Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Multumim pentru toate urarile frumoase primite . Au trecuit doi ani de cand ceea ce ar fi putut sa fie cea mai mare tragedie a vietii noastre s-a dovedit a fi cea mai mare bucurie .
Va multumim!

Mamicul lui Elian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Vai, da' ce-ati mai scris! Nu se poate tine pasul cu voi, am ajuns si eu sa spun asta, in sfirsit! Evident ca nu am apucat sa citesc tot, Tudora a luat un virus de la gradinita pe care l-a dat generoasa la toata lumea. Deci, l-am luat si eu si ma simt tare rau, ma doare capul, din cauza nasului infundat imi vine tot timpul sa vomit (nu ca altfel nu mi-ar veni), nu-mi vine sa maninc nimic si am o stare generala de rau. Asa ma tirii si sa duc si sa aduc copiii, si la cursurui, si prin casa sa fac cite ceva, macar strictul necesar.

Am citit pina la mesajul Corneliei... cam asa au fost si inca mai sint si fetele mele. Avem acelasi scandal la culcare, cu Tudora care nu ma lasa sa-i citesc Agatei, cu Agata care nu mai vrea sa adoarma singura (dupa trei ani si ceva pina acum citeva luni o facea, a avut niste cosmaruri intr-o perioada, normale de altfel), vrea sa stau linga ea, Tudora nu adoarme linga Agata pentru ca nu avem toate trei loc in patul Agatei si asta mica o bate cu picioarele pe cea mare... si tot asa. Cind e tati acasa e simplu, fiecare isi adoarme plodul, in camera lui. Dar cum de cele mai multe ori sint singura cu ele, tati ajungind mult prea tirziu decit ora lor de culcare, ma descurc cum pot. Cred ca tot Onixone m-a sfatuit acum citeva luni, cind ma plingeam de acelasi lucru, sa nu mai dorm linga ele in pat, ci undeva in camera, cit mai aproape de usa. Si asa am facut... le citesc cu greu povestea, am reusit sa o pacalesc pe Tudora, citesc un pic dintr-o carte, ea plinge sa o tina ea si ii spun gata, am terminat, ia-o si du-te la tine in camera si citeste, ca vine si mami imediat. Si iau alta carte, cea aleasa de Agata de data asta sau cea de la scoala, obligatorie, ii citesc Agatei din ea cit ma lasa Tudora... apoi o pup pe Agata si ii spun ca trebuie sa doarma, ca eu ma duc sa-i citesc si Tudorei... Ma duc la Tudora, ii citesc si ei sau ne uitam pe poze, apoi ii mai bag un pic titzica in gurita, o pup si ii spun noapte buna. Imi iau un scaunel si ma asez pe hol, intre usile lor deschise si stau acolo pina adorm, mai raspunzindu-le la intrebari, mai indemnindu-le sa adoarma, premiu care adoarme prima etc. Bineinteles ca ne-a luat ceva timp (vreo luna) pina au acceptat sa stau pe hol, nu linga ele, mai ales Tudora. De cele mai multe ori adorm cam in jumatate de ora, dar sint si seri in care se dau de o suta de ori din pat, pe rind, una vrea pipi, una vrea apa, una are buba, alta a uitat sa o pupe pe cealalta si tot asa... Cert este pina le vad adormite (odata!) imi ia in fiecare seara intre minim o ora jumatate si maxim 3 ore!!! Avem ora fixa de bagat in pat, pentru poveste: 8.30, dar ora de adormit este mai mult decit variabila: 9, 9.30, 10, 11, chiar si dupa... De-mi vine sa de toti peretii din apartament. Si pe ele la fel... Trebuie sa fii de fier sa-ti pastrezi calmul, eu dupa ce le adorm, devin deodata foarte nervoasa, probabil pentru ca incerc sa ma abtin pina atunci, exact cind ajunge sotul acasa si vreo ora nu sint in stare decit sa zac pe canapea. Si cind ma gindesc ca vine al treilea...
Asa ca, daca gasiti o metoda sa ne punem copii dupa ce-i pregatim de culcare in pat si ei sa adoarma intr-un sfert de ora (asa cum aud la unii parinti), sa mi-o impartasiti si mie neaparat...
Cu batutul nu stiu ce sa spun, ca ale mele nu dau si nici nu jignesc, bine ca Tudora nici nu vorbeste ca Stefan, cine stie ce spune in bebeluseasca ei... Poate sa incerci sa stai pe un scaun, linga patutul lor, cu o veioza micuta aprinsa si sa-i tot indemni sa adoarma si daca se da vreunul jos din pat, il pui inapoi si tot asa. Sau, o metoda mai drastica si mai barbara, sa-l duci in camera voastra si sa-l lasi acolo pina adoarme, spunindu-i ca daca nu face ce trebuie in camera lui (adica sa accepte sa stea in pat cuminte si sa adoarma, lasind-o si pe Maria sa o faca, cu tine pe scaun, nu in pat linga el), din pacate asta e singura solutie. Sau, sa-l pui pe un scaun, in camera, si sa stea acolo, cu o jucarie in mina, in liniste, pina cind i se face somn. Orice metoda ai incerca-o, daca esti perseverenta si consecventa in aplicarea ei, cu bilndete si calma... copilul, cind va vedea ca nu are incotro, va sfirsi prin a o accepta ca singura... Problema sintem noi, mamele, ca nu sintem ferme si consecvente si atunci copiii fac ce vor cu noi.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Au adormit .

Am stat langa ei si am atipit de nu stiu cate ori. Stefan a fost cuminte azi, dar cu chef de vorba si bineinteles, ca pana la urma, m-a "tras" mai langa el ca sa puna mana pe mine, sa fie sigur ca nu plec. Poate reusesc sa ma departez putin serile urmatoare, dar tare greu e .

Nelia, e bine ca ai reusit totusi sa ajungi in hol . Ar fi f. bine sa reusesti sa le faci sa adoarma singure acum, ca iti va fi si mai greu cand vine bb.

Va multumesc tuturor pt. sfaturi si suport!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

danelutza: mi-a disparut mesasjul care l-am scris: zicea de lamaie...o punem pe gratar, ca, calda fiind iese mai multa zeama .Noi stoarcem lamaie pe gratar de pui cand mancam.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Cu intarziere...

La Multi Ani Ioana!

La Multi Ani Elian!

... La Multi Ani sot de OlgaT, sa traiti fericiti, sa va iubiti mult si sa va bucurati in orice secunda de tot ce va inconjoara!

OanaC, ma bucur mult ca sunteti bine, atzi trecut prin momente groaznice dar cel putin ati scapat de problema. Ati reusit sa va reveniti cu somnul? Pupici multi de la noi!

Margott, inteleg prin ce treci. La primul control al lui Patrick dr. ne-a avertizat ca poate avea un hidrocel si ca se ajunge la operatie daca nu se resoarbe pana la doi ani. Acum nu se mai observa nimic, insa am fost ingrozita de ideea asta iar dr. vazuse ce fatza facusem si mi-a spus ca nu este ceva grav si ca este o problema des intalnita la baietei. Nu dispera, fa-ti o programare la Stanciu si asculta si parerea lui.

Teddy, suntem bine, multumesc de intrebare. Azi am fost prin Cora sa ma uit dupa un storcator dar am cheltuit mai mult decat imi propusesem si am amanat achizitionarea lui. Sper sa il iau cat mai repede pentru ca noi ii facem sucul Mayei ca in epoca primitiva - stors prin tifon.

Simona, ma bucur sa aud ca Dragos s-a acomodat asa de bine cu gradinita. Acum ti-a venit inima la loc, cred!

Cornelia, nu stiu ce sfat sa-ti dau insa iti inteleg disperarea. si sper ca Stefan va realiza pana la urma ce mamica blanda are si ca nu merita sa o trateze asa.

Lili, sper ca operatia sa fi decurs bine si sa te refaci repede!

Andutzy, cum te mai simti? Dragos a inteles ca i se pregateste un fratior?

Monu, si Patrick a facut kk numai cu supozitor pana la doua luni cand am zis ca il las sa se chinuie.. Trei zile nu a facut deloc iar apoi incet - incet s-a obisnuit. Acum face o data la 2-3 zile dar e ok, nu il mai doare burtica

Ce or face Andreea si Georgia? Sunt atat de emotionata ... Doamne, cat de mult iti poate schimba viata un copil! Cata bucurie ne e dat sa traim doar pentru ca suntem mame!

Sa va povestesc si eu despre Maya - desi nu cred ca spun ceva nou. Nu suporta sa ii fac observatie, e foarte sensibila iar daca i se pare ca am ridicat prea mult tonul la ea o napadesc lacrimile, mi se cocoatza in brate si repeta intr-una "sunt trista!" Cand vrea ceva nu este chip sa nu-i dau sau sa o duc cu vorba sa uite... pana nu obtine lucrul respectiv nu se lasa. Daca ii face cineva strain observatie sau chiar daca e o simpla afirmatie la adresa ei, se stramba.
Si apropos de futu...te - sa va spun cum raspunde maya la "ce ai facut?" - n-am fut..ut nimic !!

Am scris mesajul dimineata, l-am salvat in word.....intre timp cazuse si DC-ul si acum cand il postez este deja 18 Mai!!!!

Asa ca.....

La Multi Ani, Alexandra Elena!

La Multi Ani, Alexandra Sophia!

La Multi Ani, Alesia Claudia!

Sa creteti mari, sa aveti parte de multa fericire si noroc in viatza si sa nu uitati ca parinti vostri va vor oferi iubire si sprijin neconditionat, toata viatza!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Am mai pus niste filmulete facute printre picaturi si cit a avut Eva chef sa-si etaleze "talentele".
3 filmulete sint facute cam la 24 ore dupa operatie, cind Eva era inca ametita de medicamente pt durere, dar avea chef de cintat.
5 filmulete sint facute azi, la diferite ore, incercind sa o prind in pase bune sa spuna la cerere literele si numerele. Vedeti si voi ce-a iesit.

http://www.dropshots.com/JohnOanaC

Revin mai pe seara, dupa ce o punem pe Eva la culcare.
Pupici.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE, SA VA DEA VIATA TOT CE DORITI,ZILE SENINE SI FERICIRE,LA MULTI ANI SA TRAITI

LA MULTI ANI ANI ALEXANDRA ...

LA MULTI ANI MAYA MARIA ...

LA MULTI ANI SHOPIA ...

LA MULTI ANI ALESIA zisa BUMBU ...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Buna dimineatza...

Am confectionat aseara un mesaj si s-a dus cuiva de suflet...sa vad daca -mi mai iese ceva inteligent...neuronii mei vinerea se logodesc si apoi se sinucid in mijlocul extazului...

Onixone zi-le ca-i de-a noastra...este monumental de bestial Alex...ma uitam cu Delia si din cauza asta a trebuit sa-i dau bis de nu stiu cate ori ca se rupea de ras...

Monule draga crezi ca dr Delia si-a manisfestat vreun intereses extaziat?!Aiurea ea citea si eu da,de-aia a iesit Delia obeza...tie sa-ti placa cum evolueaza Alexia ca ce verifica ele este statistica...
Bebe Antonia este o grasuta manca-ia-s eu falcutele...vai ce-as zmotoci-o putin...

Pengunica da de ce Constantin si nu stiu io Marian sau Mihai eventual George...?!S-apoi e normal sa se uite alea la tine ca doar au la ce...pentru mine femeile alea toate-s la fel nu le-as deosibi,iar daca ar fi gemene as avea senzatia ca vad crucis...

Lili si tie iti spusesem ceva incurajator,insa ce folos ca nu a ajuns la timp...dar te sun azi sa vad cum ti-a fost...daca nu poti raspunde imi inchizi...

Elisor da oare cirese avem voie?!M-am saturat de mere si capsuni pana-n amigdale...aici au aparut ciresele cred ca de mai ale italienilor...sigur fara adaos de carne ,daca nu o sa incep sa parla si lingua italiana...
Aaaa ... m-am cantarit si se pare ca s-au dus 4 kg pana acuma...cert este ca a inceput si lumea sa sesizeze...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

OANA C-EVA e o scumpa ....multa sanatate si de la noi.
ONIXONE-ai un mare geniu in devenire in domeniul muzicii deabia astept sa-l aduc pe Ben de la gradi sa- i arat si lui filmuletzul
GABITZAM-pai daca am chiulit atat ...am de recuperat nu gluma
DANELUTZA-cu startul stateam mai greu.Nici cu printesa ta nu imi este rusine
LOREEN-nasii de cununie si de botez ai lui pengu l-au lasat sa-si aleaga el numele de botez din cei 12 sfinti cati sunt si avand in vedere ca eu si Bedn suntem Stefan....si-a ales Constantin ca fratele meu

Astazi am fost cu Benica la gradi...ne-am imbracat amandoi cu bluzite galbene sa dam bine ca echipa.Ben a stat agatzat tot timpul de mine ca o maimutza,plangea de spuneai ca-l taie cineva , deabia spre final si-a mai revenit si am putut picta si dansa cu ceilalti la un loc ....A trebuit sa stam pe jos dupa stilul japonez dar nu m-am descurcat de nici un fel toata lumea se impiedica de minenu pot sta cu picioarele sub mine nici sa ma tai mai mult de 2-3 minute,imi venae sa imprumut scaunelele copiilor
Haideti sa va spun o faza tare care numai in Japonia se poate intampla.....aici ca animal de companie printre alte rase de caini in top sunt pudelii iar ca sa cumperi un pudel te ajunge cam la 3000 de dolari(tre sa fii nebun ca sa dai atatzia bani).Bun dar nu despre asta voiam sa va spun.....intr-o zi la televizor au dat o stire cum ca un nr destul de mare de persoane au cumparat pudeli de pe net......asta nu ar fi o mare problema daca acesti pudeli dusi la veterinari s-au transformat in miei.
Va dati seama cat de batut in cap tre sa fii sa cumperi un miel cu 3000 de dolari....Da bine ma oameni buni ,oamenii respectivi nu au observat ca ,,pudelul,, lor in loc de ham face meeesi in loc de caca (scuzati )face mazare si idaca il scoti la plimbare mananca iarba.Ce parere aveti de oameni de astia?????Eu m-am amuzat enorm si ma gandeam la o afacere

Mergi la inceput

Pengunica sa mor nu alta ... io ti-am zis ca pentrumine toti is la fel...asa or fi zis si ei cu cateii...toti is la fel...patru labe si un smoc de blana
Pai mai avem sfinti masculi...Gavril alias Gabriel, Mihail alias Mihai

Mergi la inceput