Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fa-i plangere la politie ca hartuieste copilul.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna dimineatza...sa va povestesc ce TZEAPA am luat! ieri toata ziua Alyssa n-a vrut sa serveasca somn de pranz asa ca am lasat-o in pace sperand ca va adormi mai usor seara si vom avea o noapte linistita...si asa a si fost partial, pe la 21.00 dupa un biberon de ceai dormea dusa, noi ne-am uitat putin la tv, am mai povestit una alta si la miezul noptii ne-am bagat in pat. abia am reusit sa atipesc cand aud "mamaaaa! apa apa apa", m-am executat rapid cu apa sperand ca adoarme la loc...mi-a cazut cerul in cap cand am vazut-o cocotzata in pat la noi, era clar ce are de gand!...ne-a frecat pana la ora 6 dimineataaaaaaaaaa! avea chef de povestit, jucat si sarit prin paturi, abia o atingeam s-o pun la culcare si urla de parca-i smulgeam unghiile de vie, ne-am si enervat si am obligat-o sa stea in patul ei sa se culce si a fost in stare sa urle si o ora fara oprire...ce mai, printre sarituri si dat cu jucariile prin casa a urlat toata noaptea, de la ora 1 la 6!...si la ora 10 azi dimineata era deja in picioare fresh! tati saracul e la lucru, cica spera sa nu vada pe careva cascand de somn ca adoarme instantaneu!
ah, dupa ce am citit ce zicea Cornelia de trezirile cu Stefan era cat pe ce sa ma laud ca la noi nu-i chiar asa de rau! ei uite...
revin.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

monu- m ai exact unde? ca nu vreau la sectorist sau cum se numeste pol de proximitate acum ca ala i dupa mine ca si cum n ar fi, nici nu l cunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mercedes, urat cu vecinul. Aveti si pe meleagurile voastre exemplare din astea?

Pai de ce nu ai zis mai devreme de capsuni si cirese , ca doar ce a plecat Doru din Oradea.

Tdi, tare greu cu insomniacii astia mici .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

monu- ce bancuri ai in program vizavi de ultimul rand..., nu te supara dar nu cred ca l intereseaza asa ceva.

asta de proxim... cred ca a trecut la primarii.

Mergi la inceput

cornelia- dar ai spus ca vine?eu va astept pe toate fie si doar pentru capsuni si cirese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mercedes, la noi prin cartier pol. de proximitate a pus afise cu numele lu' nea Gigel politistu responsabil cu strazile noastre, si telefonul unde-l gasesti.
Vecinul asta e agrsiv doar cu tine si copilul? Daca merge si sotul tau tot asa e?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

gabitzam- e agresiv doar cu cristi ma refer la copii iar de ex pe scara este singurul care nu a fost de acord sa punem acoperis din total de 20 de apartam, concl nu avem acoperis cu tigle.

Si a permis si sotu sa mearga ieri la o bere si tocmai ieri s a intamplat ca m am turat rau. A zis ca abia asteapta sa se intalneasca cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by loreen

Daniela de cirese pentru cura mea intrebam ca la copii le-as da o tona numa sa manance...eu nu am mai putut de pofta si mi-am luat un kil,cam piparat ce-i drept...22 kilu...cam 6-7 euro in varianta voastra...
Ale mele sclifosite nu mananca fructe nici perfuzabil...sa vad daca o prostesc pe Delia cu niste cirese...daca mai raman...

Unde dai si unde crapa , vezi daca n-am inceput inca sa tin dieta, sint total pe dinafara.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

BABY GIRL VA ROAGA DACA O PUTETI AJUTA CU O FIRMA CARE SA FACA CURAT INTR-UN AP DE 50M2. (PT BUCURESTI) URGENT!!!

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput