Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 27
Teutz spune:
Yagmur, un
-ic pentru sustinere, ca pana la urma sa reusesti sa rezolvi problema custodiei unice!
-ici multi pentru Luchita de la noi si felicitari pentru rostogolire!
Nu fii deprimata! Imi imaginez ca-ti este foarte greu, iubita de tine, ca te gandesti ca pierzi momente din viata lui Luca, dar gandeste-te ca tot ce faci faci pentru baietelul tau, sa-i fie lui bine!
pentru o mamica deosebita si puternica!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Ralumat spune:
Pentru ca in parcul in care iesim noi de obicei la plimbare e epidemie de rubeola si de conjunctivita, am hotarat impreuna cu sotul meu (cam acum vreo 2 saptamani) ca pana se face David bine sa ocolim zonele cu multi copii, pentru a nu suprapune tratamentele. Asa ca plimbarea mea a trebuit sa-si gaseasca un alt traseu. Si am identificat unul perfect si periculos pentru buzunar: dimineata merg de obicei in piata Vitan, dupa un morcov, un mar, etc. Dar cum mallul e aproape, intru si pe acolo. Fetelor, e asa frumos in Mall la prima ora! Pustiu, vanzatoare adormite, casti gura la greu!Azi am planificat o vizita la Gima, sa achizitionez un castronel mai mare, ca din cel mic gata, nu se mai satura! Pasagerul din carut s-a trezit sa faca kk, asa ca am mers frumusel la toaleta sa-l schimb. Sa va mai zic ca abia ajunsa acolo am descoperit ca nu aveam decat servetele umede la mine?
Curat eu "productia" cat de bine pot, hai inapoi la parter, dupa pampersi. Si iar sus, la schimbat. Si cand termin victorioasa, dau sa arunc scutecul la gunoi....ma prinde femeia de serviciu!
Uite-asa s-a rastit la mine: "da-l incoace, ca daca-l pui la cos, o sa puta aici toata ziua". He, he, daca ar sti ea ca ce va puti de fapt toata ziua pusesem deja.....vreo 5 minute mai devreme, infasurat in servetele umede ![]()
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
Ralumat spune:
Ce ma fac, ca si-a mai scos o masa? Azi s-a trezit la 6.30, a facut vocalize singur in patut, nu a vrut lapte nici atunci, nici la 7, abia la 8 am avut sanse cu piureul de fructe. La 12 legumele, la 16 vor fi cerealele, pe la 20.30 pica rupt, deci atunci am sanse sa-l pacalesc cu niste lapte....dar sigur nu bea mai mult de 150. Ce sa fac? Cum sa-l fac sa bea lapte mai mult?
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
cristina1974 spune:
Buna ,mai fetelor!
Si voi aveti depresii? Da' ce sa mai zic de mine, ca stau ca prizoniera de razboi in tara asta...... Of, Kaveh vine pe 26 mai in tara, sa-si recupereze familia, si plecam , in sfarsit, pe 28 mai acasa,insa jur ca nu mai pun piciorul in tara asta mult timp de-acum incolo.Mai mult, asta mica a mea imi face niste mofturi, de-mi vine sa deschid geamul si sa ma arunc in cap. Auzi,fac vreo 2-3 feluri de mancare pt ea, si se stramba de parca i-as da matraguna sa manance. A trebuit sa ii schimb si laptele, ca proviziile luate de acasa s-au terminat.Alt subiect de scandal.....
Ce sa mai zic? Iasmina dispera ca si mine, vine la mine si plange ca vrea acasa. ce sa-i zic?
Yagmur, grija mare.Inainte de a pleca din tara, adica inainte de a cheltui bani pe bilete, alearga dupa tatal lui Luca ,sa-ti faca rahatul ala de declaratie, care trebuie sa fie si legalizata, ca altfel te intorc "domnii' de pe aeroport cu asa maniere "elegante",ca nu-ti mai doresti nimic decat sa le sfarami fetele. Nenorocitii..... Mie inca nu mi-a trecut, si nu o sa-mi treaca asa de repede.Oricum, kaveh aduce si pasapoartele britanice, al meu si al Iasminei, si uite cum cele romanesti o sa0si dea obstescul sfarsit pe pamantul tarii mama,ca exact la cosul de gunoi or sa ajunga, pt altceva nu-mi mai folosesc.
Saptamana sanatoasa? Pai eu sunt vai de capul meu. De nervi, nu-mi vine sa mananc nimic,nimic, de cateva zile. In schimb, bag apa in mine ca o vitica,de zici ca nu am mai vazut apa din 1900 toamna.
Mai vad eu stele verzi din cand in cand, da' trec pana la urma:mai o cafeluta, mai o tigara-doua (sa nu dati cu rosii, ca nu fumez de fata cu copiii).Of, tin AMR-ul ca pe ceva sfant:au mai ramas 9 zile pana cand imi vad barbatul, si 11 pana plec acasa.
Beeeyyyy,si ce-i cu caldura asta din Iaasi? Eu numai in Dubai am mai prins calduri din astea, anul asta. Cand imi spune Kaveh cum ploua la Londra, si cum este de racoare, imi vine sa-mi fac harachiri.
Mai gagici, eu va las acu', ca, nu de alta, dar iar ma apuca isteria si nu vreau sa mai spun lucruri grele la adresa tarii mele natale.
O zi buna va doresc, si voua si la bebei.
Cristina, IAsmina si Georgia
cristina
roxanica2006 spune:
LA MULTI ANI, RUXANDRA!!! ITI DORESC CA VIATA SA-TI RASPUNDA CU DRAGOSTEA SI BUNATATEA PE CARE TU O RASPANDESTI IN JURUL TAU, SA FII ATAT DE FERICITA PE CAT II FACI DE FERICITI PE TOTI CEI DRAGI SUFLETULUI TAU!!! 

La multi ani puiutilor sarbatoriti azi: MARC, ANDREEA, STEFAN!!

ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
roxanica2006 spune:
Timisorencelor, jos palaria, numa' fete una si una!
Eu nu pot pune poze dinaintea sarcinii pentru ca nu prea am pe calculator, atunci nu aveam aparatul foto, eventual cele de la nunta, sunt la semnatura mea..Oricum mai am de dat jos 15 kile sa fiu ca inainte.
Mey, fetelor, Dia, Flore, Dianocica, Desiree, sa mor io daca vad vreo diferenta intre cum aratati atunci, ho, ho, i.e.n, si acum!! Exact la fel de slabe!! Nu va mai plangeti, ca ne complexati! Vorba Dianocicai jap, jap!
Ralumat, eu tocmai de aceea o tot taraganez cu diversificarea asta si ma mai fac ca uit intr-o zi sa-i dau piure de legume sau fructe si bag lapte la greu, pentru ca mi-e teama ca va bea prea putin lapte si totusi sa nu uitam ca din lapte isi ia tot ce are nevoie si de la lapte creste falnic. Cel putin eu asa am citit in Capraru. Scria ceva de genul" daca se constata ca bebe nu creste cu 400-500 gr. pe luna (asta dupa inceperea diversificarii), se vor scoate fructele si legumele, marindu-se cantitatea de lapte, sau se va adauga ulei, unt in piureul de legume de la pranz"
Stiu eu ce sa te sfatuiesc, da-i o cantitate mai mica de fructe, legume si suplimenteaza masa respectiva cu lapte, sau daca nu vrea imediat oricum va cere dupa o ora, doua, pt. ca nu se va satura. dar David a luat bine in greutate, nu?
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by cristina1974
Buna ,mai fetelor!
Si voi aveti depresii? Da' ce sa mai zic de mine, ca stau ca prizoniera de razboi in tara asta...... Of, Kaveh vine pe 26 mai in tara, sa-si recupereze familia, si plecam , in sfarsit, pe 28 mai acasa,insa jur ca nu mai pun piciorul in tara asta mult timp de-acum incolo.Mai mult, asta mica a mea imi face niste mofturi, de-mi vine sa deschid geamul si sa ma arunc in cap. Auzi,fac vreo 2-3 feluri de mancare pt ea, si se stramba de parca i-as da matraguna sa manance. A trebuit sa ii schimb si laptele, ca proviziile luate de acasa s-au terminat.Alt subiect de scandal.....
Ce sa mai zic? Iasmina dispera ca si mine, vine la mine si plange ca vrea acasa. ce sa-i zic?
Yagmur, grija mare.Inainte de a pleca din tara, adica inainte de a cheltui bani pe bilete, alearga dupa tatal lui Luca ,sa-ti faca rahatul ala de declaratie, care trebuie sa fie si legalizata, ca altfel te intorc "domnii' de pe aeroport cu asa maniere "elegante",ca nu-ti mai doresti nimic decat sa le sfarami fetele. Nenorocitii..... Mie inca nu mi-a trecut, si nu o sa-mi treaca asa de repede.Oricum, kaveh aduce si pasapoartele britanice, al meu si al Iasminei, si uite cum cele romanesti o sa0si dea obstescul sfarsit pe pamantul tarii mama,ca exact la cosul de gunoi or sa ajunga, pt altceva nu-mi mai folosesc.
Saptamana sanatoasa? Pai eu sunt vai de capul meu. De nervi, nu-mi vine sa mananc nimic,nimic, de cateva zile. In schimb, bag apa in mine ca o vitica,de zici ca nu am mai vazut apa din 1900 toamna.
Mai vad eu stele verzi din cand in cand, da' trec pana la urma:mai o cafeluta, mai o tigara-doua (sa nu dati cu rosii, ca nu fumez de fata cu copiii).Of, tin AMR-ul ca pe ceva sfant:au mai ramas 9 zile pana cand imi vad barbatul, si 11 pana plec acasa.
Beeeyyyy,si ce-i cu caldura asta din Iaasi? Eu numai in Dubai am mai prins calduri din astea, anul asta. Cand imi spune Kaveh cum ploua la Londra, si cum este de racoare, imi vine sa-mi fac harachiri.
Mai gagici, eu va las acu', ca, nu de alta, dar iar ma apuca isteria si nu vreau sa mai spun lucruri grele la adresa tarii mele natale.
O zi buna va doresc, si voua si la bebei.
Cristina, IAsmina si Georgia
cristina
Of, Cristina, nu cred ca sunt cuvinte ca sa te consoleze....dar vreau si eu sa pun putina sare pe rana: daca tot arunci pasapoartele la gunoi, taie-le inainte de a le arunca. Doamne Fereste, pica pe mana unor nenorociti, si va treziti cu cine stie ce probleme. Si....rabdare si tutun
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a cincea
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Timisorencelor, jos palaria, numa' fete una si una!
Eu nu pot pune poze dinaintea sarcinii pentru ca nu prea am pe calculator, atunci nu aveam aparatul foto, eventual cele de la nunta, sunt la semnatura mea..Oricum mai am de dat jos 15 kile sa fiu ca inainte.
Mey, fetelor, Dia, Flore, Dianocica, Desiree, sa mor io daca vad vreo diferenta intre cum aratati atunci, ho, ho, i.e.n, si acum!! Exact la fel de slabe!! Nu va mai plangeti, ca ne complexati! Vorba Dianocicai jap, jap!
Ralumat, eu tocmai de aceea o tot taraganez cu diversificarea asta si ma mai fac ca uit intr-o zi sa-i dau piure de legume sau fructe si bag lapte la greu, pentru ca mi-e teama ca va bea prea putin lapte si totusi sa nu uitam ca din lapte isi ia tot ce are nevoie si de la lapte creste falnic. Cel putin eu asa am citit in Capraru. Scria ceva de genul" daca se constata ca bebe nu creste cu 400-500 gr. pe luna (asta dupa inceperea diversificarii), se vor scoate fructele si legumele, marindu-se cantitatea de lapte, sau se va adauga ulei, unt in piureul de legume de la pranz"
Stiu eu ce sa te sfatuiesc, da-i o cantitate mai mica de fructe, legume si suplimenteaza masa respectiva cu lapte, sau daca nu vrea imediat oricum va cere dupa o ora, doua, pt. ca nu se va satura. dar David a luat bine in greutate, nu?
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
Da, ia bine in greutate- de cand am inceput diversificarea, 400 gr in 3 sapt. Dar problema mea e ca nu va avea suficient calciu si ce se mai gaseste prin lapte. Am incercat varianta cu "mai putin". Nu tine. Daca il opresc inainte sa se sature, urla. El deschide mare gurita la lingurita. Cand se satura, incepe sa vorbeasca cu gura plina si accepta tot mai greu lingurita. Atunci e momentul cand il pot lua in liniste de pe scaun. Iar daca i se face foame si stie ca e ora de solide, scuipa tetina si urla pana primeste piure. Deci, nu merge pacalit.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a cincea
cristina1974 spune:
Ralumat, saru'mana pentru idee, la asta nu m-am gandit...de fapt, de cand cu faxza asta, eu nu prea mai am en ergie sa gandesc.
In alta ordine de idei, vreau sa felicit si eu sarbatoritii zilei de azi. sa aveti parte numai de bine in viata, sa fiti sanatosi, plini de bucurii, si toate dorintele sa vi se implineasca. Iar la bebelushi, sa creasca mari si frumosi, sa-si faca parintii mandri si fericiti in fiecare clipa.
Cristina, Iasmina si Georgia
cristina
roxanica2006 spune:
Mai vreau sa va spun una faina de tot si fug cu pruncu' la aer!
V-am spus ca ieri am fost la tzara, la bunici, am adus-o pe bunica la un control la dr. se plange de dureri de spate sarmana. La un moment dat l-am pus pe David pe pat si vad eu ca sub patura, pe perna, era asa ca un pachetel. Ce credeti ca era: o pungulitza cu niste napolitane, o cioco, dulcegarii. Bunica mea i le lasase bunicului, asa un fel de surpriza, pentru ca stie ca tare-i plac dulciurile, iar ea urma sa lipseasca o zi, doua. I le pusese pe perna sa le gaseasca inainte de culcare, seara, cand ea va fi la oras , la noi, si bunicu singur acasuca.
Ce frumoooooooos, nu-i asa?? Si au 55 de ani de casatorie!!! tare m-a emotionat gestul!! Asa se intretine o dragoste maaaaaaare, fetelor!!! Nu ca noi, deprimate, cu cocu decentrat, cu suncile atarnand!! Da, da!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai