur acasuca.
Ce frumoooooooos, nu-i asa?? Si au 55 de ani de casatorie!!! tare m-a emotionat gestul!! Asa se intretine o dragoste maaaaaaare, fetelor!!! Nu ca noi, deprimate, cu cocu decentrat, cu suncile atarnand!! Da, da

emotionant...am si plins putin...sa-ti traiasca bunicii si sa-i tina DD sanatosi...mi-as dori sa fim si noi asa peste 40-50 de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Am si eu o intrebare pt fetele care au facut vaccinul Infanrix Penta: este acelasi cu Infanrix-IPV+HIB? noi azi mergem la vaccin si voiam sa stiu dc e corect ce mi-au dat cei din farmacie(adica pe cel de-al doilea )

poze Darius

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor am citit iara i zig-zag, eu de 3 nopti am mutat goanga singura in camera...copilu doarme bine pana la 6 dimineata (nu se mai trezeste noaptea) insa eu pazesc usa de la camera ei, iar cand imi iau inima in dinti sa ma intind in pat mai am un pic si-mi pun babyfonul pe ureke ! Asa ca sunt zoamba (asta e vorba sotului meu)!

De diversificat ne diversificam incet dar sigur...usurel ca nu ne grabeste nimeni!
Tusea i-a trecut!
Acuma am vazut ca voi ati inceput o saptamana verde...eu am mancat insa numai verde nu se poate numi, mi-a luat sotul o salata dar nu are cine sa mi-o pregateasca si cred ca o sa moara de batranete!

Ma duc sa caut si eu poza cu mine inainte de burta...ca am vazut numai gagici misto pe aici!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Cu 3 luni inainte de a ramane gravida aratam asa!!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput