Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 29
flore26 spune:
quote:Ma tot uit pe aici la poze. Ma, da frumoase mamici, si ce siluete ...
Originally posted by carla2005
Cu 3 luni inainte de a ramane gravida aratam asa!!!
carla2005de
Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

FLORE
ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
alexandra_25 spune:
Buna dimineata.....s-a trezit si rata...azi noapte ai mei pui au dormit beton numai eu nu am avut somn....bine ca mai pot sa fac si rime...!
Timisorencelor.......da ce frumusele sunteti...si ce fete cucuiete....Mirona....ce ma bucur ca te-am vazut....

Eu sincer ma bucur pentru intalnirile astea ale voastre....daca eu nu am parte....si Roxanica...tot am zis noi ca ne intalnim la jumatate de drum...asta ar fi pe Huta.....![]()
M-ati lovit cu pozele de dinainte...mama Asiza...woww....ce gagica de gacica...eu nu ma pot lauda cu o asa silueta nici inainte de sarcina dar nu aratam ca si acum...Free Willy...
...
Mesajul asta il scriu de dimineata...pana deseara sper sa reusesc sa-l termin...

Gata m-am saturat....de luni incep cura....gata cioco...gata chipsuri....gata bunatati...sa vezi de luni ce deprimare....pai nu se mai poate...uite la voi cum aratai si eu trebuie sa car dupa mine slaninile astea....NU SE MAI POATE ASA...!
Eu ma laud cu cate cioco am mancat si voi cu cate kg in minus...
Madaluta...felicitari pentru cele 3 kg in minus!
Yagmur...
..si sper sa-ti rezolvi problemele...felicitari pentru rostogolirea Luchitei!
Ia uite si Carla......ce slaba esti.....
Acum scot
si ma biciuiesc singura....jap...jap...
Aelita....Sofia e asa de frumoasa...poza asta...m-a dat pe spate!...
Ruxandra_sb...
......sa ai parte numai de fericire si impliniri alaturi de familia ta!

si pentru bebeii care mai adauga o lunisoara!!!!!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
adinazot spune:
am reusit sa citesc si eu tot,si eu am un fe de depresie,nimic nu-mi place si nu-mi convine...trece...Fetelor ASIZA,DIANA,DIA,FLORE;CARLA super gagici!!!ff faine sunteti!!ASA eram inainte de sarcina,dar acum e tot cam asa...aceleasi kg.PUPICI LA TOATAE,MA DUC LA MNCA,SPER SA MAI REVIN SPRE SEARA!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4,Alessia luna 5,Alessia luna 6,
Alessia luna 7
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Am si eu o intrebare pt fetele care au facut vaccinul Infanrix Penta: este acelasi cu Infanrix-IPV+HIB? noi azi mergem la vaccin si voiam sa stiu dc e corect ce mi-au dat cei din farmacie(adica pe cel de-al doilea )
Madaluta, da este corect. Infanrix IPV Hib este cel cu 5 valente (pt influenzae tip B, poliomelita, difterie, tetanos, pertusis) si este cel care de face la 4 luni.
Bafta la vaccin!
Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
anateo2004 spune:
Ruxandrasa ai parte numai de bucurii si impliniri.
eu una sunt terminata.zilele mele se succed cu o repeziciune
programul nostru e cam asa:sculat,mancat,iesit afara-in jur de 9-10-intrat in casa,mancat din nou,culcat teo,culcat seba,sculat,mancat,iesit afara,bai,mancat,culcat-in sfarsit ajung in pat,bine ca se mai scoala seba de vreo2-3 sa pape
nu mai apuc sa fac mai nimic,imi e groaza numai cand ma gandesc la diversificare
seba a dormit in zilele calduroase doar in body cu maneca scurta,neinvelit.
pt tantari avem plase si aparate cu lichid.
eu nici nu vreu sa ma uit la poze de inainte ca ma enervez.nu ma cuprind decat hainele pe care le-am luat cand eram gravi sau cele noi luate acum.ar trebui sa fac ceva ca ma gandesc ca merg la mare,si as vrea sa ma simpt bine-macar psihic-ca fizic nu cred ca am sanse cu doi puradei dupa mine.
pupici.ma duc sa ma intind ca dorm amandoi
ruxandra_sb spune:

