Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 19
Mercedes spune:
pengunica- acum am citi postarea ta, ce ne am face daca n am avea intuitia asta de mama? imi pare bine ca n a patit nimic dar cred ca ati tras o sperietura grozava.
Ah la faze din astea cand ne certam eu cu sotu din cauza biei ca face nu mai prostii din astea, bia senina in jurul nostru incepe sa ,,urle,, si ea si ne calmam uitandu ne la ea si izbucnim in ras.
Mercedes spune:
cornelia- ai incercat sa l musti si tu, normal doar putin sa vada cum e? sau sa-l lovesti si tu imediat in clipa urmatoare dupa ce te loveste el? La mine a functionat bia sa si suparat si i am explicat ca nu i frumos, de atunci nu ma mai musca.
Cornelia spune:
Mercedes, da. L-am muscat/ciupit usurel, i-am explicat ca ma doare, nimic. Nu ieri, ca de ceva timp, mi-am promis, ca orice ar face, nu il mai lovesc si eu si i-am spus ca pe el nu are voie sa il loveasca nimeni, dar nici el nu are voie sa loveasca pe nimeni.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Tdi spune:
Cornelia, din pacate nu stiu ce sfat sa-ti dau ca si noi cam tot pe acolo suntem, doar la ore mai nasoale 1, 2 noaptea si inca nu vorbeste ca sa poata sa ne injure da' nu-i timpul pierdut!
Cu piciorul esti mai bine?
Onixone si Pengunica, si eu m-am gandit la ham dar nu vrea sotul!
pisicii mei de sotzi...aia nu, ailalta nu dar nici grija nu au ca sa te poti baza pe ei ca-i copilul in siguranta.
Tot se mai trezeste Alex pentru lapte? si a mea face la fel, dupa 4-5 ore de somn e sus ca vrea suc (nu mai bea laptele) si schimbat pampers.
Andra, am bagat un oki la pozele voastre ca nu-l mai vazusem de mult pe Benica, ce mare si frumusel s-a facut! l-am vazut si pe Constantin emotionat nevoie mare si o mireasa frumoasa foc! ati facut nunta in Romania?
Mai voiam sa zic ceva si am uitat.
De fetele absente mai stiti ceva? Gusta, Lucas, Mygirl, Adina...
Gabitza, esti ok? cam rarutz azi...ai de lucru la job?
Monu, si eu i-am dat nuci la pitika, migdale si alune. Sper sa nu se imbolnaveasca iar Antonia! Apropo de ea, la multi ani pentru 4 luni!
Nelia, tu cum te mai simti? cate saptamani ai? eu am scapat de greturi spre 4 luni.
Florentina, voi ce mai faceti? ai cumparat storcatorul de fructe? eu am moulinex si nu-s prea incantata, nu ti-l recomand.
Cuscraaa, ati sarbatorit frumos? ce mai face Tony? cum e cu socrii, s-au acomodat in Canada?
Cristina, ai dat examenul? totul ok sper.
ChrisDun, eu nu stiam de intalnirea in primele 2 saptamani din august, mi-o fi scapat postarea...noi probabil o sa fim in RO intre 10 si 20/08, inca nu stim.
Album Alyssa
Mickyyy spune:
Cornelia, sigur e vorba de Stefan si Maria? Ca ma recunosc perfect in ce povestesti tu.
La noi ritualul de seara e ceva de genul: pus fetele in pat, luat carticica cu povesti, rasfoit in graba pozele impreuna, dupa care cica mami le citeste povestea respectiva iar ele fac nani! Toate bune si frumoase, pana la punctul cand le pun efectiv in pat.
Nici gand sa doarma, se harjonesc una cu alta, pe Malina o apuca dragalasenia si vrea s-o tina pe daria de mana, daria nu vrea si-ncepe sa urle, malina face scandal ca ea doar voia s-o iubeasca, daria se rezbuna si-ncepe sa-i tranteasca picioare pe unde-apuca, tot semne de iubire, bineinteles
, daca ma bag cumva intre ele mi-o fur si eu. In fine, cu amenintari de tot felul (ca nu le mai citesc povestea, ca ii spun lu tati ca n-au fost cuminti, ca o pun in patut si-o las fara poveste, c-o trimit in dormitor la noi sa adoarma singura, etc.) de obicei una din ele se linisteste, dar niciodata amandoua. Oricum stau langa ele pana adorm, nici gand sa le las singure sa faca nani.
Mai avem si noi seri de glorie cand o exilam pe Malina-n dormitor, si urla si plange de-mi vine mie sa ma dau cu capul de toti peretii, dar dupa cate-o criza de-astea urmeaza cateva zile de liniste si pace.
Sfaturi n-am sa-ti dau, eu cand vad ca nu se mai poate, le separ, culc eu una si tati una si apoi le mutam pe amandoua la ele in camera. Astept, poate dupa ce mai cresc, m-oi putea intelege cu ele....acum deja m-am resemnat
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
Tdi spune:
Cred ca imi fac 

harakiri, Alyssa s-a trezit cu nasul infundat si e calda, nu stiu ce temperatura are ca nu ma lasa sa ma apropii cu termometrul de ea. i-am dat sirop nurofen si parca e mai bine, sper sa nu se imbolnaveasca iar ca abia ma bucuram ca-i ok.
Album Alyssa
pengunica spune:
ONIXONE-stiu ca nu e cam ortodoxa solutia dar momentan alta nu e ..eu am mai patit si alte chestii cu Ben prin magazin..eu ma gandeam ca-l pazeste ta`su si ta`su ca-l pazesc eu
TDI-sa stii ca asa e ...of doamne ce ne-am face fara simturile astea de mamica![]()
MERCEDES-eu nu ma pot certa cu pengu de fata cu Ben si trebuie sa recunosc ca la faze de astea ma abtin cu greu dar imi scot parleala cu prima ocazie cand ramanem singuri
Dar haideti sa va spun alte peripetii cu Ben,tocmai a terminat pengu de asezat masa si eu ma invarteam prin casa cand Benica fara frica scoate din sertar (peeler ,nu stiu cum se scrie in engleza
)un fel de cutit de curatat cartofi sau morcovi si radea cantul usii...
oare nu mai inceteaza cu ispravi din astea....m-am saturat sa-mi scoata cratitele si tigaile din sertar,sa-mi ia aspiratorul din mana cand aspir sa-mi scrie peretii prin casa sa se blocheze in masina in plina vara si eu sa ma maimutzaresc la geamul lui sa deschida masina(cheile fiind in contact )sa-mi traga rola de hartie igienica si sa o insire prin casa....sa-si arunce papucii si mingile in orez si sa astepte cu un zambet ghidus sa le scot
Voi cum va descurcati?
Maine merg la gradi cu Benica sa ne jucam impreuna
e un fel de ,,ora mamei si a copilului ,,deabia astept sa vad cum o sa ne descurcam,sunt sigura ca toti copii dar mai ales mamicile se vor uita la mine si ma vor studia ca pe un obiect rar intalnit
Ma enerveaza felul in care copii se holbeaza la mine si tabarasc spre mine sa-mi admire ochii si culoarea parului nemaivazuta pt ei...
Imi provoaca stari de nervi si o mare indispozitie si ma fac tare nepoliticoasa
Mai ales ca trebuie sa recunosc ca nu inteleg chiar tot ce vorbesc educatoarele
In schimb am sa fiu tare mandra cu un fecior asa frumos si desteptchiar daca foarte nazbatios
.
monu spune:
Cornelia, si noi am avut probleme cu Alexia cu ceva timp in urma cand era obisnuita sa adoarma la noi in pat si nu vroia sub nici o forma la ea. Stiu ca nu e aceeasi problema. Ma gandesc ca in cazul vostru ar trebui pentru un timp sa o muti pe Maria in alta camera. Apoi sa il lasi pe Stefan sa adoarma singur in pat. Tu sa stai langa pat ca sa nu mai ajunga la tine sa te loveasca. Si ingnora-l daca tipa sau vorbeste urat. Eu stateam cu spatele la Alexia cand urla. Nu accepta sa stai cu el in pat ci langa pat.
Tdi, imi pare rau sa aud ca aveti iar febra. 
cand se vor termina? nu stiu cum de mai rezisti. sincer. eu deja am dat in paranoia cu febra si tusea si mucii. multa sanatate.
Pengunica, Alexia nu are ce cauta in bucatarie asa ca la cratite nu prea se da, de aspirator ii este frica ca ii scot mucii cu el, asa ca m-am scos la faza asta, in rest cred ca sunt un pic mai severa ca a mea nu face nazbatii prea multe. face de altele gen cocotat pe fotolii, marginea fotoliilor, scris la PC, vorbit la telefon,chestii minore.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
pengunica spune:
TDI-alta solutie nu am nu cred ca pengu ar protesta ...pt ca chiar dac nu prea e ortodoxa solutia macar e in siguranta.
Benica e tare frumusel,multumesc pentru apreciere
daca il vedeai la nastere o luai din loc, noroc ca a mai crescut ca mi-a venit si mie inima la loc.Constantin desi era la a treia casatorie era emotionat mai rau ca o fata mare
eu fiind foarte calma (pt ca eu ma emotionez cu efect intarziat
)nasii ma intrebau din 2 in 2 minute daca sunt bine .Nunta am facut-o in Ro intr-o saptamana ...totul pe fuga...am realizat ce s-a intamplat dupa ce m-am intors acasa si am admirat darurile de nunta
loreen spune:
Haoleu ce limbatitza aveti...
Elisor da sa mor de-am vrut sa cobesc...am vorbit din experientza mea proprie si foarte personala ...ei ca sa te prinda la contract iti promit si marea desarata si pe cea neagra...bun s-a semnat si incep cu scuze...pai sa vedeti ca saptamana asta pleaca de la importator...aaa maine e la Curtici,dar trailerul nu merge ziua ca se-nfunda soseaua ,doar noaptea de la 3 la 2 ...apoi nu-i facut importul,apoi nu-i facut exportul,apoi iti vine sa le f...i una in bot...sa te razgandesti nu-ti vine ca ai dat banii si uite asa vrei nu vrei faci ca ei...
Cornelia nu stiu ce sa-ti zic...eu am incercat sa le pedepsesc si functioneaza...
Delia este si mai smechera decat Bianca si face niste figuri de dai pe spate...dar nu-i prea merge cu mine...
Lui Bibi ii lasasem teveu in camera la ea si nu aveam treaba...Delia ma da afara din dormitor si tot asa ii las teveu ca fundal sonor si adoarme in cateva minute...
Mickyyy te pot ajuta cu un omoplat sa plangi pe el?!
Tdi io nu stie nici macar o strofa din Luceafarul
...am urat Eminescu pana la alergie...
Pai bine mai Elisor vrei sa ma zgariu pe cristalin cu magazinul de copii din capitala...mi-a spus asta de la mariquita ca au deschis si la voi la Brasov la mag .Star...si la Macromall...ii merge oltencei de minune...aici se scoate cu mine cand vine la targ...
Stai asa ca-mi vin ideile si au facut o halta la mine-n cap acuma...pai daca incepi munca mai poti veni la mare?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"