Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 18
elisor spune:
Fran super vesti!
Cornelia am tot uitat sa-ti spun, camera copiilor este foarte frumoasa, mai mult decat mi-am imaginat, asa ceva mi-ar place si mie.
Succes la doctor, vaccin...
Fetele din Bucuresti in 19 mai se deschide magazinul Premaman in Calea Dorobantilor
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Danelutza spune:
La multi ani, Elian ! Sanatate, fericire si multe bucurii sa aduci parintilor.
Pengunica totul e bine cind se sfirseste cu bine. Cred ca toti barbatii sint aerieni, eu in al meu nu am incredere niciodata, mi-e frica de mor s-o las pe Isabella pe strada cu el. Cu mine e altfel, ca daca nu-mi da minuta o tin eu fortat sa nu scape.
Oana C multumesc
. Refacere rapida Evei, acusi o sa alerge, chiar daca merge incetisor e normal. 

-ici micutei Eva.
Raluca daca nu apari, ma supar si nu mai scriu 

Monu sa te incurajez, Isabella se trezeste in fiecare dimineata la ora 5
, dar eu ii bag tita in gura la foc automat, apoi o arunc inapoi in patut si doarme pina la 7 jumate.
Eu i-am dat nuci, in prajituri si miez de nuca, roade ca o veverita. Nu a avut niciodata nimic.
Fran si Isabella ma innebuneste de vreo 3-4 zile, cu numarul doi, apasa pe el si e foarte incintata ca stie citi ani are. Spune doi si due, de-mi gaureste urechile toata ziua.
Felicitari pentru salariu, trebuie sa dai de baut 
Felicitari ca ati scapat de dopuri, e posibil sa nu auda bine de la dopuri, fa-i analiza si va linistiti.
Laura si Isabella e tot cu na-na, dar numai cind trebuie sa-l articuleze pe tatsu, pentru ea nu-i valabil.
Mikkky sanatate multa, ia si tu un coniac sa te incalzesti, sigur adormi automat, dar poate-ti revii.
Elisor dar si baietelul care are 4 ani, e indragostit lulea
. Vezi ca furunculii, asta din cite am auzit, trebuie sa iasa nu stiu citi la numar, indiferent daca e sub antibiotic sau nu, deh trebuie sa-si faca si ei damblaua. Sanatate multa Biancai 
Gusta nu mai zici nimic, se apropie operatia, mai da un semn de viata.

gabitzam spune:
La multi ani, ELIAN!

Sa cresti mare, frumos, sanatos, norocos, baftos si la punga gros
!
Simiena, sa-ti traiasca flacaul, sa-ti aduca numai bucurii.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mickyyy spune:
la multi ani ELIAN

