Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 21
pengunica spune:
OMUSTATA-si aici sunt multe accidente in parcari
Maya este superba ,daca as face o fetita si noi voiam sa-i punem acest nume![]()
onixone spune:
pengunica: stai linistita draga ca vien doar pt 2 saptamani.acar putem sa iesim seara fara alex in timpul asta fara sa mai platim £40.00 la fata care sta cu el cand mai vrem sa iesim.Soacra Dumnezeu sa o ierte nu mai e printre noi.CAte o data mi-e ciuda ca s-a stins din viata asa de repede...si ca alex nu se poate bucura de ea...si nici noi.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
gabitzam spune:
Teddy,acum sunt aici, citeam romanele din ultimele doua pagini.
Imi pare bine ca Andra Pengunica este asa de vorbareata iar Oana Onixone ii tine si ea isonul. Va
ca mi-e drag de voi ![]()
Azi au venit socrii mei din America, am fost la aeroport sa-i luam, am umplut un taxi mare cu bagaje pina la refuz, cu banchetele pliate. Iar pe coana mare am luat-o in masina noastra, tataie a pazit bagajele in taxi
Din cauza traficului absolut infernal Costi a condus ca un
, cu frane multe si tamponari evitate la milimetru si fractiune de secunda, si mi s-a facut rau. Cand am ajuns in piata Iancului m-am dat jos si am varsat si prinzul si micul dejun pe marginea trotuarului ca betivii.
Ma gandeam ca Andrei o sa fie uracios cu bunicii, ca nu-i cunoaste, dar din fericire i-a acceptat repede si fara plansete.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ioanailincam spune:
Hello, hello, sunt in urma rau cu urarile (nu si cu cititul, desi cam chinuit).
LA MULTI ANI, DANIELA! La o varsta atat de frumoasa, iti doresc numai fericire si bucurii!
LA MULTI ANI, IOANA! Mamica ta nu ne mai zice nimic?
LA MULTI ANI, SOT DE OLGA! Si multi ani fericiti in continuare!
LA MULTI ANI, ELIAN!
Sa cresti mare si norocos, ca frumos esti
!
Eu sunt la limita cu timpul pentru ca in continuare ma uit la serialul ala de zici ca sunt nebuna
. Ajung acasa, culc plodul cat de repede pot (adevarul e ca de cand a venit caldura si bate toata ziua parcul, seara pica lat), sunt singura acasa pentru ca barbatului i-a murit bunicul si a plecat acasa si belesc ochii in computer pana la 1-2 noaptea. AM ajuns sa traiesc ca sa ajung acasa sa ma uit la el
. Mai am un pic si termin seria 1.
Ati scris o gramada, asa ca nu mai am cum sa receuperez. DIn amintiri:
OlgaM - de creveti (fructe de mare in general) stiam ca nu e voie pana la 3 ani din lista alimenteleor interzise (m-a frapat si am retinut pentru ca nu este o mancare pe care noi o halim in mod curent si am realizat ca nu va fi pericol sa manance ea asa ceva prea curand).
50 de cuvinte? Poate in somn
. Cand citesc de unii copilasi ca fac fraze ma apuca depresia. Dar nu ma stresez prea tare totusi pentru ca inca mai savurez faza asta in care toate cuvintele au maxim 2 silabe, care suna aproape identic cu orice alt cuvant care incepe cu aceeasi litera
.
Concediu placut si sper ca te-au rebransat la internet in Romania sa ne scrii dupa 27 mai.
Margott - tinem pumnii sa se gaseasca cea mai usoara rezolvare pentru problema lui David.
Fran - bine ca ati rezolvat cu dopurile; si eu ma banuiesc ca as avea asa ceva, dar nu fac nimic in acest sens. Felicitari pentru marirea de salariu! Sper ca acum iei mai mult decat stagiarii.
Androix - e frumoasa foc Georgia, grasuta si draguta. Cand iti dau drumul de la spital?
Cu somnul si la noi e jale: adoarme numai cu cineva langa ea, iar intre 12.30-1 se trezeste invariabil (de cele mai multe ori ii este sete) si urla. Barem aseara am patit-o rau de tot: s-a trezit pe la 12, dar eu voiam sa ma mai uit la serial, asa ca am luat-o cu mine. Dar cand am vrut eu sa ma culc, n-a mai vrut ea: a trebuit sa dau drumul la TV, la care s-a mai uitat vreo ora (bineinteles ca nu ma lua nici pe mine somnul - am avut si o zi tare agitata ieri si nu se dusese inca toata adrenalina). Cand am vrut sa opresc TV-ul a inceput sa urle, dar literalmente urla ca lupul la luna (imi vibrau timpanele), in 3 minute era transpirata toata, de nu o mai puteam opri. Deci pentru mine optiunea sa o las sa urle nu prea e o optiune, am si vecini totusi.
Asaaa, dupa ce se trezeste la 12 noaptea ori o luam cu noi in pat, ori ne culcam langa ea (caz in care doarme iepureste si in urmatoarea jumatate de ora se trezeste iar urland daca plecam, crezand ca a a dormit). Pe la 5-6 incepe foiala in pat (cu ochii inchisi sau deschisi, depinde). Nu stiu cat o mai ducem in ritmul asta, pana la urma tot cer eu dr niste fenobarbital
Monu - e bine ca Alexia nu poate intra in bucatarie, asta inseamna ca aevti usa. Barbatul a insistat ca si la noul apartament sa avem bucatarie decshisa, motiv pentru care si Mogo e toata ziua cu mana in oale/tacamuri.
Mickyyy - multa sanatate!
Cam atata isi aduce aminte neuronul sclerozat. Ma pregatesc si eu de plecare. Va pup si va urez o seara buna (a mea stiu ca va fi
).
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Danelutza spune:
Ioana multumesc 
Pengunico dar ai limbarnita rau, recuperezi pentru toate capitolele
. Ti-am vazut flacaul, frumusel foc, sa va traiasca.
Gabita sigur nu esti... nu zic ca ma bati, dar cind am cetit ca ti-a fost rau, gindul meu s-a dus direct la... 
Teddy sanatate Alyssei, sa dea DD sa fie bine si sa-i treaca febra. Cu vremea asta, cind cald cind frig, cel putin asa e la noi, e normal sa raceasca.
Ca vorbiti de dormit, Isabella doarme singurica in patut si in camera ei. A facut ea mofturi cind ne-am intors anul trecut din tara, asta pentru ca dormise cu mine in pat doua saptamini, dar ea trecut dupa mici urlete si explicatii din partea mea, ca ea trebuie sa faca "lulutza" cum zic eu, in patut la ea. Acum seara, da pupici lui tati, ma ia de mina, o asez in patut, da pupic pe obraz lui mami, eu ii pupicesc nasucul si... noapte buna, se trezeste pe la ora 5 ca sa-i dau tita, dar asta o sa fie de scurta durata, ca deja am inceput numaratoarea inversa pina la ziua ei. Cum implineste doi ani, o mai las citeva zile ca sa incheie saptamina, si-i tai portia de titi.

gabitzam spune:
Danelutza, nici o sansa de sarcina, de-abia au plecat..."musafirii" ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Am fost la pediatru pentru evaluari.
Antonia are la 4 luni - 6.250 kg, 0,62 cm, gingia de jos umflata si in curand or apare primii dintisori. ce e drept mie deja mi se pare ca vad cum se desface usor gingia pt primul dinte. in rest.. nik alte masuratori sau alte cele. vaccinul la 4 luni si juma si tot atunci trecem pe humana 2.
Alexia - 11.500 kg, masurarea inaltimii nexam, alte evaluaru nexam. a ascultat-o cu stetoscopul si s-a uitat in gat. nimi altceva. cica e evaluare de 2 ani
am fost si la stomato
cica sa nu o spal pe dinti cu periuta si sa o stergcu tifon cu ser fiziologic. asa sa spal cica copilu pe dinti
punctul alb e ori inceput de carie (eu mai indoiesc de asta) ori e din cauza ca am luat flor in sarcina.
si cu dintele chiar se misca un pic da cica nu are ce sa ii faca si ca daca o tine tot asa ii poate afecta radacina dintelui urmator care e permanent. ![]()
deci la noi astea sunt cica evaluari.
hai ca o masoara tati pe Alexia acum. cica are 85 cm.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
onixone spune:
fetelor daca da-ti pe linkurile de jos POZELE NOASTRE SAU PARTY ALEX&OANA am pus un filmuletz cu denumirea FILM DJ ALEX. Va rog din suflet daca il vizionati sa imi scuzati rasul dar nu m-am putut abtine.Vizionare placuta pt cine are timp.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
onixone spune:
EDIT:DOAR pe linkul PARTY ALEX&OANA
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
Danelutza spune:
Oana sa-ti traiasca micul DJ-dansatorul
. Dar ce aveati voi linga pulpele alea pe gratar, feliute de lamiie ? Si daca da, de ce, asta ca sa stiu si eu,
ca noi facem gratarel, dar daca e mai gustos cu lamiie, pun si eu din aia.