Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 5
Androix spune:
Da, pai sambata a zis medicul dar de azi dimineata tind sa nu-i dau dreptate. Mi-am amintit pe viu ce misto sunt contractiile dureroase.
Am de la 8:30 cand la 5 cand la 6 cand la 9 minute. Deocamdata sunt calma, am luat un no spa si atunci au inceput sa se rareasca ca pana atunci erau la 5 minute. O sa fie o zi distractiva.
Eu sunt acasa cu Filip iar Mihai trebuie sa bage o filmare ca n-a prestat nici sambata nici duminica si nici ieri. Basca azi vroiau sa-l trimita de dimineata pana seara la sibiu, noroc ca am fost langa el cand vorbea la telefon ca el uitase complet ca i-am interzis sa iasa din bucuresti.
Danelutza, faza cu lumanarile este dupa mine o superstitie prosteasca, dar m-am conformat ca sa nu il bat pe Mihai cu tortul in cap. Se zice sa pui cu o luminare in plus ca simbolizeaza varsta pe care pleaca.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
simona_filipas spune:
Androix tinem pumnii stransi.Sa ai o nastere usoara si fara dureri.Abia astept sa vad poze cu toti 4.
Fetele am si eu una bucata nedumerire in legatura cu perioada de preaviz.Daca imi bag demisia acum cat mai sunt in maternitate trebuie sa respect cele 15 zile de preaviz?In timpul preavizului imi bot baga un medical fara sa-mi afecteze perioada de preaviz?
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
Cloreta spune:
La multi ani puilor sarbatoriti zilele acestea! (de cand am tras eu chiulul)
Cristian Lucian
Mihai Alexandru
Filip Stefan
Leon Stefan
Maria Monica
Sa cresteti mari si voinici, sa aveti noroc gramada si o vita minunata!
La multi ani Danelutza, sa fii iubita draga mea, sa fii sanatoasa si fericita! Un mare pup pentru tine, iesi de dupa canapea.
La multi ani pentru sotul tau OlgaT, sa fie sanatos si sa va iubiti o mie de ani!
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
simona_filipas spune:
Cuscra da, detalii de la petrecere nu ne dai?Poze?
Elisor dati ture cu masinuta
?
Laura cum iti mai este degetul?Si eu sunt campioana la taiat degetele si nu stiu cum naiba reusesc dar de fiecare data ma si umplu de puroi
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
Cornelia spune:
Androix!!! Din experienta mea proprie si personala
: Fugi la spital!!!! Eu am stat cu contractii nedureroase tot asa la 5, 6, 9 minute
, convinsa ca nu nasc si era sa nu mai ajung in sala de nasteri cu burtica.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
gabitzam spune:
Hai ca 15 Mai suna bine ca data de nastere ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cloreta spune:
Androix, ne tii in tensiune?:) Fata sa ne dai de stire cand fugi de acasa
Am uitat sa va spun cum zice Teodora la fluture: "fu..tute". Sper sa nu vada vreunul pe afara:)![]()
Cornelia spune:
Simona, concediul medical suspenda termenul de preaviz.
Androix, ai plecat??? Nastere super usoara!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Cloreta spune:
Ah, Gabitza, am vazut pozele de la intalnirea cu Filip si Ema si ma uit acum la pozele de la muzeul satului ale Adinei. SUnt topita, nu mai muncesc gata:)))
Monu, ce imagine draguta cu sotul tau cum da lapte cu bibe Antoniei
Mercedes spune:
androix- iti doresc nastere usoara!!!
crissu- tu cat mai ai pna la nastere, cred ca se apropie si la tine- nastere usoara iti doresc si tie.
simona- ai depus cerere de reintoarcere la servici inainte de a avea 15 zile copilul? daca nu depune acum sa le scrii ca in data x revii si o alta cerere ca din aceeasi data iti dai demisia( asta sa pt. ca in cazul in care au angajat pe altcineva in locul tau sa nu fie dat afara). Eu zic ca in cele mai multe cazuri se aproba pe loc fara cele 15 zile, succes!
cloreta- bafta sa nu gasiti fluturi pe afara!
Am vazut copilasii lui monu si babygirl - sunt doua fetite deosebite
elisor- ce masina v ati luat, n am fost pe faza. Bafta sa aveti la ea si fara accidente.