Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gabitza ei vor in fiecare luna pana la toamna sa platesc in fiecare luna cate 2 mil.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Gabitza, am telefoane, sunt dotata
Monu, eu cred ca sunt cam snapani daca vor sa te taxeze in fiecare luna doar ca sa-ti pastreze loc. Hai sa fim seriosi ca la gradi particulare nu e asa mare omor sa nu mai fie locuri. Daca banii dati se constituie in plata taxei pentru o luna asa da inteleg, dar daca sunt extra mi se par hoti.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Androix- nu ne spui daca simte ceva baietelul? nu ti spune nimic, nu se invarte pe langa tine.

Eu cand am nascuto pe bia m-am internat inainte cu o zi de nastere normala, iar in a doua zi cristi s a trezit brusc in jur de ora 15 si ii spusese bonei ca el nu poate sa doarma. La ora 15 venea bianca pe lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mey, pe caldura asta mie mi se zbarleste pielea pe mine de emotie!
Androix, ioi ce aproape e Georgia de marea intalnire

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Androix nastere usoara, sa fie asa cum iti doresti!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hai ca-s dusa rau, uit ce vreau sa scriu
Adina, am tot vrut sa iti spun sa o duci pe Adina la castinguri desi e jale cu stres si oboseala. Ema e super fotogenica si poate cine stie ce mica vedeta ajunge.

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cuscra ma omori cu zile...de cand am citit parca ma ia asa pe mine niste dureri ...nu-mi vine totusi sa cred ca e gata ...iti tin pumnii, ma gandesc la tine si-ti tin pumnii...de durut o sa scapi,dar iti doresc un travaliu cat mai scurt si sa fiti in formatie completa pana deseara...pupe mama pe ea taurasa...

Nu-mi mai iese nika inteligent din gura...de emotie

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

ANDROIX, NASTERE USOARA SI RAPIDA (DUPA CE AJUNGI LA SPITAL!) SI BEBE SANATOASA TUN ITI DORIM, ASTEPTAM VESTI SI TINEM PUMNII!!!

Loreen , mersi ca ai intrebat de noi, ne-am intors duminica seara insa din motive de oboseala crunta, depresie si mai crunta si net bulit n-am mai scris dar am citit tot. Pupam buba sa-ti treaca.

eu sunt pe fuga ca duc pitika la marele control pediatric de 2 ani...sunt tare curioasa ce zice dr... revin dupa.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

Gabitza ai stiut tu ce ai stiut cand faceai azi dimineaza galerie sa se nasca Georgia sigura si nu indusa, a functionat! Si eu sunt emotionata, acus trebuie sa ma culc si tot fac runde pe la calculator sa vad cand si cum naste Andreea, nu cred ca am sa ma culc prea curand.
Cloreta tare faza cu fluturele..., bine ca nu e fluturas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Clara Bianca cand era de varsta Deliei spunea "futule"...noi dobitoci provocam copilul...sa vezi rasetele naibii

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput