Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

La multi ani, Maya !
La multi ani, Alexandra Elena !
La multi ani, Alexandra Sophia !
La multi ani, Alesia Claudia !
La multi ani, Elian !

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

florentina g: pai cu fundul da mai tare de cand i-am luat soldurile in mana si il faceam stanga dreapta ca el avea o tentativa dar slow...si i-am zis ca daca da sa dea cum trebuie sa se vada...si uite asa invata in plus eu mai dansez cu el prin casa...atunci sa vezi disptractie ca acum daca misc eu fundul vine si imi da peste el...mori de ras.
mygirl si florentia gtare ciudat ete sa va citesc de pe vremea cand erati ...hi, hi

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI PRINTESELOR

ALEXANDRA ELENA
MAYA MARIA
ALEXANDRA SOPHIA
ALESIA CLAUDIA

Sa cresteti mari si frumoase, delicate si bune la suflet, sa aveti parte de iubire si de o viata frumoasa.
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Da Oana, si mie mi se pare ciudat.... Mi se pare ca ne-am schimbat mult de atunci, cel putin asha mi se pare din tonul mesajelor.
Alex e tare smecheras...

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Laura,Gabitza, Mikyyy, Danelutza, Cornelia, Onixone, Monu, multumim pentru urari, datorita voua simtim un aer de sarbatoare!
Maine ii facem petrecerea Mayei, tortul i-l facem in casa azi!

Cand i-am spus "La Multi Ani" Mayei s-a intimidat, si-a bagat capul sub perna ca un strutz! E totusi cam greu sa inteleaga de ce toata lumea o felicita azi insa in lumanari sufla abia maine !

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Florentina , petrecere frumoasa maine!

Mi-am amintit, ca ma intreba Elisor. Dupa ce a suflat lumanarile, Stefan s-a emotionat f. tare. Noi i-am cantat la multi ani, l-am aplaufat si el a avut o reactie. Nu stiu cum sa spun. S-a simtit in toata purtarea lui cat d eemotionat si impresionat a fost. Ne-a pupat, vibra/tremura si s-a cuibarit la mine in brate.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

FLORENTINA G-sunt destul de diferiti de noi ,au un mod de a gandi total diferit ,bine ca Pengu nu seamana deloc cu ei
GABITZAM-nu uit ca e ziua lui deja am pus ochii pe niste tigai....face o papica asa de buna incat alt cadou nu are rost sa-i iau....nu degeaba uneori ii spun ca e ca o soacra
DANELUTZA-ei au doar miel nu au si pasti

LA MULTI ANI!
ALEXANDRA ELENA
MAYA MARIA
ALEXANDRA SOPHIA
ALESIA CLAUDIA
ELIAN
SA cresteti mari si sanatosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Daniela de cirese pentru cura mea intrebam ca la copii le-as da o tona numa sa manance...eu nu am mai putut de pofta si mi-am luat un kil,cam piparat ce-i drept...22 kilu...cam 6-7 euro in varianta voastra...
Ale mele sclifosite nu mananca fructe nici perfuzabil...sa vad daca o prostesc pe Delia cu niste cirese...daca mai raman...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

LA MULTI ANI
ALEXANDRA ELENA
MAYA MARIA
ALEXANDRA SOPHIA
ALESIA CLAUDIA

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

mai loreen- iti trimit eu de pe meleagurile mele capsuni la pret de 8 lei kg si ciresele cred 5 lei/kg

La multi ani sarbatoritelor de azi ALEXANDRA ELENA, MAYA MARIA, ALEXANDRA SOPHIA ALESIA CLAUDIA sa fiti fericite si sanatoase!

Spuneti mi si mie ce naiba sa fac cu unul din vecinii mei care efectiv il streseaza pe cristi sa nu se mai joace in fata blocului pe terenul blocului si deci nu a persoanei respective. Pana acum nu am luat atitudine deoarece am zis ca e in varsta .... dar aseara mi a venit acasa plangand ca cica maine merge la invatatoare si se va plange de cristi.
Asa ca idee sunt cel putin 5 copii care se joaca fotbal in fata blocului dupa ora 17 si maxim pana la 20 ( excluzind pe cristi cand merge la karate si inot). Nu se leaga de niciunul doar de el. Ieri era sa l pocnesc s a ajuns sa vb de educatia copilului primita de educatia mea ( asa te a educat mata, mama mea printre altele a murit de 15 ani). Am zis ca daca nu se potoleste il dau in judecata pentru hartuirea copilului.Aveti idei, ce altceva as putea face? cristi plange toata ziua , e socat oricum.Am fost la invatatoare azi dimi i am spus care e problema si ca... lui cristi ii e frica sa nu cumva sa vina asta la scoala si sa i se scada nota la purtare la i.Nu e cazul oriocum.
Astept sfaturi plizz!

Mergi la inceput