Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Catus bine ai venit si sarcina usoara
Primele 10 mesaje sunt moderate si apar mai greu,iar in ritmul in care se scrie aici se poate ca fetele sa nu le fii observat.
Pup burtica

anca 14+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna dimineata burtici,

am venit la calcuator sa imi beau cafeaua cu voi.

Loub erika - felicitari pentru fetita ! Girls rock !

Pufulet, eu am trecut la pantaloni de gravide, asa ca nici nu imi mai bat capul sa ad daca mai intru in hainele vechi...ca stiu ca nu

Anca, mie mi-a zis doctorita unde am facut morfo de trim 1 sa vin la 22 de saptamani nu la 20, ca se vede mai bine.

Anacami, sa-mi spui cum merge somnul cu perna gigantica. Oricum saptamana viitoare cand merg la control o sa-mi iau si eu.

13s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!

Ramonella,nu este bine sa se intareasca (contractie); cand se intampla ia repede un no-spa, etc, intinde-te, si odihneste-te.La sarcina trecuta, doctorul imi repeta intruna "ai grija sa nu se intareasca- ia repede no-spa, scobutil..."

Erika,felicitari ! Sa fiti sanatoase!
Mihuta,nu am cumparat-o, vreau sa mai vad si altele; cea de la Miniblu mi s-a parut mare, poate si pt. ca ma asteptam sa fie mica, la fel ca modelul dat de fete.Mie mi s-a parut mai utila dupa nastere, pt. alaptat si pt. bebe. Aseara am folosit si eu o perna mica si moale intre genunchi (pozitia culcata pe o parte), si mi s-a parut tare confortabil.
Anca,mie Iosup tot la 20 saptamani mi-a spus ca ma asteapta pt. cea de trimestrul II. Acum cred ca de fapt se face dupa 20 saptamani (probabil depinde si de dezv.fatului-adica sa nu evolueze mai lent, depinde si de priceperea doctorului); poate alti doctori isi iau si o marja de siguranta. La 24 cred ca ar trebui sigur sa se vada tot si bine-daca poti las-o pe atunci, sa nu mai ai indoieli daca ai procedat/nu bine

Aseara am iesit cu fiu-miu la plimbare si i-am cumparat inghetata-i-am promis, ca de obicei nu prea ii dau. Binenteles ca am papat si eu!! Aseara nu am mai putut manca nimic. De fapt in ultima saptamana nu prtea am avut pofta de mancare ca in primele (cand as fi mancat si pietre), mananc pt. ca ma ustura stomacul daca nu o fac.De multe ori as manca, dar parca nu imi mai place nimic. Oare o i vreo legatura cu intreruperea acidului folic? eu nu mai iau de cateva zile.Voi mai luati ?

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by pufulet74

Uff, doamne da sa imi treaca si mie pofta ..
Fetelor, sunteti care vreti sa nasteti prin cezariana numai pentru ca vi se pare mai simplu sau usor?

------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Daaaaaaaaaaaaaaaaa..........eu sunt la fel ca tine.......super ca nu sunt singura.....dar am auzit ca....nu s-ar face cezariana la cerere.....decat daca este necesar.....

offff...o sa aflu mai sigur pe 28 cand ma duc la dr mea....si te anuntz!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

pussi doar 75% ?? parca auzisem la oana (nu mai stiu care, imi cer scuze) ca primea 85% sau chiar 100%, nu mai stiu exact, dar era mai mult oricum!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza???

poza eco bb

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

am stat 2 saptamani in CM si am luat 75% si apoi pentru 5 zile(dintre care o sambata si o duminica) a spus ca-mi poate da 100%.dar oanab125 este in CM si e platita cu 75%.

15+ si matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Ok, abia astept sa imi spui. Oricum cred ca depinde de medic, si pina la urma dam bani grei pt nasterea aia ...

------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by oana_r

eu l-am nascut pe matei prin cezariana,asa ca nu am de ales.

15+ si matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Neatza oana...pai si cum a fost ti s-a parut greu?la cate zile ti-au trecut durerile mari?ne povestesti si noua in cateva cuvinte?!pleaseeeeeeeee......mai ales mie si lui pufuletz.....ca noi credem ca va fi mai usor decat nastere normala....

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cami sa sun sa ma reprogramez?
Sunt programata pe 26 iunie si at o sa am 20 de saptamani si 4 zile.
Tu cand te programezi?

anca 14+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Ramonella,citeste subiectul asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98809

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Nu numai voi, Dany, si eu sunt de aceeasi parere. Am vazut pe Discovery un reportaj cu o nastere naturala in direct, mi s-a parut atat de traumatizant pentru bebe incat nici nu ma gandesc la nastere naturala. MAi ales ca mie mi s-au spart vase de sange la ochi de trei ori pana acum doar de la varsaturi, dar la nastere, cred ca imi ies ochii cu totul

Pupici
13+

Mergi la inceput