Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

cit inca mai suntem in 16 sa spun fuguta la multi ani
alexandra de carla
sara de kikineata
zara de sbogdana
maya de ingeras
alessia de flore
andrei de monique

saptamina verde si voi o dati pe cioco si profiterol ....pai nu asa ne-a fost vorba...as fi scos putin biciul da' nu-l gasesc,l-o fi ascuns careva ...azi a fost a treia zi de restrictii si ma tin tare in continuare ...cel putin asa sper ...ma duc sa culc copiii...nu va zic ce zi am avut ...inumar zilele pina la vacanta mai rau ca fi-mea...as fi vrut sa revin dupa ce le culc pe ele dar imi pica ochii in gura de somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Aelita, am mai intrebat, dar intreb pana-mi zici: Ce face Sofia? A mai luat in greutate?...vad ca sunteti aproape exclusiv pe formula! Nu-i bai...voi sa fiti sanatoase!!!
Chinico, eu as zice be-a-tri-ce!!! ...oare nu-i cresc dintisorii???
Ralumat, esti un exemplu de optimism pentru mine! Sincer te admir...eu o luam demult pe aratura daca treceam prin calvarul prin care-ati trecut voi! Du-te la un psiholog, ca sigur te vei simti mai bine! Sotul tau se simte mai bine? Pupici muuuultiii sa treaca repede depresia!!!!
Ktrinel, tu ce ai??? Hai, hai, inviorarea...baga un zambet laarg...da' laaarggg...mai laaaarggg...cam asa ceva...
Ariadna, sanatate multa lui Bogdanel!
Marani, doamne ajuta sa se faca bb-le prieteni tale bine!!!
Dianocica...mai ce m-ai lovit sub centura!!!! Sa-ti explic despre grasimile mele???? NIMIC de dinainte de sarcina nu ma incape...mai am si eu putin ci chiar dau in depresie pe tema asta! Sunt cat un tanc, balena esuata, hipopotam hidos, GROAZNIC!!!! MOOOR de nervi!!!...si nu stiu cum naiba sa fac ca ma loveste destul de des foamea drept in moalele capului!!!! Efectiv mi-e rusine sa ma dezbrac si-n maneca scurta asa brand am! CAt despre mersul la plaja...cred c-o s-o fac in cosum de scafandru ca ala e mai stramt si tine grasimile atarnatoare...Dmic e un dulceeeeeeeeee...dragul de el...

Trimit mesajul asta ca e furtuna afara si poate pica netul..daca nu...revin!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
deci am uitat sa va zicce sperietura am tras azi noapte.... deci dani a dormit fff rau, s-a tot foit, scancit, plans, etc. la 4.50 nu mai stiam ce sa ii facem, am zis sa il luam in pat cu noi. cool. numai ce adormise copilul ca l-a apucat pe tat'su dresul glasului (fumeaza de rupe!! ) si s-a speriat copilul. da' ce s-a speriat!!!! de nu mai stiam ce sa ii facem. asa ca l-am dus la geam (asa il linistim de obicei)... nimic. am aprins lumina sa ne jucam cu copilul ca plangea de rupea. si cand colo.... ii curgea sange din nas!!! am inlemnin amandoi!!!! am luat un servetel sa il sterg si ma uit mai bine... se zgariase pe mucoasa care desparte narile! nu stiu cum a reusit!! am scos mucii, erau curati, fara sange, deci clar a fost de la zgarietura. da' ce sperietura am tras!!!
acu' sa va zic de mine... am fost la piscina, la aerobic in apa... sunt rupta rupta!!! bambo merg la piscina de pe karl marx. a fost fain, cam nasol cu vestiarul, e mic, abia am incaput sa ne schimbam. dar daca maine il mai pot lua pe dani in brate ma declar multumita. ne-a muncit tipa....ceva de groaza!! sedinta e 15 ron, dar daca fac abonament e ceva mai ieftin. zic eu ca merita, vedem daca are efect. macar o data pe sapt tot ma duc. sper sa fie de acord si dani si florin.
asiza si eu vroiam sa ii dau marul copt.... noroc ca m-a luminat sora-mea ca marul copt constipa fff tare!asa ca am renuntat!
acu' fierb supa, dar cred ca inchin steagul... mai fierb maine la ea!
va pupic, va doresc o noapte usoara si maine sa fiti mai vesele si optimiste! aveti copii sanatosi??!! fruntea sus!! restul nu conteaza!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

a! ariadna dani a avut conjunctivita... ochiul era fff rosu, fff umflat, aproape statea ploapa mereu inchisa, in plus curgea nonstop o secretie galbuie! nu cumva sa stergi cu ceai de musetel, doar cu apa fiarta si racita! sanatate multa!
si aporpo de pediatrii romani: doctorita lui Dani imi spune ca remediu impotriva constipatiei.... SUC DE PORTOCALA! eventual combinat cu alte fructe! eventual!
chiar am fugit....la somn!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

a! ariadna dani a avut conjunctivita... ochiul era fff rosu, fff umflat, aproape statea ploapa mereu inchisa, in plus curgea nonstop o secretie galbuie! nu cumva sa stergi cu ceai de musetel, doar cu apa fiarta si racita! sanatate multa!
si aporpo de pediatrii romani: doctorita lui Dani imi spune ca remediu impotriva constipatiei.... SUC DE PORTOCALA! eventual combinat cu alte fructe! eventual!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna, imi pare rau ca iti raspund asa tarziu, dar am fost toata ziua plecata.
da, are efect..l-am tinut toata ziua in priza si nu am vazut picior de tzantzar...dar intreaba in magazinele care au pproduse chicco

quote:
Originally posted by roana

DOLORES,

te rog mult spune-mi daca are efect aparatul acela sau nu?

ca daca merg si eu azi sa imi iau.
RAspnde-mi cat poti de repede si in functie de asta am zburat la magazin.

Multumesc mult si te pupicesc

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Ruxandra, ce bine-mi pare ca ESTI!!!!! Mi-a fost dor de voi si de sfaturile tale intelepte!!!
Ingerasa, te pup cu dor! Ia baga niste poze cu Maya!

Fetelor, stiti prea bine NU ZAHAR...sub nicio forma!!!!

Donia, ...bafta la dentist...si lasa depresiile...mai, eu eram ok pana acuma, da' ma molipsiti cu depresiile voastre cu tot!!! Mai multa energie pozitiva pe forum, va rog...ia bagati fiecare cate-o tura de bloc (si tu a_deju, si tu), limpeziti-va gandurile si cu forte proaspete inapoi!!!
Aka, bine ca esti mai bine cu piciorul!!!...vorbesti de bb 2???? Hai, zi-ne mai multe...ti-ai facut testul?
Laura, ce fain...aerobic in apa...super (eu daca intram, sigur se lasa cu valuri de tsunami)...sa te tii, sa nu te lasi!! ...

Multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns la intrebari!!!

Donia, tu ai decis cum faci cu cerealele? La ce masa le introduci? Cate masuri? Chestii dintr-astea!

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura13

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Nu este prima doctorita care recomanda asta din pacate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

hai ca mi a mai trecut, asa ca va zic si voua:
*prima: o semnatura beton care zice asa: viata e ca carosabilu'...unii vine...altii trece...
*a doua: va dau un citat. doar pt ca e scris beton, eu era sa pic...sa n o luati la suturi, fata e foarte de treaba, si chiar acum primeste (adica le si accepta) sfaturi pt a scapa de 'paranoia'. have fun:

quote:
Originally posted by Elise

dap, si eu am problema asta...
Teoretic, realizez ca ar trebui sa am o atitudine mai relaxata, kupilul e sanatos bine merci - practic, e greu sa nu-l tin intr-un mediu absolut safe si sterilizat.

De exemplu, dupa ce spal biberoanele, inainte sa le sterilizez, le clatesc cu apa plata ca nu cumva sa ramina vreo urma de apa de la robinet pe ele.
Asta in ultimul timp, cind le spal totusi cu apa de la robinet: pina acum le spalam doar cu apa plata, si in incalzitorul de bibe turnam tot apa plata, in sterilizator tot apa plata, sa nu ajunga vreo molecula "impura" la copilul meu....

Supa - fiarta si rasfiarta - la fel: cratitza spalata cu apa plata, legumele spalate cu apa plata si dupa aia decojite, cutzitul de decojit sterilizat - iar dupa aia oricum toate kestiile alea fierb doua-trei ore de moare shi mama microbului, da' ce sa fac cu paranoia mea, ca asta nu moare....

Si respectiva paranoia a atins apogeul in momentul in care in camera kupilului a intrat - nenorocire! - o MUSCA!
Fie-mea privea musca fscinata, ca n-a mai vazut pina acum asa ceva, iar eu alergam cu sticla de spirt pe peretzi si tavan sa sterg urmele pe unde s-a asezat insecta.....

Elise & BBLisa

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Hai sa va zic, ca tot va plangeti toate pe aici de sunci. Momentul zilei, in care mi-a zburat de tot depresia :

ma apuc eu pe la 19 sa scriu un raspuns (nu mai stiu ce vroiam sa scriu). Copilul in brate, butona si el de zor la tastatura. Amandoi cuminti, nu ne bataiam, nu ne leganam, doar scriam. Moment in care S-A RUPT SCAUNUL SUB MINE! Am simtit ca urmeaza sa cad (nu stiu cum), am strans puiul in brate si am aterizat pe noada fundului (auuuuuuu, dar ce doareeeeee). Bineinteles ca David s-a speriat, a urlat 10 minute de ma hotarasem sa plec la urgenta, convinsa ca totusi se lovise pe undeva. Dar mi-am luat toata taria in dinti (aia pe care o tot admira Asiza - aiurea, ca la cat m-am umflat de plans in ultimile luni, se anuleaza toata vitejia de pana acum) l-am pus urland isteric pe pat si l-am luat la tras si apasat. Am vazut ca nu are nimic rupt, asa ca m-am apucat sa cant cantece tampite, apoi sa zic Tatal nostru. Pe la a 5-a tura de "Tatal nostru" a tacut si copilul- probabil il invatase pe de rost.
Asa ca am concluzionat - mai bine sanatoasa si cu scaune decat depresiva (ca la mine depresie=fan alimente care cresc rapid glicemia) si cu noada fundului rupta. Aoleu, oare cum oi mai sta zilele astea in sezut?
Canadiencelor, aruncati la mine sacii aia cu papadie! E momentul sa trec pe verzituri
Cine vrea sa rada, e liber sa o faca! Dar vreau hohoteeeeeeee!

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput