Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

bai mamicilor,da chiar ca ma supar..pai ziceam ca ma iau si eu cineva de pe aici sa mananc "verde", abia asteptam un subiect din asta si voi ce faceti? profiteroale, ciocolatzuri pana vi se face rau? si va mai si plangeti de colaceii din jurul braului! hmmm...pai asiza, putin hambitz....ca lasatul de fumat a fost partea mai grea a treburilor bebeloase...fetelor, trebuie sa ne mobilizam cumva ca vine vara, suntem mamici da tre sa fim si femei nu? si sa ne simtim bine in pielea noastra...ca suntem asa de frumoase de cand suntem mamici,ar fi pacat sa nu aratam si bine nu?

aka...deci in curand o sa te felicitam? ia baga un test ca sa stai linistita...

Donia, starea mea tonica se datoreaza faptului ca in ultimele zile m-am cam odihnit ..ca doarme bebelu ca un marfar in triaj...na, ca iar am zis-o, acu sa fug sa nu ma prindeti de ciuf!!!

aelito, pai stiam si eu de pe forum ca zaharul nu se da la bebei..da sa iti zic una: pediatra ca pediatra, da eu cand am fost internata cu bb pt icter asistentele din spital faceau ceai de menta si il puneau pe o masuta pt toti copiii internati la pediatrie, langa o canutza plina cu zahar fiert in apa...si cand am intrebat daca e voie mi-au zis: puteti sa ii dati, nu e nici o problema, ca e fiert bine !!! normal ca nu ii dau zilnic, da cu glucoza m-am fript...

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

in umbra noilor evenimente m am dus la frigider, m am uitat la ciocolata, i am aruncat o privire sexy si cuceritoare si am mai luat un santal de pere, ca pe primu' l am gatat.

acuma, io stiu ca dandusa s a dus si s a tot dus pana a ajuns la mare si acolo s a luat cu una, cu alta, si ne a uitat. da' tu roxanicooo, pe unde umbli? fii atenta (cu unu sau cu doi ca io uit mereu ), iti pun o poza cu sexosu'? a? a?

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Asa Dianocica, macar sunt rasete sincere. Barbatu-meu saracul a schitat un zambet pe sub mustata cand a vazut ramasitele scaunului, dar s-a abtinut.....Circumstante atenuante (pentru scaun): e veeeechi, adunat de la ai mei, care cica au setul asta (masa plianta cu scaune in ea, stiti voi modelul) de dupa casatorie. Zic si eu, poate ma mai scot.

Desiree, si Capraru zice ceva de indulcit cu sirop de zahar in nu stiu ce concentratie...n-am ideee, ca am sarit intotdeauna peste fragmentele astea.
Si apropo de Capraru, ca l-am luat la buchisit pentru cele cateva firisoare de spanac strecurate in piureul de azi (era ceva sub 2-3 grame, ca am sters cat am putut). El zice la capitoul "de la luna 5 la luna 6" ca se adauga spanac, varza de bruxelles, mazare verde fina, si nu mai stiu ce.....deci sunt in grafic

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Eu in umbra noilor evenimente am scos magneziul efervescent la vedere. Poate bag o cura de maine- magneziu cu apa plata, ca de asta am din belsug.Asta pana vin papadiile . Cred ca e momentul sa merg totusi la culcare. Nu de alta, dar sa nu suprasolicit si al doilea scaun. Noapte buna tuturor!

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ralumat......da-mi dau seama ca nu e chiar asa de ras...dar nu m-am putut abtine...hai pupici...
Desiree, partea cu lasatu' de fumat a fost mai usoara decat treaba cu lasatu' de mancat!!! Incet, incet, se duc naibii toate tabieturile mele!!!! Bai si jur ca eram slaba inainte...fro' 56/58 kg......
Am citit si eu mesajul Elisei la subiectul deschis de Donia, dar imi place ca mamica isi da seama ca nu face bine si accepta sfaturi pentru a gasi un echilibru...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

in sprijinul saptamanii verde propun sa punem la semnatura cate o poza de dinainte si una de acum sa vada lumea spre ce aspiram si unde suntem ... huh, ce ziceti, va bagati? ca poate daca ne miram intre noi de cum aratam inainte , reusim sa ne mobilizam

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

in sprijinul saptamanii verde propun sa punem la semnatura cate o poza de dinainte si una de acum sa vada lumea spre ce aspiram si unde suntem ... huh, ce ziceti, va bagati? ca poate daca ne miram intre noi de cum aratam inainte , reusim sa ne mobilizam

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-5-a

io m-as baga... ca zau e diferenta mare...
cine se mai baga? hai ca asa ne biciuim una pe alta pana ne tabacim fundurile si [poate ne vine mintea la cap.

..tocmai ma gandeam ca as manca o ciocolata...dar chiar imi dau seama ca am facut sacrificii mari pt acest copil..iar a continua sa mananc mai mult decat trebuie nu inseamna ca ii mai fac un bine...ci imi provoc un rau si o stare de comoditate din care greu voi mai iesi...daca nu fac ceva repede!

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3

Mergi la inceput

Acuma chiar ca sunt in toane rele...ia priviti aici, o alta fatza!!!!

Ma duc la culcare...Va pup pe toate!

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-5-a

Gand la gand cu bucurie...probabil in timp ce scriai tu mesajul asta, eu uploadam poze cu mine inainte de sarcina!!!

Mergi la inceput