Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 3
Danelutza spune:
La multi ani, Maria Monica !
Sa cresti mare ingeras, sa fii fericita si sa-i zici lui mami sa puna poze cu tine sa te vedem cit de mare ai crescut.
La multi ani, sot de Olga T !

Androix spune:
Fetele, am fost azi la control si sambata m-a chemat la spital cu bagaj cu tot sa-mi provoace nasterea ca e aproape, asta daca nu se intampla de la sine pana atunci
picea are 3.300
CItesc ce ati scris si apoi intru sa va povestesc cum am petrecut ieri. Si sa pun si poze.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
nelia spune:
Eu ti-am spus ca nasti simbata viitoare...![]()
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
nelia spune:
M-am mai uitat o data, cu Tudora, la pozele din Muzeul satului...
Adina, m-am uitat la Ema si se vede cit a crescut dupa fustita roz. Imi aduc aminte ca la petrecerea de un an, intr-o poza in care Razvan era la picioarele ei, fustita roz ii ajungea pina la glezne, si acum e pina la genunchi sau pe aproape. Ema e in chilotei, nu mai are deloc pampers? Ca asa mi s-a parut.
Monu, fetitele tale sint superbe amindoua si pitica mica e dulce rau cu caciulita rosie perfect asortata cu sapca lui tati...
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
monicica spune:
Salutare si de la noi dupa o foarte lunga absenta
in primul rand LA MULTI ANI tuturor copilasilor care au implinit deja cei doi ani si mamicilor felicitari. LA MULTI ANI Daniela sa fii fericita si sanatoasa! La Multi Ani Olga sotului tau.
Maria Monica La Multi Ani sa cresti mare!
Chiar ma intrebam ce o mai fi cu Androix, ce potriveala acum sa intru, iti tin pumnii sa fie totul usor si foarte scurt si abia astept sa o vad in poze pe Georgia. Nu o sa uit niciodata cum mi-ai recomandat cand eu intarziam sa nasc, sa dau cu aspiratorul, asa ca daca vrei sa nasti mai repede, iti intorc recomandarea :)
Adina si Monu, ce papusi aveti voi acolo, am vazut pozele, ce delicate sunt amandoua.
Noi am fost numai pe drumuri in ultima vreme si pana la ziua lui Robert tot cam asa o sa fim, o sa mergem in sfarsit si in concediu care o sa cuprinda si o vizita cu Rob la Disneyland (la Paris) pe care mami de-abia o asteapta si cred ca si el pentru ca i-am tot povestit despre Mickey Mouse. Toata lumea imi tot zice ca imi pierd vremea ca cica e prea mic, dar eu nu cred.
Am fost si in Romania si de data asta m-a dezamagit profund...cat de scump (si tot la aceeasi calitate ca mereu....) poate sa fie totul. Cum e posibil sa coste la marginea trotuarului in plin fum de esapament si cu chelneri scarbosi 15 eur 3 sucuri???
Rob si-a dat drumul la vorbit in limba romana ceva grozav dupa excursia la bunici. A fost mortal cand ii spunea bunicii "sit down" si vazand ca ea nu sta jos, foarte serios ii spune "stai jos" :))
In restul timpului suntem cei mai mari fani Teletubbies si pe locul 2 Thomas....
va pupam
Monica&Rob
Androix spune:
In primul rand tin sa va multumesc pentru urari si pentru mesajele si pe privat si pe telefon, si pentru telefoanele live, m-am bucurat enorm de toate.
Urez si eu cu intarziere:
La multi ani, Leon Stefan!
Ieri am petrecut foarte frumos, am avut noroc ca Filip a furat o ora jumate de somn de la 10 pana la 12:30 si cu toate astea tot a fost cam morocanos spre sfarsitul zilei, dar avand in vedere ca a fost o zi destul de lunga eu zic ca s-a comportat foarte bine. Pana la 21 au stat invitatii mei
Trag concluzia ca le-a placut. A fost si fetita nasilor care are 5 ani, s-au alergat, au tipat, au chiuit, s-au jucat, dar din pacate concluzia ei la plecare a fost ca Filip nu stie sa se poarte pentru ca a batut-o si a tras-o de par.
I-am explicat ca acum il invatatm si nu am terminat inca, sa mai aibe putina rabdare. Din toate jucariile primite cel mai mult l-a incantat o masina de pompieri pentru ca face un zgomot ca de sirena, noroc ca nu tine mult si nici prea tare nu face si n-o sa credeti ca mie nu mi-a venit sa cred: trenuletul decorativ de pe tort. Desi e o mica porcarie din plastic, colorat in toate culorile, este de departe cel mai iubit. A fost incantat si de tort, si de faptul ca toata lumea i-a cantat, din pacate filmuletul se opreste brusc cand sa sufle in lumanari, fiindca sotul meu, OPERATOR de meserie nu e capabil sa faca un film pentru fi-su si nu a golit cardul asa cum il rugasem cu o seaa inainte, drept pentru care din cauza unor poze la terasa
fi-miu nu are film cum sufla in luminari. Noroc ca a mai fost un aparat in zona si speram sa primim inca un filmulet cu momentul asta. I-a placut si cum gusta tortul, a mancat portie intreaga si ar mai fi mancat. Mancare normala nu a pus in gura toata ziua in schimb tort...
Incerc acums a descarc pozele si filmuletele sper sa-mi reuseasca ca nu stiu ce are cititorul meu de card nu prea mai vrea sa descarce ce e pe cardul meu.
Nelia, mai ce presimtire ai avut! Uite ca tocmai sambata viitoare m-a chemat. DPN ar fi 26 mai.
Off, Oana, prin ce ati trecut. Sper ca acum sa se refaca repede Eva si sa puteti pleca acasa sa va puteti odihni in voie toti.
Cornelia, si mie mi-a placut ce camera le-ati facut la pitici. Ai grija cu piciorul.
Loreen,
ai fata mare, ce mai incolo si-n coace! Nu te asteptai, nu? Indragostita
Flori, mai las-o cu pampersul. Eu asa am hotarat dupa 2 saptamani de facut pipi si kk in chilotei. parca facea ostentativ: statea pe oala si cand il luam de-acolo in maxim 2 minute facea. Nu cred ca sunt inca pregatiti. Eu m=am resemnta o sa mai incerc peste vreo luna, doua.
Adina si Ema, mai ce fete frumoase aveti! 
Gabitza, mi-ai facut o surpriza super cu pozele alea. Ce pletos si bucalat eraaa Filipu'
Oaleeeeuuuu Ema e cea mai schimbata dintre ei. Baietii au pastrat cat de cat cam aceeasi infatisare, dar Ema, e fetita mare acum!
Monicica, nu cred ca mai este cazul de aspirator acum
desi recunosc ca mi-e putin teama de nasterea indusa ca am citit eu ca ar fi mai dureroasa decat aia declansata de la sine. Dar ma simt atat de daramata fizic incat cred ca nu va mai trebui sa ma straduit atat de tare cu aspiratorul, cred ca un mop e tot ce-mi trebuie ![]()
![]()
![]()
Ma duc sa citesc si eu pataniile lui Mickyyy la balta.
Si urarile de azi:
La multi ani, Maria Monica! Sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata!
La multi ani, Danelutza! Multa sanatate si fericire! Implinesti o varsta frumoasa, sa nu mai fi depresata pe tema asta.
La multi ani, sot de Olaga T!
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
loreen spune:
Cuscra m-ai omorat ...cum mai acuma sambata gata sunteti in formatie completa?! Parca ma ia pe mine cu emotii ...mie mi-a zis luni seara ca marti ne vedem la triaj...am dormit din parti si pana la spital am bocit ca la priveghi...cand mi-a rupt apa ma gandeam cine m-o fi pus sa -mi provoc cu mana mea un asa hal de dureri...noroc ca eu stiu sa nasc repede...tot nu-mi vine sa cred ca au trecut inca 9 luni...
Poze?!
Monica sa nu-mi spui ca ai fost in Constanta...si iar sa nu-mi spui ca m-ai sunat ca imi arunc telefonul pe geam...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Androix spune:
Uitati si poze si filmulete. Dati refresh ca inca se mai incarca filmulete. www.dropshots.com/day.php?userid=224586&cdate=20070513&ctime=142024" target="_blank">Am implinit 2 ani!
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
loreen spune:
Elisor spune-mi cum merge masinutza...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Andreea nastere usoara, simbata, asta bineinteles daca nu apare joi
. Am vazut filmuletele, dar eu nu stiam ca trebuie sa se puna trei luminarele. Zi-mi si mie, de ce, ca-ti spunea cineva sa pui trei. Scuze, intreb si eu ca batuta-n cap, ca nu ma pricep. 
Teddy sa bagi reteta de tort, asta bineinteles daca nu cumva ai scris-o si am sarit eu mesajul. Am lins ecranul uitindu-ma la el.
Nelia
pentru tine. Lasa-le in pace pe duamnele de la subiectul de la generale, ca-ti faci nervi de pomana. Am citit ce-ai scris despre Agata, ufff, deja mi se albeste parul, numai la gindul ce intrebari o sa puna Isabella cind o sa inceapa sa vorbeasca clar.
Cuscra am tot vrut sa-ti spun, ginerica la 18 ani o s-o ceara pe Isabella, ca telefonul mobil nu o sa-l mai intereseze
.
Oana C multa sanatate Evei. Cum se mai simte ?
Laura ce-ti mai face degetelul ?
Raluca
multumesc pentru mesaj. Nu mai zici nimic de Iulia ?
Teddy
multumesc.
Cam atit imi aduc aminte, ma lasa rau neuronul