Mamici de iulie-august 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by jadi
o fi pe regula 31 implinite adica esti in saptamana 32...Deni &
Vlad & Tudor
![](radtare.gif)
Aylin,
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
pozici
atat de mari suntem
EDITEZ ca sa paste-uiesc aici:
Asiguratele au dreptul la concedii pentru sarcina si lauzie pe o perioada de 126 de zile calendaristice, perioada in care beneficiaza de indemnizatie de maternitate. Concediul pentru sarcina se acorda pe o perioada de 63 de zile inainte de nastere, iar concediul pentru lauzie pe o perioada de 63 de zile dupa nastere. Concediile pentru sarcina si lauzie se pot compensa intre ele, in functie de recomandarea medicului si de optiunea persoanei beneficiare, in asa fel incat durata minima obligatorie a concediului de lauzie sa fie de 42 de zile calendaristice.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/jadi/jadi.jpg)
jadi spune:
Pana la urma daca reusiti sa va luati mai multe zile de CM, foarte bine! Doar sa ma anuntati si pe mine cum procedati ca am o prietena care vrea si ea!Deni &
Vlad & Tudor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina26/cristina26.jpg)
cristina26 spune:
Am vazut o ratusca salbatica cu puisorii ei pe lac, am mers si i-am facut poze si le-am pus sa le vedeti si voiaici. Puisorii sunt atat de mici si dragalasi, cred ca au doar o zi.
Despre ratusca vecinei, cloceste asa pe perioade. E tare ciudata, dimineata e pe oua, dupamasa toata o petrece cu prietenul ei pe lac iar seara cred ca merge acasa la ea sa doarma si tot asa. Sotul meu spune ca ratusca nu vrea sa aiba norma intreaba la clocit, se multumeste si cu jumatate de norma. Eu nu prea cred ca o sa aiba ea puisori asa. Dar asta e treaba ei.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet 30+
Ingrid Ecaterina si mami
X-ray spune:
cristina26 dar e superba gradina ta,zau!si ratustele sunt adorabile!sa vezi la anul pe vremea asta ce se va distra micutza cu atatea animalutze....si in lumea animala sunt mame denaturate,cred ca rata vecinului e in categorie
alina 29+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Samurai-lady spune:
CRISTINA26-super gradina si ratustele.Venim si noi sa ne jucam in gradina la tine.Aducem o piscina si slipii lui Kenutzu.
Pupicei.
Samurai-lady 28 weeks
si Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
Anya20 spune:
paticutz, bine ca ne-ai mai dat un semn de viata. si ce semn...ditamai invitatia...auzi, la capsuni . sa mor si alta nu. pai hai sa ne mai vedem, ca acu se deschide sezonul la nasteri si in bucuresti si s-a terminat cu linistea
felicitari pentru bebelusul miscacios si grasunel!
jadi, pai ce spui tu acolo cu danonino si capsunile...pe mine cred ca ma stie tot cartierul ca nu-i dau copilului nimic de la danone, capsuni sau ciocolata! o batrana in piata ma tot imboldea sa-i dau anyei capsuni...macar una, de ce sunt asa de rea? i-am zis si eu:"pai daca face vreo alergie ce fac, vi-o trimit dumneavoastra?!". "ei, hai, mama, macar una acolo de pofta!". mai, mai, mai, cum le stiu ele pe toate...ca uite asa strica bunicii copiii.
in we m-am intalnit cu o mamica disperata al carei copil de 3 ani mananca numai mancare de regim pt ca e alergic la capsuni, citrice, nuci, ciocolata...asta pentru ca la 6 luni manca deja capsuni, bea suc de portocale si ii dadeau dulciuri la greu si mi-a explicat ca si bunicii au presat-o, ca daca baietelul manca orice, ei erau foarte incantati. si oricum pana la 2 ani jumate n-a facut nimic, nici o alergie. cum se poate, asa, deodata?! ei, uite ca se poate...
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
andutzy spune:
fetelor, sunt super emotionata! A nascut colega de la mamici de mai-iunie, Androix, o fetita de 3.340 cu Tutunaru, natural. Mai avea un baietel de varsta lui Dragos. Tocmai am vorbit cu ea, a nascut in cateva minute, era deja dilatata cand a ajuns la spital, toata dimineata a facut glume cu noi ca naste sau nu! Nici epidurala nu au mai apucat sa i-o puna! A avut 5 contractii mai mari, la a 4-a a impins deja si la a 5-a a iesit fetita!
AndraSapt29 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Samurai-lady spune:
ANDROIX-felicitari pentru fetitzaaaaaa
Laptik multtttttt !!!
Samurai-lady 28 weeks
si Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
i_ulia spune:
salut viitoarele mamici!
cum va descurcati cu caldura? aveti si voi neste kestii in loc de picioare sau sunt doar eu napastuita? desi stau cuminte la ac la 25 de grade si beau apa, pe care o si elimin, mainile , dar mai ales picioarele ameninta sa explodeze!!! plus ca nu ma mai incap nici macar papucii, despre pantofi nici nu mai vorbesc in acest ritm pana pe 13 august voi ajunge sa ii port papucii sotului
(eu fiind mica si bondoaca si cu marimea 36 la picior, el poarta 43) ca pe salupe. daca tot nu ploua, macar sa ne dam in barci
legat de ce spunea anya, asta e ce ma sperie si pe mine cel mai tare: presunea celor din jur si sfaturile bine intentionate ale mamei, vecinei, matusii si intregului alai de cunostinte femeiesti, care... intotdeauna stiu ele mai bine, ca uite si popeasca a facut asa si uite ce fata mare si voinica are nu stiu cum voi face fata la asta.
dar pana atunci, ma duc sa mai beau niste apa sa am de unde sa transpir
pupicei la burtici!!!
Iulia
X-ray spune:
anya pe mine ma inebunise o prietena dea mea(se gasise si pe cine) ca ea a alaptat numai 5 saptamani ca i s-a stricat laptele ca a luat 3 zile antibiotic....cum galgaie hormonii in mine i-am zis cateva ca ma invinetise sotul pe glezne de la cate "semne" imi tot tragea pe sub masa...a uita sa povesteasca si cat de mine dormea ea noaptea cand se trezea sotul sa-i prepare copilului laptele praf si ea dormea bine mersi.
despre bunica care baga sarmalele la 4 luni v-am mai povestit...acum la 3 ani copilul mananca numai carne fiarta ...am vrut sa zic si atunci cate ceva dar eram cu "badigardul" adica sotul care moare cand ma vede ca ma agit pt prostia altuia...
alina 29+ cu bb Elisa
asa crestem noi