Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 24
desiree spune:
m-a mancat nu spun unde..sa caut si io poze mai vechi..bai, ce mor de oftica acum:
cea veche

Dia, m-ai nenorocit !
desiree si bebe Octavian 
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3
kokorina spune:
seara buna gagici-mamici si bebici!
LA MULTI ANI!tuturor bebeilor care azi sarbatoresc o lunisoara in plus!
AELITOOOO.....merci de complimente.si mai lasa-ma cu grasimea care iti sta sub bluza.ai vazut-o pe a mea?....burta?zici ca acu mi-s de facere.tu esti ca trasa prin inel si mai esti si gagica misto,cum sa nu ma oftic?
CHRIS...m-ai coplesit pe deplin.multumesc pt floricele,in numele sandokanilor.
DONIA....eu luni am fost la dentist si abia astept sa ma duc data viitoare.problema e ca e cam tarziu,abia pe 12 iunie ma mai duc...eu m-as duce la dentist din 2 in 2 saptamani.cand eram eleva,aveam cabinet la scoala si ma jur ca ma duceam o data pe saptamana.cand ma vedea dc imi spunea:"iar tu?n-ai nimic!abia ai fost!ti-am pus plomba la maseluta,ne mai vedem in 6 luni"..mie imi intra pe o ureche si-mi iesea pe alta,ca eu iar ma duceam.ma rugam doar sa se uite in gura la mine,si-mi placea de muream mirosul de dentist.dc din romania la care imi pusesem niste plombe cand eram mai tinerica,tocmai ii marturisisem placerea de a veni la dentist si mi-a spus asa:"in toata cariera lui de 25 de ani nu a auzit nici macar inca UNUL sa zica asa ceva".iar mai tarziu cand eram gagica si ma duceam in oras la plimbarit treceam mereu pe langa policlinica si intram numai sa bag nasul sa-mi miroase a dentist dupa care imi continuam drumul.poate crezi ca-s dusa cu pluta,dar chiar ma duc cu placere la dentist.du-te la dentist ca nu doare!
MARANI....Doamne prin ce poate sa treaca prietena ta.imi pot imagina ce e in sufletul ei.si eu mi-am vazut copii conectati la aparate si stiu ce e in sufletul unei mame cand isi vede puiul ...asa...crede-ma ca plang si scriu si o sa ma urmareasca mult cuvintele care le-ai scris despre bbul prietenei tale.te rog sa ii transmiti multa sanantate bbului ei si multa putere ei!ce tampit de dc sa-i spuna asa ceva unei mame care-i urla sufletul in ea de neputinta sa-si ajute puiul.sa fi fost asa si nu trebuia sa-i spuna.adica ce,vrea cumva spaga?adica,ia vezi,scari din schema cu ceva.nenorocitul!multa multa multa sanatate si sa ne mai scrii.sa auzim numai de bine!
of!of!of!
ALEXUCA.....pe unde-mi umbli cuscra!CRUSCA cum zice sotul meu...mancai-as lui limba romana ce-o graieste.pupici la ginere,dar nu de la sophia mea...de la mine personal...ea acum doarme si nu stie,dar maine il pupa si ea pe mark cel stark(stark in limba germana inseamna puternic).
DIOANOCICA.....m-ai omorat!eu chiar vroiam sa declar ca nu m-am tinut de sapt verde si cand colo ce citesc....erau bune jeleurile?eu recunosc ca un chistoc tot am fumat...si-o bucata de pizza in seara asta.eu nu pot tine ca mananc ce apuc si ca si BAMBO...mi-s corupta de sot.el gateste si ce gateste....sa-ti mai spun?ma bucur ca mi se pune de dinainte.hai sa incercam alta data,ce zici?
gagici,vad ca se vorbeste de ceva ce pluteste in aer ce va afecteaza si pe voi si pe bbei.eu tre sa-mi laud sandokanii,am niste copchii cuminti,cuminti,cuminti.la mine e pe invers,cand ai vostrii sant cuminti ai mei muta muntii,acu ai vostrii se trezesc noaptea,mai plangaciosi,mai mofturosi....si ai mei sant asa de linistiti.trece,e doar o faza si atunci ai vostrii vor deveni cuminti ca inainte si....ai mei?ups!tot ca inainte.....mama ce ma fac,iar cred ca lipsesc de pe forum vreo 5 capitole....sper sa nu.
da' ce cap de guma am,am uitat ce mai vroiam sa scriu....sper sa-mi aduc aminte....si acu cand cica am timp.in seara asta nu fac de servici la biberoane,e sotul la rand,ca maine e inaltarea la catolici si astia au inchis peste tot,toate sarbatorile religioase....trai nineaca pe capul lor.ce mi-e ciuda de mor.....dar daca-mi amintesc revin....daca nu,va pupam de noapte buna si sa fiti cuminti!
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
Dia1609 spune:
hai sa dau un exemplu: ia priviti cum eram inainte aici
cum sunt acum puteti vedea in pozele de la semnatura ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
Teutz spune:
Bai, voi nu sunteti pe treaba voastra! Am ras de m-am tinut cu mainile de burta! 

Ralumat, ma bucur ca sunteti amandoi ok, dar felul in care ai povestit m-a dat pe spate!
Asiza, Dianocica, ce gagici!!!
Nu va alarmati, mai! Stiti cum e chestia aia: unei femei ii trebuie 9 luni pentru a deveni mama si alte 9 luni pentru a redeveni femeie. Bebelusii n-au inca 9 luni.
Chinico, imi place logica ta vizavi de ciocolata! Esti mortala! 
Aka, bine ca ti-a trecut glezna! Sa stapaniti sanatosi carutul!
-ici, ca sa treaca depresia.
Laura, cred ca a fost ceva in aer, pentru ca noaptea trecuta si Alexia s-a tot trezit plangand, dar un plans isteric, cu lacrimi de crocodil. De la 11 pana la 2 s-a trezit aproape din jumatate in jumatate de ora plangand. A trebuit sa o iau in brate, sa o plimb prin casa, ca nu se potolea cu nici un chip. M-am culcat la ea in camera si am luat-o cu mine in pat, ca in patut se tot foia si se trezea si incepea iar sa planga. Nu stiu ce-a avut. Nu era gros imbracata ca sa-i fie cald, dar nici subtire ca sa-i fie frig, i-am schimbat pampersul, pentru orice eventualitate, foame nu-i era, ca n-a vrut sa manance, de dinti nici urma! Azi dimineata s-a trezit foarte bine dispusa, ca si cand n-ar fi urlat ea jumatate de noapte. Eu am fost capie toata ziua, pentru ca, daca am avut-o cu mine in pat, n-am putut sa dorm cum trebuie. Bine macar ca a dormit ea. Am sperat ca va dormi mai mult in timpul zilei, ca sa dorm si eu. Da, da, as fi vrut eu! A dormit de vreo trei ori cate jumatate de ora, dupa care si-a facut somnul in parc. Imi venea sa ma intind pe o banca si sa trag un pui de somn! Cezar a fost la serviciu toata ziua, ca ar mai fi stat el cu ea.
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
kokorina spune:
mi s-a sters totul din cap cand m-am reintors pe forum si am citit ce s-a scris in timp ce-am scris eu....mama,ce-mi place subiectul cu pozele....vreau repede sa-i spun lui DIA ca e beton in poza cu nr 8...stii tu care DIA ca eu nu stiu sa fac ca voi cu "aici"....si ASIZA esti si asa gagica de gagica,imi place poza.esti in turcia acolo?DIANOCICULE.....tu care esti din poza?![]()
ma duca sa caut si eu niste pozici cu mine.ne "vedem" mai tarziu....fuuuuug
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
Teutz spune:
Dia, Desiree, alte gagici bine! Lasa ca o sa fiti din nou in forma, mai! Usor, usor. Cand vor incepe bebeii sa mearga si va trebui sa alergam toata ziua dupa ei, ia sa vedeti cum vom fi toate numai fibra!![]()
Teutz
de
Poze Alexia
Teutz spune:
Intrebare
intrebacioasa: ati auzit de vreun bebe care a facut reactie alergica la ceai Baby Drink? I-am dat sambata Alexiei ceai, vreo 40-50 ml, iar duminica seara am descoperit ca avea pe spate si pe piept o spuzeala, ca niste puncte rosii. Nu stiam daca sunt de la caldura sau de la ceai. Luni nu-i trecuse. Am vrut sa ma duc cu ea la dr, dar marti, cand am luat-o iar la puricat, nu mai avea nici un punctulet rosu. Ma gandeam sa incerc sa-i dau din nou ceai peste o saptamana. Voi ce ziceti? Sau sa-i dau alt fel de ceai? Daca da, de care? 

Teutz
de
Poze Alexia
Teutz spune:
Inainte sa ma duc la culcare:
La multi, multi ani Ruxandra! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de flacaii tai!
la multi ani si pentru Deny75!
La multe lunisoare
Stefan Cristian de Miki04,
Marc Alexandru de Dianarus si
Andreea de Dorsilia! Sa creasca mari, sa fie sanatosi si norocosi!
Teutz
de
Poze Alexia
daphna spune:
moaaamaaaaa!ce gagicute sexoase si slabute si frumoase !!!!!!hai ma fetelor k se poate,haideti,va fac galerie!!!! dar sa stiti k nu neaparat kg in minus alunga starile astea nasoale !credeti-ma pe mine....
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
Ariadna30 spune:
Salut!
aelita, bamboletta, yagmur, Teutz, asiza, Laura13, multumesc pt. raspunsuri si pt. gandurile bune.
N-am mai ajuns azi la medic pt. ca zmeu` a fost ocupat toata ziua si n-a avut cine sa ne duca cu masina. Vom merge maine. Oricum, pare sa se vindece ochisorul, doar ca inca e mai micut deca celalalt. Asa a fost si cu cel care acum e sanatos...dar si-a revenit dupa ce a disparut secretia.
Laura13, cam asa se manifesta si la noi. Tot asa, uneori, ochisorul aproape inchis (mai mult cand priveste in jos), secretie galbuie, ba chiar spre verde cateodata, dar, in plus fata de ce ai descris, ochisorul bolnav e mai mic...se vede diferenta. De altfel, se vede si in pozele pe care le-am pus ieri. (daca le-oi fi pus corect....ca am urmat pasii din amintiri - la mine apare link-ul si pot sa le vad). Ceaiul de musetel ni l-a recomandat oftalmologul, eu stiam ca irita mai rau.Dupa ce am fost la cel de-al doilea medic, nu l-am mai curatat cu musetel, ci cu apa fiarta si racita.
Apropo` de paranteza dianocicai.....sper sa nu se supere pt. acest comentariu. Daca am inteles bine si se referea la nr. literelor i din cuv. "fii", e bine cum e scris in contextul ala.
Exemple : sa fi fost
sa fii cuminte!
sa fi s.a.m.d.
Mi-e greu sa explic pe larg (moduri, timpuri ale verbelor), ca tre` sa ma gandesc si sa revizuiesc rapid gramatica...si numai de asta n-am chef acum.
Inca ceva ce ma roade de ceva vreme...
mai nou, se scrie despartit "vreo"? Am observat ca multa lume (nu numai de aici) il scrie "vre-o" si nu mi-ar place sa se fi schimbat regula si in acest caz.
De exemplu, stiu ca "nici o/nici un, etc" se scriu acum impreunat, dar eu nu adopt stilul asta sub nici o forma! Cum examene nu mai am de dat, n-are cine sa ma penalizeze, asa ca....
Ete cu ce bat campii...in loc sa ma odihnesc...![]()
Ralumat
-ici Am rās pe infundate (sa nu trezesc copilu`) cat ti-am citit mesajul cu scaunul...Bine ca n-ati patit nimic, mai ales David...
Fetelor, noi suntem la a 4 a zi de mar ras (i-am dat din prima cu tot cu pulpa), adica 4 lingurite (1 in prima zi, apoi 2, etc).Cand pot sa-i adaug para, de exemplu? Are ceva daca-i dau maine si o lingurita de para? Pana acum n-a aparut nici un semn ca n-ar tolera marul...
Continui maine, daca ma lasa "printu`"...![]()