Fran, ma bucur ca ati rezolvat cu doapele 

monu, si nucile si alunele sunt foarte bune pentru copii (cel putin asa am citit eu prin carti), singura problema este ca neavand dantura formata suficient la varsta asta e posibil sa se innece. Oricum eu le dau la amandoua de ceva vreme, si n-am avut probleme de nici un fel.
Io dupa ce ca's bolnava, mai sunt si suparata.....da' n-am nici macar forta sa scriu sa ma descarc pe forum.....
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
Mercedes spune:
Mickyyy - ce probleme ai?
elisor- de ce nu v a venit masina, tb sa astepti asa mult, ce masina v ati comandat?cum stati cu furunculul?
fran- eu sunt convinsa ca aceste doape au fost de fapt problema voastra!
Margott - sa incercati si la alti medici, poate chiar nu tb sa ajungeti la operatie.
oanaC- odihna placyta, cred ca o meriti deplin, si sanatate micutei eva.
andutzy- cum esti,isi fac efectul solutiile pe care le ei contra alergiei?
La multi ani elian!!!
pengunica spune:
[b]Dragele mele,dupa ce am scris o frumusete de mesaj si ii dadu-i un send cu un entuziasm nebun mi-a aparut o eroare de toata frumusetea
deabia il scrisesem... printre miile de intrebari ale lui pengu care facea mancare si desele intreruperi ale lui ben care voia cate ceva .
OANA C-Multumesc pentru sugestie ,avem si noi rucsacele cu maimutele sau caractere de desene dar Ben nu vrea sa tina ceva in spate mici in ruptul capului
.Ma bucur sa aud ca Eva este mai bine,insanatosire grabnica
LOREEN-iti dai seama ca asa ceva nu se uita prea repede dar cand ma gandesc cu groza astfel de intamplari ne pandesc la tot pasul....
MICKYYY-tocmai in acea zi am inversat rolurile din intamplare,noroc ca m-a lasat mama cu picioare lungi si un caracter mai iute ca altfel muream cu japonezii de gat
la cat sunt ei de calmi si de pasivi...
ANDUTZY-intotdeauna cu multa placere....
DANELUTZA-stiu ca asa sunt majoritatea barbatilor,dar stii ce ma enerveaza cel mai mult la ei ....felul in care comenteaza modul de a creste un copil cand ei nu sunt in stare sa stea cu un copil nici macar 10 minute
Pana la urma cred ca ma duc sa cumpar o lesa pt caini extensibila si sa o prind de bata pantalonilor lui Ben ....altfel nu se stie daca mai scap asa de ieftin si data viitoare
onixone spune:
PENGUNICA: SA STII CA ASA M-AM GANDIT SI EU DAR NU MA LASA SOTZUL.SI TOT IL TZIN FORTZAT DE MANA SI CAND SE TRAGE AM IMPRESIA CA II RUP MANA.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
Tdi spune:
La multi ani ELIAN!
La multi ani IOANA!
OanaC, ma bucur ca sunteti acasa si Eva e bine, nu-ti fa probleme ca merge incet, din instinct face asa ca sa nu-si provoace vreo durere. somn mult si odihnitor sa aveti si sa va refaceti repede! Am patit si noi la fel cand a fost Alyssa internata, in 2 nopti si 3 zile daca am dormit 3 ore legate e mare lucru plus ca umblam aproape tot timpul cu ea in brate ca nu era chip sa doarma in patul de spital si urla terorizata de cate ori se apropiau calaii aia de medici si asistente de ea, am ajuns acasa in pragul colapsului si salbisem 3 kg de epuizare si stres.
Mikyyy, sanatate si
sa treaca supararea!
OlgaM, drum bun!!!
Loreen, m-ai omorat cu vizita de 2 ani, chiar si io incurc strofele la Luceafarul!![]()
. ma bucur ca e bine Delia!
Fran, felicitari pentru salariu si destupat urechile...succes la audiograma daca o faceti!
Elisor, imi pare rau ca iar a aparut furuncul, am avut si eu vreo 3 care "s-au copt" si mi i-au scos chirurgical, va doresc din tot sufletul sa nu ajungeti acolo. sper sa functioneze tratamentul chiar si cu efect intarziat! autovaccinul am auzit ca e foarte eficient dar nu stiu exact ce si cum. Caruciorul zici ca l-ai vandut la stranepotii lui Creanga?
Dieta cum mai merge?
Andutzy, sper sa te simti mai bine! eu am astm alergic si m-am tratat la cel mai bun alergolog din romania - un om extraordinar dar care din pacate nu mai e printre noi, acum continua cabinetul fiul lui, dr. Filip, e in bucuresti, daca vrei incerc sa caut pe unde e. vaccinuri am facut si eu, de la institultul cantacuzino le luam.
Pengunica, bine ca nu s-a intamplat nimic rau! am patit-o si noi ca a fugit pitik in strada de sub nasul lui tac-su ocupat cu fleacuri. adevarul trist e ca nu te poti baza pe ei, tot copii raman pana la adanci batraneti.
Danelutza, m-ai omorat...principessa innamorata?!
cand eram mica la gradinita aveam si io "gagic", il chema Marin da nu stiu cum arata ca-mi era rusine sa ma uit la el, il cunosteam dupa papuci!![]()
![]()
![]()
apoi pe la vreo 5 ani aveam unu' Narcis care-mi scria niste scrisori inflacarateeee, telenovela-i mic copil!
Album Alyssa
onixone spune:
MONU: pai Alex s-a trezit la 04:45am si mi-a cerut cheerios(cereale) cu lapte.Si i-am dat eu tot un cheerios...i-am bagat niste lapte simplu ca la restaurant si dupa cel termina incepe sa tizpe ca vrea apa sau suc.NU l-am mai bagat in seama si s-a culcat dupa cateva maraieli.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
Cornelia spune:
Studiu de caz
:
Cum ati proceda? Ce pedeapsa considerati ca ar fi fost potrivita?
Copiii mei nu adorm singuri. Stau cu ei, in fiecare seara, pana adorm. Am crezut ca se va schimba ceva cu noul pat, dar se pare ca inca nu ii pot lasa singuri (le este frica). Eu stau su Stefan in pat pana adoarme.
Aseara (si nu numai), ma ciupea, ma batea, o lovea pe Maria, ma facea proasta
. Am incercat, ca intotdeauna, sa ii vorbesc cat mai putin si calm, sa ii spun sa se potoleasca. L-am amentnitat ca il duc in cealalta camera. Nu am idee cum sa procedez altfel. Nu pot pleca eu, ca asa o "pedepsesc" si pe Maria. Ma loveste in continuare si rade. Il iau de manuta, apoi in brate si il duc in camera mea, pe pat, cu lumina aprinsa. El plange, tipa, vine la usa. Imi e tare mila de el, ii zic sa se urce in pat si sa se linisteasca. Se urca in pat si in prima secunda de liniste, deschid usa, il iau de manutza, il duc in pat si ii spun sa faca nani. El spune c a ecuminte, ca s-a potolit etc. Dupa 10 sec
incepe s ama loveasca?ciupeasca iar. Imi da palme si ma face proasta
. Ii spun ca e pedepsit din nou si il duc in camera mea. Aceeasi poveste, plange si mai tare, se urca in pat, in final si se linisteste un pic.
Ne intoarcem in camera, el vrea sa ma pupe, inc asuspina, il las, dar eu nu ma arat prea dragastoasa. Intra in pat si isi da seama ca si-a uitat catelul d eplus in camera de pedeapsa. Imi pune si incepe sa boceasca: Maria, am uitat-o pe Mira in camera, e singura acolo etc. Ii aduc catelul, incerc s ail linistesc. El il pupa, il mangaie, il inveleste, imi tot povesteste cum a tinut el catelul in brate is a plans si m-a strigat, ca eu am deschis usa si el a uitat-o pe Mira pe pat!!
Clar, a fost foarte afectat. Pana si Maria, printre lacrimi i-a spus: uite, aici e catelul tau, tine-l in brate, ca ti-e tare drag
.
Dipa asta a dormit imediat. Era trecut de 11.
Nu imi place deloc sa il pedepsesc asa, ma simt eu groaznic. Nu ma nici o idee, cum sa procedez. Nu numai ca nu e acceptabil sa ne loveasca si sa ne jigneasca, dar nu o lasa nici pe Maria sa doarma, care se trezeste dimineata sa mearga la gradinita.
Multumesc ca ati avut rabdare sa cititi. Orice idee e binevenita!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze