Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 23
chinico spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
in sprijinul saptamanii verde propun sa punem la semnatura cate o poza de dinainte si una de acum sa vada lumea spre ce aspiram si unde suntem ... huh, ce ziceti, va bagati? ca poate daca ne miram intre noi de cum aratam inainte , reusim sa ne mobilizam
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
daca ziceai acum vreo ora..poate ma induram...dar daca tot a decretat dianocica (no ca mi-am adus aminte ...shefa bea ceai cu tetina nr. 2 de la avent) ca e saptamana refularilor, si pentru ca nu am voie sa ma refulez pe papadii precum ktrinel din cauze de porci de guineea m-am infipt in capsuni-capsune. si dupa aia in ce a mai ramas din ciocolata.

nu imi ramane decat sa recunosc ca nu incap nici eu in nici o pereche de nadragi antebea...si ca umblu cu drag in blugii piromanului.si ca as mai avea de dat jos fo 15 kile....
asizule nu cred ca sunt dintii...ar trebui sa vad ceva ..au ba?
Beatrice (13.12.2006)
dianocica spune:
roxanicooooooooo haide bre, roxanico, bre, nu mai fi suparata ca n am dat atunci cu pupici. da' se terminasera, bre, ca m a solicitat sexosu'...apropo, io-te, pt sufletul tau... ![]()
ia uite ce liniste s a asternut dupa propunerea cu pozele inainte si dupa...hi hi hi...pai daca sunteti
...eu, ca o
ce sunt, imi permit...
voiam sa pn poze da' daca mai stau mult ma ia sexosu' la fugarit....sau adoarme...
. hai, 
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
leyla spune:
Mersic de reprimire. Nu, nu tatal meu este turc ci tatal lui Kaan, adica sotul meu. Noi am platit parca 12 euro biletul lui bb. Da, si noi am carat destul de multe lucruri, unele inutile mai ales haine pt bb ca a primit acolo de la rude o sumedenie, am plecat cu 30 kg si ne-am intors cu 55! Carut nu am luat cu noi ca avem acolo prieteni cu copii si am fi folosit unul de-al lor daca am fi avut nevoie dar nu a fost. Pampersii de acolo au fost mai ok decat cei de aici iar cu laptele deja am spus povestea...
Ei, pot sa zic ca sunt jumate turcoaica, dar abia cred ca pe la anul voi putea sa-mi iau cetatenia. deocamdata doar bb este posesorul a doua cetatenii si doua pasapoarte![]()
Poze bb Kaan
[quote]Originally posted by aelita
leyla,bine ai revenit!frumos nume! tatal tau e turc?? "imparat"! are o semnificatie frumoasa!
cand ii iei scoica si ocupa un loc ,in avion,biletul ept copil sau costa cat al unui adult??
ooooooo yagmur inseamna ploaie????? ce frumoooooos !!!mai ,voi sunteti turcoaice juma' ?(leyla si yagmur)
asiza spune:
quote:
Originally posted by chinico
asizule nu cred ca sunt dintii...ar trebui sa vad ceva ..au ba?
Beatrice (13.12.2006)
Io n-am vazut nimic inainte de aparitia dintisorului...ba dimpotriva...am fost asa surprinsa sa vad dintisorul incat era sa pic din pat...si noroc ca Denis urla (ca atunci imi da voie doar sa ma uit pana la el in amigdale) si-am observat si eu...asa-mi era de drag ca l-am lasat sa mai urle vreun minut si-am admirat dantelutza!
No chiar ma duc la culcare...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
alexandra_25 spune:
Iar in miezul nopti apar si eu....zici ca as fi omul negru...iar nu a dormit azi peste zi...nu mai stiu ce sa fac cu el...
Asa e....unii dorm prea mult altii deloc...
Am ramas in urma rau...sper sa pot si eu recupera...cat de cat!
Apropo de diversificare...zau ca si pe mine ma doare capul...am gasit un fel care ii place si acum numai asta il dau...chiar ca ar fi bine sa pape numai san pana la 18 ani......
Vad ca cam toate v-ati bagat piciorul in "saptamana verde"...inclusiv eu...
...si ati bagat chestii si trestii la ghiozdan...asa ca m-am enervat si acu 5 minute am terminat si eu o ciocolata si o punga de chipsuri....na ca nu ma las eu mai prejos...!
Mai fetelor dar toate ati picat in butoiul cu melancolie?????vedeti ca acus scot eu biciul si va iau pe rand.....
Ralumat....bine ca nu ati patit nimic...in afara de o zdruncinatura....
...eu nu rad ca mai am de halit o ciocolata si cred ca voi pati la fel!
sa treaca!
Asiza...esti bestiala...dar exact la acel costum de scafandru ma gandeam si eu....

alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
dianocica spune:
asizule da' ce gagica bunutza...acu' oi pune io paie pe foc da' pari cu fo zece ani mai tinerica....mooooa, gata, de maine biciuiti, ca pun
la bataie, sa dam suncile jos. pai de ce atatea frustrari inutile? atatia nervi? mama lor de kilograme...si de sunci. nenorocitele lumii. ele si cu psd u' . gata, acu' chiar m am enervat. poze mai noi n am uploadate da' merg si astea. mama lor de sunci comuniste. huuuuoo
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
desiree spune:
![]()
desiree si bebe Octavian 
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3
desiree spune:
http://www.calmens.ro/glume.html
pentru destinderea deprimatelor noastre dragi...un mic raid "misogin"
desiree si bebe Octavian 
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3
roxanica2006 spune:
Dianocicoooo, aici sunt!!!Mai trimite, mai trimite ca stau cu bratele deschise!!!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
roxanica2006 spune:
Buna seara, fete dragi!!!
De ce nu m-ati strigat??? Azi am fost suuuper bine dispusa! Am fost la bunici la tara, aer curat, oameni simpli, asa o fericire rudimentara, da' tare sincera! David a fost vesel nevoie mare, nu stiu daca ma credeti dar azi nu a plans DELOC, nici macar un minut. Am stat mai tot timpul afara si poate de aceea... i-am cumparat si o camasutza de barbat adevarat, super bine ii sta cu ea, Doamneeeeeee , ce fecior fain am!
Imi pare rau sa aud ca sunteti deprimate, dar stati calme, trece! 
Si eu am 15 kg in plus, groaznic, si mai rau e ca nu reusesc sa ma ambitionez, nu am vointa sa ma apuc de o cura de slabire! RUSINE!!!
Ruxandraaaaa
Ma bucur tare sa te aud, multam de raspuns!
kokorina, ce bine ca-s sanatosi tun harbujeii!
Hai ma, Danita, spune-ne si noua secretul tau cu slabitul, fie-ti mila de mine, in 8 iunie am intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului si iti dai seama ca nimeni n-o sa ma mai recunoasca.
Va pup pe toate, imi sunteti dragi, cum am venit acasa m-am pus la calculator sa va citesc!
Ralumat, te rog eu mult sa nu mai plangi, sarbatoreste azi victoria vietii, a sansei de a trai frumos, e o minune ce vi s-a intamplat, Dumnezeu are planuri mari cu voi! Bucura-te de David, de sotul tau,. de familia ta, de...noi! 
Hai ca fug la culcare ca nu mai pot de somn! Noapte buna!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui