Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Maria- Monica! Sa cresti mare si cuminte si poate mami mai intra si ne mai spune ce faceti.

Daniela, La multi ani! Ai o varsta frumoasa bucura-te de ea si de minunea mica!

Olga-sa-ti traiasca sotul, sa fie fericit langa voi si sanatos mai ales.

Am vorbit chiar acum cu OanaCsi ii dau drumul acasa azi Evei. Bine ca s-a terminat cosmarul lor.

Laura-ce-ti face degetul?

Eli-nu mai zici nimic? Ce face Bianca? Este mai bine?

Cornelia-cum te mai simti?

Anca-am vazut pozele. Tare bine ii sta smecherasului cu ochelari de soare. Noi venim in State pe 26 iulie. Abia astept sa ne cunoastem dupa ce veniti. Poate mergem si noi cu ocazia asta la Zoo in Detroit. Multumesc pentru urarile de drum bun.

babygirl, monu-avea dreptate Gabitza. Chiar ca Maria-Mirabela. Niste scumpe. Iar Antonia este o dulcica si lui tati nu-i sta rau de loc cu bebelusul in brate.

Va las ca am un munte de calcat.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI CRISTIAN LUCIAN!
LA MULTI ANI MIHAI ALEXANDRU!

LA MULTI ANI FILIP STEFAN!
LA MULTI ANI LEON STEFAN!

LA MULTI ANI MARIA MONICA!

Sa aveti sanatate cu carul, sa fiti fericiti, norocosi, sa aveti vise frumoase pe care sa le impliniti!

LA MULTI ANI DANIELA!
Sa ai mai mult decat ai acum, sa fii mai fericita decat esti, dar sa ai noroc cu carul si sanatate de fier!
Nu iti numara anii, uita-te in jurul tau si vei vedea dragoste si iubire de la un om minunat dar mai ales cuvantul "mama" ce vine de la cea mai frumoasa minune din viata ta!

LA MULTI ANI tatic de Tony si sot de OLGAt!

Sanatate, noroc si fericire, sa traiti pana la adanci batraneti sa va amuzati amintindu-va putinele ore dormite, primii pasi ai lui Tony, piciorusul rupt si tot bagajul de nazdravanii...Sa va iubiti la fel de mult "today, tomorrow, always"!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

La Multi Ani MARIA MONICA, LEON STEFAN!
Sa aveti o copilarie fericita!

La Multi Ani FILIPETE! Sa cresti mare si voinic!:) Abia astept sa te vad!

La Multi Ani Danelutza! Multa sanatate si bucurii pe masura!

La Multi Ani sotzior de OlgaT!

De fapt as vrea sa ne mai intalnim, Mamici! Ca pe net nu prea mai am timp sa stau! Daca stabiliti vreo intalnire prin Carol, as veni si eu!
Andreea, nastere usoara iti doresc!
Am sa ma uit si eu la pozele postate!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

La multi ani Maria- Monica! Sa ai o viata plina de bucurii!
La multi ani, Daniela! Multa sanatoasa si fericita alaturi de familia ta minunata!
Olga, sa-ti traiasca sotul,sa fie sanatos si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Va multumesc din inima pentru urari

Olga M mai ai un pic si ajungi in tara. Cu bagajele cum stai ?

Elisor nu mai zici nimic, cum se simte Bianca ?

Oana C sanatate multa Evei si bun revenit acasa. Refacere rapida si multe zimbete pe chipul Evei.

Margott am bagat o tirica nasul in albumele tale, mama dar frumosi ochi are David , nu zic mai multe ca ma aude cuscra

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Dragi mamici,

intram si noi in graba sa uram la multi ani piticeilor care incep sa implineasca 2 ani. Olivia este printre primii, fiind nascuta la inceput de mai.

Nu am mai avut timp sa intru de mult deoarece am fost prinsa la servici, iar acasa sunt cu moata intre picioare, pana nu doarme nu apuc sa fac nimic cu ea. Linistiti-ma ca si puii vostri sunt lipiti de voi ca eu nu pot sa fac nimic pana nu o duc la nani sau o las cu tac-su.

Nu a mai fost bolnavioara de prin luna februarie, dar acum mi-a luat un strptococ de la cresa si de sambata suntem bolnavioare. fece cate un acces de 39-40 dupa care iar scade, iar creste... i-au facut o injectie cu penicilina si ne-au spus ca in mod normal risca sa aiba febra 48 de ore. o sa vedem cum evoluam la noapte apoi maine dimineata mergem iar la doctor ca o sa fie 3 zile cu febra daca ne face iar la noapte.

Noi am fost in Ro de craciun dar moata a fost bolava rau de tot, ne-a facut o indigestie cu febra mare si diaree si vomitat ce nu am vazut in viata mea. 2 nopti vomita din jumate in jumate de ora. am fost cu ea la spital la urgente, voiau sa ne-o interneze acolo. le-am zis "glumiti" ce idee pe ele sa o opreasca la spital. ne-au dat o groaza de medicamente, mult mai multe decat primim in franta sau aici. am senzatia ca in ro se dau mai multe medicamente si medicii te fac sa panichezi usor... nu stiu de ce. la plecare am fost stresata ca pierd avionul ca inca vomita si avea diaree, dar cum nu mai avea febra, ne-am lansat. A vomitat o data in avion si ne-a facut si o diaree de ne-am oprit in aeroport la toaleta si am schimbat-o si de hainute, ca avea cacuta pana la gat. Nu va inchipuiti: eram cu tac-su la toaleta, el o tinea cu varful degetelor de subtiori ca ea sa nu atinga pamantul, iar eu am dezbracat-o si sters-o cu un servetel umed apoi am imbracat-o. scena memorabila :)
medicul ne spusese in ajun ca sa nu luam avionul cu ea asa. Am ajuns cu bine si nu am avut alte probleme. panicosi medicii, va spun eu.

va pupam
Olivia si mami

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pisik, chiar ma gindeam ce e cu tine de nu ne mai scrii. Ma delectez mereu cu mailurile tale de la copiluti, dar nu mai stiam nimic de tine si Olivia. Ufff, aproape toti copilasii din afara patesc asta aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Saru'mana de intrebari...degetul meu face bine,s-a mai inchis rana,numa ca aleluia manichiura pana nu-mi creste unghia la nivelul restului ...
Raceala dospeste si ea...asa ca sunt in standarde...

Pisik bine ai mai trecut pe aici...ma uitam zilele trecute la pozele din contul comun sa-mi mai aduc aminte de Olivia...
Imi pare rau ca ati avut probleme in Romania...vazand ca toti copii fac asemenea reactie cand vin am ajuns la concluzia ca modificarile de aer-apa au efecte asupra organismului lor micut...
Dar in ceea ce priveste medicina de la noi o prefer altora...cu spaga sau fara iti faci treaba,poate e mentalitatea impamantenita la noi...

Daniela nu te ascunde...zi si tu cum te simti ,cum ati saratorit sau cum o sa o faceti ca banuiesc ca in cursul saptamani nu va vine...

Tdi ati plecat?!

Olgutza din America cum stai cu bagajele?!Numa maine nu-i poimaine

Olgutza din Canada printre picaturi nu mai zici nimic de Tony...cum evolueaza ganglionul?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Andreea, sambata??!?!?!?!? tinem pumnii stransi sa nasti usor si sa fie bine bb.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Facem galerie pentru Androix sa vina Georgia de buna voie nu "indusa" de la spate

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput