Mamici de iulie-august 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu stiu ca medicul de familie asa procedeaza! O fi alta chestie pe care nu o stiu!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Mie ginecologul mi-a zis ca la 32 de sapt se intra in prenatal....

Simona 28+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Otilia stiu ca 85% din brut, dar eu bani mai multi in mana, dar pe cartea de munca am 880 brut si diferenta mi se da din dividente (mai bine zis la negru). Asa incat eu zic sarumana ca imi da 85% din banii care ii iau in mana. Ca daca as zice ca vreau 85% din cat ar insemna brutul la banii care ii iau eu, sigur se enerveaza si imi dau 85% din 880.
Asta este Romania, daca nu avem legi mai aspre sa-i pedepseasca pe patronii astia care fac tot felul de misculatii incat intotdeauna angajatii ies in dezavantaj.

Pupici.

Diana 29+ si Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by jadi

Mi-au venit si mie analizele de pp, cica am glicozurie 2.000 ml/dg ceea ce ma contrarieaza rau de tot ca stiam ca in cazurile de diabet gestational copilul este mare nu ashchiutza ca al meu! Astept sa vedem ce imi zice dr de familie ca Alina m-a pus sa repet sumarul si sa imi fac si o glicemie, asa ca joi ma duc sa ma testez din nou!

Deni & Vlad & Tudor

Probabil o sa te puna pe regim sever (asa cum sunt si eu~nimic cu zahar si un fruct pe zi) iar intr-o saptamana iti vor repeta testul. Daca nu poti sa iti tii glicemia sub control prin mancare atuci te vor pune pe insulina. Ai grija de tine. Sper ca analizele viitoare sa iti iasa bune.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

30+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Cea mai buna prietena de a mea este insulinodependenta si stiu atat cum se manifesta boala ca simptome si cum sa tii regimul alimentar astfel incat sa nu depasesti numarul de carbohidrati pe zi (fara paine multa, cartofi, paste, banana inlocuieste o masa, etc). Eu ca de obicei, optimista din fire, sper sa imi iasa bine glicemia maine! Mai este vreo nebuna optimista ca mine? .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by arhdy

Otilia stiu ca 85% din brut, dar eu bani mai multi in mana, dar pe cartea de munca am 880 brut si diferenta mi se da din dividente (mai bine zis la negru). Asa incat eu zic sarumana ca imi da 85% din banii care ii iau in mana. Ca daca as zice ca vreau 85% din cat ar insemna brutul la banii care ii iau eu, sigur se enerveaza si imi dau 85% din 880.
Asta este Romania, daca nu avem legi mai aspre sa-i pedepseasca pe patronii astia care fac tot felul de misculatii incat intotdeauna angajatii ies in dezavantaj.

Pupici.

Diana 29+ si Alexandra Maria

Te inteleg , aceeasi situatie si eu ... fruntea sus ca o scoatem noi la capat

Otiliainceput 28+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by jadi
Mai este vreo nebuna optimista ca mine? .

Deni & Vlad & Tudor

EU!

Si gata, ma duc sa ma fac o duamna si o sterg la inghetata.

Simona 28+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:

claucia maine ar trebui sa ne imbatam,uite am ajuns si la 30!

alina 29+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Alina, maine dam de baut altora si bem si noi cate un suculet ceva. Te felicit din toata inima pentru cele 30 saptamani, La multi ani (desi nu prea se potriveste ), si ma felicit si pe mine. Daca nu mai am laudatori...

Aylin deci nu sunt singura, ce bine! Adica nu ma bucur ca te doare si pe tine, dar sa stii ca am gasit o modalitate de a trece de la pozitia lateral stanga la lateral dreapta fara a trece prin pozitia spate. Si anume: in sezut (in capul oaselor) Te ridici si te trantesti inapoi pe partea cealalta. Numai ca noaptea e cam neplacut, si eu ma trezesc cand ma intorc de pe o parte pe cealalta, d-apai sa ma ridic si in capul oaselor!

29+ Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Mie ginecologul mi-a zis ca la 32 de sapt se intra in prenatal....

Simona 28+ Matei Hisham

63 zile inainte de dpn e 31 de saptamani. nu 32. exact ce spuneam....

Aylin, 26+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

o fi pe regula 31 implinite adica esti in saptamana 32...

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput