Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 25
Tdi spune:
Buna dimineatza
...sa va povestesc ce TZEAPA am luat! ieri toata ziua Alyssa n-a vrut sa serveasca somn de pranz asa ca am lasat-o in pace sperand ca va adormi mai usor seara si vom avea o noapte linistita...si asa a si fost partial, pe la 21.00 dupa un biberon de ceai dormea dusa, noi ne-am uitat putin la tv, am mai povestit una alta si la miezul noptii ne-am bagat in pat. abia am reusit sa atipesc cand aud "mamaaaa! apa apa apa", m-am executat rapid cu apa sperand ca adoarme la loc...mi-a cazut cerul in cap cand am vazut-o cocotzata in pat la noi, era clar ce are de gand!
...ne-a frecat pana la ora 6 dimineataaaaaaaaaa!

avea chef de povestit, jucat si sarit prin paturi, abia o atingeam s-o pun la culcare si urla de parca-i smulgeam unghiile de vie, ne-am si enervat si am obligat-o sa stea in patul ei sa se culce si a fost in stare sa urle si o ora fara oprire...ce mai, printre sarituri si dat cu jucariile prin casa a urlat toata noaptea, de la ora 1 la 6!
...si la ora 10 azi dimineata era deja in picioare fresh! tati saracul e la lucru, cica spera sa nu vada pe careva cascand de somn ca adoarme instantaneu!![]()
ah, dupa ce am citit ce zicea Cornelia de trezirile cu Stefan era cat pe ce sa ma laud ca la noi nu-i chiar asa de rau!![]()
ei uite...
revin.
Album Alyssa
Mercedes spune:
monu- m ai exact unde? ca nu vreau la sectorist sau cum se numeste pol de proximitate acum ca ala i dupa mine ca si cum n ar fi, nici nu l cunosc.
Cornelia spune:
Mercedes, urat cu vecinul. Aveti si pe meleagurile voastre exemplare din astea?
Pai de ce nu ai zis mai devreme de capsuni si cirese
, ca doar ce a plecat Doru din Oradea.
Tdi, tare greu cu insomniacii astia mici
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Mercedes spune:
monu- ce bancuri ai in program vizavi de ultimul rand..., nu te supara dar nu cred ca l intereseaza asa ceva.
asta de proxim... cred ca a trecut la primarii.
Mercedes spune:
cornelia- dar ai spus ca vine?eu va astept pe toate fie si doar pentru capsuni si cirese.
gabitzam spune:
Mercedes, la noi prin cartier pol. de proximitate a pus afise cu numele lu' nea Gigel politistu responsabil cu strazile noastre, si telefonul unde-l gasesti.
Vecinul asta e agrsiv doar cu tine si copilul? Daca merge si sotul tau tot asa e?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mercedes spune:
gabitzam- e agresiv doar cu cristi ma refer la copii iar de ex pe scara este singurul care nu a fost de acord sa punem acoperis din total de 20 de apartam, concl nu avem acoperis cu tigle.
Si a permis si sotu sa mearga ieri la o bere si tocmai ieri s a intamplat ca m am turat rau. A zis ca abia asteapta sa se intalneasca cu el.
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by loreen
Daniela de cirese pentru cura mea intrebam ca la copii le-as da o tona numa sa manance...eu nu am mai putut de pofta si mi-am luat un kil,cam piparat ce-i drept...22 kilu...cam 6-7 euro in varianta voastra...
Ale mele sclifosite nu mananca fructe nici perfuzabil...sa vad daca o prostesc pe Delia cu niste cirese...daca mai raman...
Unde dai si unde crapa
, vezi daca n-am inceput inca sa tin dieta, sint total pe dinafara. 
monu spune:
BABY GIRL VA ROAGA DACA O PUTETI AJUTA CU O FIRMA CARE SA FACA CURAT INTR-UN AP DE 50M2. (PT BUCURESTI) URGENT!!! 

mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia