Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 23
Mickyyy spune:
La multi ani ALEXANDRA ELENA, MAYA MARIA, ALEXANDRA SOPHIA, ALESIA CLAUDIA

Ah ce ma oftic ca n-am boxe la calculatorul de la birou.....am dat drumu sa vad o gramada de filmulete, dar fara sunet.....
Oana, am vazut filmuletele cu Eva, o curajoasa
!
onixone, foarte fain "DJ-ul" vostru
, pacat ca n-am sunet, dar oricum, danseaza bestial!
pengunica 

.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
Danelutza spune:
La multi ani, Maya !
La multi ani, Alexandra Elena !
La multi ani, Alexandra Sophia !
La multi ani, Alesia Claudia !
La multi ani, Elian !
Sa cresteti mari echipa de princhindei, fericirea, bucuriile si nu in ultimul rind sanatatea, sa va insoteasca pe drumul vietii.

onixone spune:
oana c: ma bucur ca sunteti bine.Eva e criminala cu literele si cifrele.Prima carte cu litere pe care o citeste bunica o avem si noi.Dar alex nu recunoaste litere ci doar poze din ele.Ma uimeste cu cate un cuvant nou pe care eu nu il zic cand se uita in carti.Mai nou a facut pasiune pt Noddy.Bravo Eva si geniala!
Fetelor multumesc pt aprecieri.Radeam cu lacrimi cand filmam, sper ca nu ati ras de rasul meu culorat, si ca mai funny era alex.
VA pupa
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
gabitzam spune:
Pengunica, au dat si aici in ziar stirea aia cu pudelii-oi si eu m-am amuzat la fel de tare
O sa fie si ziua lui Pengu pe 21 daca de acum este Constantin, sa nu uiti ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Pengunica macar daca ar fi cumparat miei in perioada pastelui, profitau de fripturica ![]()
Laura ce face Bianca, cum mai sta la capitolul dragoste ? 
Isabella maninca ciresele cu tot cu simburi, se duce la copac si incepe sa urle ca vrea papa
. Carne nu au inca, ei si daca or avea, sint din productia proprie.
Oana lui Alex multumesc de raspuns, vazusem lamiia dar nu stiam ce cauta printre bucatile apetisante de carne. 
Oana C scumpa Eva in filmulete, refacere rapida. 
Cuscra i-ai cumparat telefon mobil lui ginerica ?
Teddy eu inca mai astept reteta tortului 
Elisor cum mai sta Bianca cu furunculii ? 
Florentina
bun raspunsul "n-a fut...ut nimic" ![]()
Mikkky ti-a trecut supararea ?

gabitzam spune:
La multi ani fericiti printeselor noastre dragi, Alexandra, Maya, Sophia si Bumbu!

gabitzam spune:
Ia uitati aici, ce scriam noi acum doi ani pe 18 mai, si cum ne-au anuntat de nasteri ![]()
Cornelia spune:
La multi ani fericiti, prietenei noastre Alexandra!
La multi ani fericiti Maya!
La multi ani fericiti Alexandra Sophia!
La multi ani fericiti Alesia Claudia!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Florentina G spune:
Neata'
Fetelor, am fetitza de doi ani!!! Aseara ma uitam la ea cum doarme si nu imi venea sa cred ca s-a facut atat de mare! Sunt fericita, nu pot descrie in cuvinte cat de mult s-a schimbat viata mea de cand am devenit mama, nu as schimba acest sentiment pe absolut nimic din lumea asta! Prietena mea care va fi si ea mamica in curand ma intreba cum e - nu am stiut cum sa-i descriu in cuvinte, i-am spus ca de cand am copii am in fiecare zi o senzatie ca atunci cand realizam ceva important si eram multumita de mine!
Onixone, Alex e pur si simplu minunat! De unde a prins miscarile alea ca e mortal, cel putin cand da din fund...
Pengunica, sunt totali japonezii astia.... mi-am adus aminte acum de cand eram ghid la un muzeu si dupa ce ca erau ca de piatra, nu puneau intrebari, nu vorbeau nici macar intre ei, trageau frate niste vanturi... de ma pierdeam eu toata de jena! Citeam faza cu mieii si ma asteptam sa zici ca i-au cumparat de pe net, din Romania
- ce ti-e si cu oamenii astia, noua ne e frica sa nu luam catel in loc de miel iar ei dau mii de dolari... catel sa fie!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Cornelia spune:
Florentina
!
Gabitza, m-ai facut s ama intorc in timp. Imi e asa dor de perioada aia cu bebe mic-mic dulce si neajutorat, care miroase asa de frumos!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze