Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

nu stiu Anca; credeam ca nu te-ai programat inca...

eu o sa mai fac una sptamana viitoare, una la 18 saptamani (pe asta mi-am programat-o la dr. Pop,atunci am gasit loc; cu siguranta nu as putea sa o aman 2-4 saptamani-ar mai trebui sa astept vreo 4 luni ).Mi-am mai facut o programare, dar am uitat cand trebuie sa ma uit in carnetel...sigur nu este la 20, cred ca putin mai tarziu

La sarcina trecuta mi-am facut, printre altele, una la 18 si una la 24. Cred ca la ultima a durat mai mult de o ora, ca i-a masurat o multime de parametri...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

quote:
Originally posted by dany26

quote:
Originally posted by oana_r

eu l-am nascut pe matei prin cezariana,asa ca nu am de ales.

15+ si matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Neatza oana...pai si cum a fost ti s-a parut greu?la cate zile ti-au trecut durerile mari?ne povestesti si noua in cateva cuvinte?!pleaseeeeeeeee......mai ales mie si lui pufuletz.....ca noi credem ca va fi mai usor decat nastere
normala....

12+

dany, am stat 4 ore la sala de travaliu, mi-a facut provocare si nu m-a apucat nici o durere,aveam aproape 42 saptamani si mi-a facut cezariana.a doua zi coboram singura scarile,m-am dus singura la baie,am avut dureri suportabile.dupa 2 saptamani coboram singura carutul de la et.4.m-am simtit foarte bine,sper si la a doua sa fie la fel.

15+ si matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by loub_erika

Buna seara am reusit sa va scriu si eu vestea cea mare,mi sa spus ca avem 85% fetita ,m-am bucurat enorm..,sa dezvoltat f. bine..,maine intram in trimestrul al II-lea,sper ca si greturile sa nu mai apara...,parca inca nu realizam..,ca o sa avem o fetita,parca e un vis...,sotul deja,e inebunit..,imi vb. intruna de codite,fustite,ce bucurie...,acum sa speram ca asa va fi si luna viitoare cand ma voi intoarce din nou la dct. tot fetita!! Se pare ca e sezonul fetitelor!!,acum va las ca dupa atatea emotii ,ma simt ca si cum am mers km. intregi..,va pup pe toate si vb maine,noapte buna!!!

14+

FELICITARI pt vestea buna!

Dar...nu inteleg trim al III-lea e abia din sapt 15?????nu din sapt 13???

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Mai am o nelamurire cu calculul saptamanii. Pe prima pagina este un calculator si acolo scrie sapt 1 - data respectiva. Asta inseamna ca saptamana incepe sau se termina la acea data? Sunt tare ametita de cand sunt gravida, nu mai inteleg niste lucruri elementare. Va rog ajutati-ma!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Da,am fost la medic,mi-a pus un pansament acolo,ma mai duc si astazi.Dar iti dai seama ca pentru operatie trebuie facuta si radiografie.Si sarcina e inca mica.Si nu mi-a zis nimic de anestezie,cred ca nu vrea sa se riste,chiar daca ar exista ceva care nu dauneaza.O mai intreb astazi,sa vedem ce zice.

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Of fetelor si eu am pb cu maselele....si mi-am facut si o extractie cu anestezie si 2 radiografii in prima luna ....fara sa stiu ca sunt gravida.....offffffffff......mi-e asa de frica sa nu il fi afectat pe bebe......Doamne Ajuta ....ma gandesc la asta in fiec zi.....

12+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany26

Of fetelor si eu am pb cu maselele....si mi-am facut si o extractie cu anestezie si 2 radiografii in prima luna ....fara sa stiu ca sunt gravida.....offffffffff......mi-e asa de frica sa nu il fi afectat pe bebe......Doamne Ajuta ....ma gandesc la asta in fiec zi.....

12+

Eu am luat antibiotice in prima luna de sarcina, tot fara sa stiu ca sunt gravidutza, si i-am spus medicului la primul control. El a zis ca in prima luna, orice actiune externa nociva ori il distruge de tot ori nu ii face nimic (Legea Totul sau nimic). Si ca sa stau linistita. Asa ca nu mi-am mai facut nici o pb. si cred ca nici tu nu ar trebui sa iti faci!

Pupici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

Nu numai voi, Dany, si eu sunt de aceeasi parere. Am vazut pe Discovery un reportaj cu o nastere naturala in direct, mi s-a parut atat de traumatizant pentru bebe incat nici nu ma gandesc la nastere naturala. MAi ales ca mie mi s-au spart vase de sange la ochi de trei ori pana acum doar de la varsaturi, dar la nastere, cred ca imi ies ochii cu totul

Pupici
13+

Buna creem ma bucur ca ni te alaturi...desi am citit ca pufuletz pana la urma ar vrea normal....Deci acum mai ramane pb cu doctorul ca am auzit ca nu vor sa faca la cerere.....dar vedem noi....

12+

Mergi la inceput

La noi la Constanta nu prea avem problema asta, mai degraba doctorii opteaza pentru cezariana (se castiga mai bine!)Dar ne costa pe noi mai mult.

Mergi la inceput

oana_r mersi mult pt raspuns....in concluzie perioada de vindecare de dupa cezariana....depinde de organismul fiecaruia....ramane la voia lui DD

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu as vrea sa nasc normal,eventual cu epidurala,dar acum sa vedem ce spune si dr.Oricum cezariana nu fac decat daca sunt complicatii,ptr ca totusi este o operatie si recuperarea este mai grea.

anca 14+

Maria
poze

Mergi la inceput