Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata burtici!!!!!
Erika felicitari pentru fetita!!!!!Sa cresca mare si sanatoasa!!!!!
Bebika ce frumos ca l-ai vazut pe bebe!!!!!

Eu azi ma duc sa ma tund.Sper sa ma tunda frumos.

Fetelor,voi nu ati patit sa vi se contracte burtica,sa vi se faca o umflatura pe burtica,tare,iar apoi sa isi revina.Patesc asta in fiecare zi.Sper sa nu fie contractii.

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata burticilor !
Felicitari bebika pentru bebe sa creaca mare si sanatos :)
Ramonell, si eu simt ca burtica este mai tensionata sau cite un junghi prin diverse laturi, seara si dimineata in special.
Da ma gindesc ca daca ar fi contractii ar fi mai ritmice, nu asa...
Cum e maseaua ta, ai vorbit cu vreun medic?

------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata burtici
Ce fac fetele?
Ce mai mancati?

anca 14+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Da,am fost la medic,mi-a pus un pansament acolo,ma mai duc si astazi.Dar iti dai seama ca pentru operatie trebuie facuta si radiografie.Si sarcina e inca mica.Si nu mi-a zis nimic de anestezie,cred ca nu vrea sa se riste,chiar daca ar exista ceva care nu dauneaza.O mai intreb astazi,sa vedem ce zice.

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Ne-am trezit si noi!! Voiosi ca azi mergem la eco!! asa ca pumnii stransiiiiiiiiiii

crisstianaeu dimineata stau imbratisata cu . cu gustul amar e simptom de sarcina..asa am citit si eu am, si Bb yasmi a avut! Nu trece cu nimic! Petroe prin zona si Gina a plecat la mamici de ian. febr. Cu greturile cum stai??
shericutbafta la eco!!!
ramonellaeu nu am asa simptome, cred ca din cauza ca suntem mai mici si mai piticisi nu te mai gandi la prostiii
ancutaam baut si asteptam sa

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Azi ii vezi pe Titili mici???
Abia astept sa ne povestesti
Si Sheri merge la eco azi?
Eu pe 18 ma duc la dr ca este de garda si nu cred ca o sa imi faca eco.
Am descoperit ca dr meu mai face garzi si la Giulesti.Cine a mai mers pana acum la dr cand era de garda si mai ales la Giulesti?
Cum este?imi poate face eco?

anca 14+

Maria
poze

Mergi la inceput

Ramonell, radiografia s-ar putea sa fie o problema , daca nu ma insel ...
Pussi, vrem poze cit de repede, abia astept sa ii vad pe titi mici !!
Ancutz, eu am facut aseara o supa/ciorba de conopida, cu de toate in ea, morcovi, patrunjel, telina, o gulie, conopida, 2 rosii, un ardei, ceapa, smintina, bulion, galbenus de ou si verdeturi super buna, de am papat azi noapte pe la 12 amindoi doua portii :))
Era si cald si numa bine a prins :)

------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Pufule buna idee cu supa.Eu nu mai stiu ce sa fac de mancare
Mai fetelor vb acum cu o mamica de sept-oct si imi spunea ca morfofetala de trimestrul 2 sa o fac la 24 de saptamani ca la ea la 21 nu s-a vazut prea bine,cica nu se dezvoltase inima si cerebelul complet.Mie mi-a zis Iosup ca se face intre 20 si 21 de saptamani si chiar m-am programat la 20 de saptamani si cateva zile.Voi ce parere aveti?

anca 14+

Maria
poze

Mergi la inceput

Eu am mare noroc ca la sotul meu nu ii trebuie doua feluri de mincare, e suficienta supa, daca e consistenta cum e asta, cu piine sau felul doi. La felul doi e mai complicat, ca olandezii musai sa manince cartofi/macaroane/orez+legume+carne/soia ca sa aiba toate elementele necesare. La inceput mi-a fost mai dificil dar acuma m-am obisnuit sa gatesc asa.

------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

neata burtici mici si mai mari!!!
Sunteti asa de vorbarete ca de ieri dupa-amiaza pana acum ati scris o multime de pagini....de abia mai apuc sa le citesc
mie imi este foarte bine, incat cateodata stau si ma intreb daca eu chiar sunt insarcinata....sigur ca vine
Am sa va mai dau iar datele mele pt ca pe perioada celor 10 mesaje de la inceput au trecut neobservate
dn 07.06.1976, ucm 16.03.2007, dpn 21.12.2007, dr. Ghe. Mihailescu, Polizu
pupici catus76 8+

Mergi la inceput