Multumesc frumos de tot pt urari. Asa cuvinte frumoase, sunt rosie, rosie...
Mai tot timpul sunteti niste dragutze si niste simpatice.. da acu chiar ca m-ati dat pe spate.
Teutz, Dianocica, Flore, Donia, Aka, Ralumat, Dia, Roxanicaaaaa, Yagmur, Mirona, Bamboletta, Alexandra, Anateo.. sper ca n-am uitat pe nimeni 

Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
madaluta spune:
ruxandra: 

si sa ai parte numai de bucurii
Multumim pt raspuns si pt urare..sper sa ne vaccinam cu bine
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by Dia1609
hai sa dau un exemplu: ia priviti cum eram inainte aici
beeeeiiii... nu m-am putut abtine... la primu' ochi am zis ca e andreea raicu... sa mor (de ciuda :) )!
A_deju da-mi voie sa te contrazic. Raicu e urata foc pe langa bunaciunea asta. O fi o leaca mai rotunjoara decat inainte, da tot frumoasa de pica. Si dulce foc. Eu m-am indragostit!

Dianocica fata-i pt fiu-tau.. off, pacat ca n-o pot peti pe mama.. c-am 2 flacai de-nsurat..
Grigore Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
aelita spune:
ams cris ieri si nu am apucat sa trimit mesajul,ca eu mai scriu,mai plec...Si intre timp s-a facut un scurt si a cazut curentul,si s-a dus tot!
asa ca o iau de la cap .
oana(asiza),am mai scris parca de Sofia,s-a mai ingrasat,eu o vad bine asa,mama cred ca vrea sa aiba dublu decat are ceea ce nu se poate ca daca nu s.a dublat pana acum de acum incolo nici atat.se mentine bine,mananca binisor,doar ca nu mai vrea san.o mai pacalesc noaptea,si tot sper sa revina la san,scot cu pompa si ii dau cu bibe,pt ca nu vreau sa ma las.
donia,nici eunu vreau la dentist,si stau,dar stau prost.
lavinia
asiza:
quote:
quote:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Laura13
si aporpo de pediatrii romani: doctorita lui Dani imi spune ca remediu impotriva constipatiei.... SUC DE PORTOCALA! eventual combinat cu alte fructe! eventual!
-----------------------------------------
Nu este prima doctorita care recomanda asta din pacate!!!
sunt rari care se abat de la regulile astea tampite si invechite.
dianocica:
quote:
viata e ca carosabilu'...unii vine...altii trece

lasa-ma cu sterilizatoarea de muste ! ca e grele cu paranoia!
ralumat ai un stil de a povesti,ca nu pot sa nu rad !

cu noada ta cu tot!!bine ,naiba,ca nu ati patit nimic.stiica si eu m-am dat cu cracii-n sus cu rotzi cu tot cu scaunul cand eram gravida!
ei,de atunci e rupt,i-au sarit suruburile si chestia aia pe care te asezi cu curu e doar asa ca un capac,adica e in zbor,se misca,nu e prinsa innimic,pe piciorul ala.
asa ca astept sa cad oricand cu el!
mi-e lene sa ma duc dracu(nuu,nu sa ma duc dracu de tot) sa cumpar altul,ca atunci cand eram cu atzele-n cur am umblat dupa scaune si nu mi-a venit bine niciunul pe atze si am amanat si de atunci nu am mai fost..
quote:
m-am apucat sa cant cantece tampite, apoi sa zic Tatal nostru. Pe la a 5-a tura de "Tatal nostru" a tacut si copilul- probabil il invatase pe de rost.

DESIREE si ce crezi ,ca acum nu arati bine ca acum 2 ani? stai linistita !
kokorino,tu nu esti sanatoasa,fata,cu dentisutul! si eu cand ma programez jur ca am numai cosmaruri.si cele mai frumoase vise din perioada dentistului sunt asa: se face ca ma suna stomatologul si imi spune sa nu ma mai duc ca e inchis la dentist

taci,cum nu doare??
stii ca eu NEANESTEZIATA nu stau nici la sex
,deci oricum nu s epune problema nici sa imi atinga vreun dinte fara anestezie,dar ANESTEZIA ARE ACCCCCCCCC!!!!!dia,hai ca erai slaba si frumoasa si ce? si acum esti frumoasa! si deloc grasa!
nu va mai planmgeti cu cum erati acu 2 ani,ca veti ajunge la fel! ca nu ramane nimeni ca fiind gravida!
teutz,nu stiu cu alergia..
ia uite-o si pe flore,alta frumoasa!lasa ca 7 kile e bine,taman ai mai pus si tu carne pe tine
uite roana ce zice,ca e mai voluptoasa asa!! brava!
aka,ce poza e acolo? nu o vad pe Maria Cristina.
cristina,ba spune-ne tot ce_Ai patit !
of of numai piedici..
roxanica,felicitari buniclor tai !!! asa se tine o dragoste mare,intr-adevar!!!
carla,felicitari pt mutatul in cealalta camera!!
si eu abia astept,dar cum acum i-a venit sa nu mai suga,si suge doar o data naoptea,of,mi-e cadac ao mut nu s emai trezeste nici pt suptul ala si nu mai ie deloc san...
hai taci ca nici tu nu arati rau,te-ai mai implinit,ei si ce,nu e bine?aratai bine,si arati si acum!
LA MULTI ANI,RUXANDRA!SA FII FERICITA !!

ALEXANDRA,pai ai dreptate ca te deprimi daca incepi sa nu mai mananci alea alea...Ia ca aveti voi timp de dieta,sa mai creasca puradeii ,ca acum va deprimati!
Mie imi placeti asa cum sunteti.
Alexandra,tu stii ca eu mereu te-am vazut frumoasa.ce mai conteaza cateva kile in plus sau in minus???
si adinazot e super gajica!
anateo,dao-ncolo de mare,ca nu e concurs de manechine,e plaja plina si de grase si de slabe,nimeni nu se uita la nimeni.Tu sa fii bine,fericita,sanatoasa si cu puradeii bine merci si lasa kilele acolo ca le dai tu jos.
SAPTAMANA NO-COMPLEXELOR !!!!!Fetelor,fruntea sus,curul inapoi ,ala mare,asa cum e!! sugeti nitel burta si VEDETI-VA FRUMOASE!!
daca mai aud una ca se deprima pt kile,o bat la bucili goale!
incepand cu kokorina si cu dianoccica.
SUNTETI FRUMOASE!!! TOATE!!! asa cu kil ein plus,si ce daca??nu sunteti grase,doar un pic mai implinite,e implinirea naturala dupa sarcina,care are farmecul ei !!!!
tzatzele la inaintare,curu'napoi ,burta supta si SIMTITI-VA SEXY !!!!
Nu puteti fi acum ca acum doi ani,dar daac tineti neaparato sa fiti la loc fizic.Dar nu e nevoie,aratati minunat acum ,fericirea asta ,imaginea asta cu copilul in brate bate orice imagine din trecut !
Corpul are nevoie de timp sa isi retraga urmarile sarcinii,dar vedeti totul ca pe ceva frumos si normal.asa cum ne iubeam burta,iubiti-va si acum corpul!!!
daca mai aud una ca e grasa,la bucile goale sa se prezinte.
asa,cu izmenili-n vine sa-i dau cu biciu!
baai,unde e biciu ala??
uite-l!

SA CREASCA MARI !!
MARK ALEXANDRU (dianarus)
ANDREEA (dorsilia)LA MULTI ANI !
deny75
ruxandra
S.
ruxandra_sb spune:
.. citit pe diagonala..
Yagmur, bafta cu procesul. Si eu cred ca decizia de a-l trece pe tatal lui Luca in certificatul de nastere e cea corecta. Mai povestim in iulie.
Ralumat uff, bine ca n-ati patit nimic cu scaunul buclucas. Mama ce mancacios ai in dotare. Sa-ti traiasca. 
Roxanica.. asta da grija unul fata de celalalt. Si dupa 55 de ani impreuna. Doamne ajuta. Poate ajungem toate asa frumos. ..te invidiez sincer ca ai inca bunici. Mie asa dooor de bunica mea..
Madaluta, Aelita multumesc. 
Aelita are dreptate. Cum zicea? Fetelor,fruntea sus,curul inapoi ,ala mare,asa cum e!! sugeti nitel burta si VEDETI-VA FRUMOASE!!
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!