Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 7
mbontos spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
pussi doar 75% ?? parca auzisem la oana (nu mai stiu care, imi cer scuze) ca primea 85% sau chiar 100%, nu mai stiu exact, dar era mai mult oricum!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
15+ mami de baietzel sau fetitza???
poza eco bb
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
Si eu am stat acasa. Pt. concediu medical ai 80%. Medicul poate sa iti treaca ca e de la urgenta (codul 06) si atunci ai 100%, dar asta nu mai mult de 5 zile.
bb_yasmi spune:
mbontos, mersi , pai asa ceva zicea si dr, dc imi da pt 5 zile atunci e de urgenta! ma intrebat dc vreau de 5 zile sau 14!
poza eco bb
pussi spune:
felicitari erica
bb eu nu am cum sa intru la urgenta...
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
bb_yasmi spune:
gravidutze v-am pupat si fug in pat la tv ca pe B1 e T.Basescu!!!!
noapte buna si somnic pufos!!!
ne "vedem" maine!!
poza eco bb
bebika spune:
helo fetele ce faceti l-am vazut pe bubu meu e bine si maricel deja,se plimba de zor pe acolo cred ca o sa iasa vreun sportiv,vai ce frumos a fost,i-am vazut manutele ,piciorusele,gurita,capsorul ....
dar dr mea nu are la cab printer si nu am poza dar peste 2 sapt jumate merg in DEBRECEN la eco morfofetaa si at sigur o sa am
va pup pe toate si somnic usor
pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 10+
ancadragoman spune:
Ce fac fetele?
Eu iar nu am net la munca si acasa abia reusesc sa intru.Mariuca ma "bate"toata ziua,azi am sintito de 2 ori .
Cam astea sunt noutatile noastre.
Va pup pe toate.Noapte buna
anca 14+
Maria
poze
pufulet74 spune:
Felicitari Erika pt fetita !!
Somn usor la toate fetele si vise frumoase
------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
crisstiana spune:
Buna seara burtici!
Nu am mai ajuns sa va citesc de vreo doua capitole si nu prea mai stiu ce se intampla pe forum. Oricum, sper ca sunteti sanatoase si bbi la fel. Eu tot cu varsaturile o tin inainte si bine. Sper sa se termine si perioada asta cat mai curand, ca ma lasa fara prea multe kg.
Am citit cateva pagini in urma despre perna aceea pentru gravide. Eu inca nu mi-am luat una speciala, dar folosesc una normala si chiar ma ajuta sa dorm bine, cu exceptia momentelor nocturne in care merg sa imbratisez Am citit si despre scenariile cu nasterea. Sunteti totale. Pussi, m-ai facut sa rad cu lacrimi.
Am si eu o intrebare. Am mereu un gust amar in gura si nu trece cu nimic, nici cu dulciuri, nici cu acrituri, cu nimic. Am incercat toate variantele si ma deranjeaza ca persista toata ziua. Credeti ca e vreo legatura intre gustul amar si hepatita sau problemele biliare?
Eu abia peste 2 saptamani o sa primesc rezultatele de la analizele de sange care mi s-au facut pentru hepatita si toxiplasmoza. Sper sa nu fie probleme.
Oricum, intre timp ma consolez cu raspunsurile voastre.
Va pup pe burtici!
Inca ceva. Felicitari pentru noile burtici aparute pe forum. Si vreau sa mai intreb unde au disparut Gina si Petro? Cel putin in ultimele 5 pagini nu le-am vazut. Sper ca sunteti bine amandoua.
Crisstiana 9+
darleena spune:
Victonumarul de la GeneticLab este: (021)413.14.23
Eu pe site l-am gasit, nu stiu de ce nu-l poti vedea.
Am sunat la ei si mi-au spus ca nu trebuie sa iti faci programare pt. TT. Recoltarile se fac in fiecare zi incepand cu 8.30 pana la....12 cred, nu mai stiu exact.
Ei nu fac ecografie pentru TT, deci va trebui sa mergi cu eco facuta in alta parte (la Iosup sau la altii of course).
Eu ma duc maine dimineata sa fac testul si postez dupa cum s-a desfasurat procedura.
14+
Pana vine bubu
poze bubu mic
dana vio spune:
Harnice mai sunteti! Eu de-abea l-am vazut pe BB la ecograf si voi ati si nascut!
BB are 7saptamani (cat ziceam si eu ca are), are 2mm si 150batai/minut. I-am auzit si inimioara cum bate! Chiar si doctorul a fost incantat!
Mi-a dat sa fac analizele obligatorii si din cele specifice a zis ca doar toxoplasmoza. Si sa iau Materna 1/zi pana dupa nastere. Si binenteles duphaston 1-0-1.
Azi le-am spus si colegelor la serviciu care foarte mult s-au bucurat pentru mine, dar la uratul de sef nu i-am spus pentru ca avea nervi de la prima ora si a strigat la noi!! Sa vedeti ce soc o sa aiba cand o sa afle!
dana vio 7+