Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 17
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
Margott, si eu zic sa mai ceri o a doua parere, de obicei in provincie medicii se repede sa puna diagnostice care mai de care si daca mai pica si-o operatie, cu atat mai bine.
pengunica, ma bucur ca n-ati patit nimic. De-acum incolo faceti schimb, tati cu bagajele si tu cu piticul!
OanaC, ma bucur ca ati revenit acasa si-i totul in regula. Va doresc odihna placuta, si cat mai multa, sa va reveniti dupa oboseala acumulata acolo.
fran, felicitari pentru salariu!
Hai ca voiam sa scriu mai multe....da's racita cobza si m-au apucat niste frisoane de nu nimeresc nici tastele bine. Cred ca mai stau un pic si-o tai spre casa 
.
PS: intrebare: ce cadou as putea lua unui baiat de 16 ani pe care nu l-am vazut niciodata? E baiatul bonei, e azi ziua lui, nu stiu decat ca-l cheama george, face 16 ani si e la liceu de informatica. Vreau ceva simbolic, dar n-am nici o idee. Si se exclude varianta banilor in plic sa-si ia el ce vrea (chit ca poate lui i-ar place), bona n-ar accepta asa ceva, insa o atentie mica sigur n-ar refuza-o!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
andutzy spune:
Dragelor, multumesc de incurajari! Am venit acum de la alergolog, care mi-a dat sa pun alternant picaturi de nas/ochi(medicament) cu picaturi de nas facute de ea, din plante. Mi-a mai dat sa beau 3 cani de ceai 3 frati patati. Aseara am luat o pastila de alerid, nu e nici rau dar nici bun pe sarcina, de acum nu mai pot lua, l-am luat ce nu se mai putea fara. Si perfuzia era de aceeasi natura, nici buna dar nici rea, de aceea era doar in caz de maxima necesitate. Aseara Aleridul m-a calmat f bine si am reusit sa dorm, acum sper sa-si faca efectul cum trebuie ce mi-a dat ea, daca nu saptamana viitoare merg iar la control. Dupa ce termin cu sarcina si alaptatul, voi face vaccinurile antialergice care ma vor scapa de acest cosmar.
OanaC si Pangunica, sarumana mult pt ca v-ati oferit sa ma ajutati, m-ati impresionat tare de tot, acum voi incerca cu tratamentul ei si daca nu merge, mai vorbim. oricum inca o data mii de multumiri!
Andra
Sapt29 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
elisor spune:
La multi ani ELIAN! Sa fii sanatos si fericit in viata!
LILI (Ada_74) iti doresc sanatate multa si sa treci cu bine ziua de maine. Succes cu operatia!
Fran ma bucur ca partea financiara s-a rezolvat, era si cazul, ca m-am enervat eu de toata situatia de la tine de la personal.
OlgutaM drum bun, zbor lin si o vacanta (mini) pe cinste in Paris...te asteptam curand acasa!
Laura cum mai esti cu raceala, cu unghia? Si eu zic sa stai linistita, Delia e departe tare de cuvantul obez, si-o fi uitat celebra ochelarii de a spus o asemenea enormitate. Cu Bianca mi-s cunoscute si asemanatoare multe faze, miorlait, fite, nervi si dracusori, asa e si Andreas exclus partea cu dragostea, desi ma gandesc ca poate n-ar fi rau sa fie mai iubaret decat asa de baietos si mandra ii calca pe urme de nu-mi doresc decat sa incep serviciul.
Cu masina ai avut gura...mi-ai cobit
, mai dureaza.
Margott sper sa se rezolve problema lui David, chiar si cu operatie, numa' sa scapi de stresul asta si sa stai linistita ca e bine.
Crisdun eu tot iti spun distractie placuta, chiar de nu-ti arde, dar daca tot e obligatie de ce sa nu fie si placuta
Clara deschide un caietel cu perlele Teodorei, tare de tot faza
Daniela si voua
, ma amuzam citind de precocitatea Isei, ce ti-e si cu dragostea
Teddy ma bucur ca te-ai linistit cu problema Alyssei. Superb tortul, ti-am spus-o si pe site.
Anca asa m-am bucurat aseara cand am gasit mail de la tine, am senzatia ca te cunosc de cand ma stiu, de abia astept sa vina august sa ne vedem.
I-au trecut furunculii lui Bia, dar i-a aparut altul, nu pricep cum a putut recidiva sub antibiotic.
Multumesc Anca, Raluca si Adina pentru comentariile si vizionarea pozelor. Raluca tu cum mai esti? Ma gandesc ca ti-e la fel de greu din moment ce nu te-am gasit pe aici. Of, cand ma gandesc ca eu sunt la polul opus cu serviciul sau o fi o forma ascunsa de mascarea sentimentelor, naiba stie.
Iuliei si
pentru tine.
P.S. Am vandut caruciorul cu 3 roti tocmai la Brosteni si am aprox. jumatate din suma necesara scaunului auto, astept babyexpo.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
monu spune:
RALUCA PE UNDE ESTI? STIE CINEVA NR EI DE TEL? CA EU AM UITAT SA IL SALVEZ.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
elisor spune:
OanaC ma bucur ca sunteti acasa si ca eva e din ce in ce mai bine, odihna cat mai multa sa va refaceti amandoua.
Andra sanatate, tare nasoala cred ca este alergia asta, mai ales in cazul tau cand prea multe alternative nu ai, nu te mai gandi la astm, gandeste pozitiv.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Ioana!
La multi ani fericiti Elian!
Sa va traiasca printesa, tati de Filip si Georgia!!!
Loreen, l-am programat si eu maine pe Stefan la dr., Doar ca la noi e si mai tragic: ii fac, in sfarsit ROR-ul. L-am programat mia mult, ca mi-a amintit Margott, ca si noi am avut probleme cu un hifrocel, care disparuse, dar in ultima vreme arata iar ...altfel pe acolo
.
Sa vezi cum ma pandea pe mine doctorita, cu greutatea Mariei. Mereu auzeam: "la greutate e la plus 3 (deja se pregatea sa imi spuna ca e grasa), la inaltime ... a sarit din grafic
. Noroc ca e inalta."
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
monu spune:
avem voie sa le dam nuci? vreau sa ii dau niste paste cu nuci.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Cornelia spune:
Monu, eu i-am dat. Nu se recomanda copiilor sub 3 ani, pt. ca se pot ineca. Altfel, nu stiu de ce. Or fi si ele alergene?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
fran spune:
M-a sunat Paul, s-a rezolvat cu doapele. Cica i-au scos o tona de ceara din urechi. Eu ma gandeam ca solutiile alea dizolva ceara- ca aseara mi se pareau super-curate urechile ei
Ne-a zis ca e posibil sa nu fi auzit bine de la ceara dar sa-i facem si audiograma.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

bine ca ati scapat de ele.