Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 6
Androix spune:
Bai, deci voi ma speriati.
Ce sa plec ca io sunt convinsa ca n-am nik decat un travaliu fals. Acum s-au rarit bine dar sunt dureroase, imi cam ies okii din cap. Noroc ca sunt scurte.
Mihai e la munca si socra-mea se reface dupa "cura" de AC pe care a servit-o duminica, cica ieri s-a trezit cu okii cat cepele. Iar eu sun cu Filip care e super speriat de o bormasina care zici ca sta sa intre peste noi. Si mi se pare aiurea sa mobilizez pe toata lumea si sa fie alarma falsa. Mai stau in astepare vreo ora doua...
Chiar ma gandeam ca la Filip a fost super misto ca s-a rupt apa direct si n-am mai avut grija cronometrarii contractiilor. Stiam ca trebuie sa merg la spital direct si gata. Acum stau cu urechile ciulite si cu grija.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
simona_filipas spune:
Androix eu sunt cu ochii pe ceas si tot dau refresh sa vad daca vine Georgia
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
Cornelia spune:
Androix, de unde ideea asta ca ai travaliu fals? Iar ma dau exemplu
, si mie mi s-a rupt apa la Maria, iar la Stefan asteptam si eu ceva...sa ma faca sa plec la spital. Norocul meu ca a venit Doru sa ma ia, dar abia m-a dezlipit de la calculator
.
Simona, poti antedata cererea, cu conditia sa fie de acord conducerea. Crezi ca ti-ar face probleme? Adica te duci, prezinti situatia si poate nu iti baga bete in roate. Dar si mai simplu, in cazul asta este sa inceteze contractul la intelegerea partilor (nu e nevoie de preaviz). Faci cerere de incetare incepand cu data de ...., iar directorul o aproba.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
simona_filipas spune:
Cornelia saru'mana mult de tot pentru raspuns.O sa incerc sa rezolv cumva, deocamdata ma intreseaza numai cu titlu informativ, dar trag nadejde sa am mare nevoie de informatiile astea in curand.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
gabitzam spune:
Simona, ti-ai gasit in alta parte de unde lucrai inainte de CIC?
Cum mai e la gradinita?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
babygirl spune:
Multumim mult pt aprecieri. Si eu ma tot uit la poze, si iar ma uit si inca ma minunez.:)Acum cateva zile ne-a agatat o tanara frumusica, pe role, si ne-a invitat cu Ema la o sedinta foto. Am vrut sa o ducem si la Z, am tot zis ca mergem si la sedinta foto de la Miniblu, dar n-am avut timp de nimic. Mi-a promis Mihai ca o mai duce la el la munca, dar de data asta o baga in platou, la Chiquittitas, ca tot este serial cu copii. Sa vedem cand se va intampla asta. Noi mergem si sambata aceasta, de dimineata, la Muzeul Satului, asa ca va asteptam pe prispa..;)
Monu, vezi ca descarc acum si 3 filmulete facute sambata pe www.dropshots.com/papadia
Androix, esti la fel ca la prima nastere. In verva mare, cu acelasi simt al umorului. Hai ca faci tot tauras pana la urma.;) Nastere usoara, o fetita frumoasa si sanatoasa!.
Androix spune:
Multumesc de urari si ganduri bune.
Cred ca e pe bune, am chemat socrella si tocmai m-a sunat si Mihai ca vine, se opreste sa-mi ia trusa de epidurala si vine acasa.
Am facut si un dus cald si am stat si in pat cu Filip si degeaba. Contractiile nu sunt regulate dar sunt dureroase si nu se opresc, am incercat deja tot ce stiam sa incerc. Asa ca astept sa vina soacra si Mihai si apoi plecam la spital.
Pana atunci pun ce a mai ramas de pus la punct: mi-am facut unghiile 
mai bibilesc bagajul ala, a si tocmai mi-am amintit: tre sa sun dupa adeverinta medicala
uitasem complet.
Va mai scriu pana plec ![]()
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
monu spune:
Andreea, cum te mai simti? am si eu emotii de parca zici ca si eu tre sa nasc acum.
in alta ordine de idei cred ca raman cu k... in balta cu gradinita pentru la toamna. mi-au cerut, ca sa o pot inscrie la toamna cu loc rezervat cica, lunar, cate 2 milioane. mie mi se pare o aberatie. adica sa dau 8 milioane si sa prind si inghesuiala ca ei nu au grupa pregatitoare si deci la toamna copiii nu vor trece de la o grupa la alta astefl incat sa fie o grupa mica noua. vor fi talmes balmes.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
gabitzam spune:
Monu, si eu am platit in avans taxa pe o luna la gradinita pentru Andrei, pentru toamna cealalta. Cu factura si chitanta.
Androix
Uita-te sa ai telefonul cuiva din gasca, sa ne dai SMS.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla