Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 16
Danelutza spune:
Laura am sa-ti povestesc la timpul potrivit, cum o fi cu dragostea ![]()
Monu si ea mea se trage din moldoveanca de la Iesi
, adica din mine ![]()
Margott acum vreo douazeci de ani, nepotul meu a fost operat ca avea numai un out in evidenta, celalalt nu-l gaseau nici medicii, si cica putea sa nu aiba copii. Acum are si outele amindoua si copil. Nu cred ca-i o operatie foarte dificila.
Andutzy sanatate multa.

tamar spune:
Margott, si David al meu a avut hidrocel, dar nu jos la testicol ci nitel mai sus, inginal, si era mai mare, l-au descoperit pe la 5 ani si l-am operat abia anul asta, la 6 ani. Operatia e f usoara si rapida, doar ca e cu anestezie generala...Noi cam la 3 ore dupa operatie am plecat acasa, si acasa nici macar n-a avut nevoie de calmantele pe care i le prescrisesera, si seara aia sarea pe canapea...
daca sint sanse sa se retraga, poate mai asteptati cu operatia?
In orice caz, stiu ca e stresant, daca ai intrebari sau nevoie de support, sint aici:)
pengunica spune:
OMUSTATA-multumesc ca mi-ai citit postarile
ANDROIX-FELICITARI !Sa-ti traiasca bebita si sa te bucuri de ea alaturi de cei dragi !
ANDUTZY-In Japonia aceste alergii la polen sunt foarte raspandite .Si pengu este alergic la polen,are aceleasi simtome...nas infundat,mancarimi de ochi ,stranuturi..etc..Pt aceste alergii cei din Japonia folosesc ceaiuri sau chiar medicamente speciale impotriva alergiilor.Daca as sti ca sunt bune si la gravidutze ti-as trimite si tie ..vrei sa ma interesez?
MARGOTT-si eu cred ca ar trebui sa mai consulti si alt doctor...doua pareri nu strica!Oricum multa sanatate celui mic!
Dragele mele ieri am fost la cumparaturi ca de obicei si in timp ce ne indreptam spre masina eu am mers inaintea baietilor (Ben si Pengu)sa duc cumparaturile in masina pentru ca Ben nu voia in ruptul capului sa iasa din magazin a ramas in urma cu tasu...toate bune si frumoase pana cand il aud pe pengu zbierand de spaima ca un nebun ....m-am speriat atat de tare pt ca intuitia de mama imi spunea ca s-a intamplat ceva cu benica .....pengu zbiera ca un nebun la ben sa nu mai alerge prin parcare (dar nu se grabea sa-l prinda din urma
)am lasat sacosele in mijlocul parcarii si am alergat spre ben pe care era sa-l calce o masina ce tocmai voia sa parcheze..norocul lui a fost ca am alergat spre masina si m-a vazut soferul ca ii faceam inebunita din mana sa opreasca
m-am speriat asa de tare si eu si pengu incat am ajuns sa ne certam in masina pe tema asta...normal fiecare dadea vina pe celalat sa fie mai atent.
Ma bucur ca intamplarea aceasta nu a avut un final tragic dar cu siguranta am ajuns la concluzia ca sunt mamica a doi baieti...unul foarte activ iar celalat foarte pasiv

Oana C spune:
Andreea, felicitari pentru papusa scumpa, Georgia!!!! Sa creasca mare, sanatoasa, frumoasa si iubita de toata lumea!!!!
Daniela, draga, ieseanca mea de suflet, LA MULTI ANI! Sa fii fericita si iubita!
Noi am ajuns acasa luni seara, asa cum v-a zis si OlgaM. Eva e foarte bine, foarte fericita sa se intoarca la jucariile ei. Doarme numai in pat cu noi, intre noi. Sintem cu totii epuizati, asa ca dormim cit de mult putem (mai mult eu si Eva, ca sotul, saracul, lucreaza de dimineata pina seara).
Nu am apucat sa citesc din urma; sper sa ma iertati ... Am nevoie de muuuuuuult somn, ca in spital am dormit maxim 2-3 ore/noapte adunate (adica in 24 de ore).
Oricum, sintem foarte fericiti ca Eva s-a refacut foarte bine. Doar merge putin mai incet.
Controlul de dupa operatie este pe 4 iunie. Taietura arata bine, dar ea o tot zgindare si incearca sa traga de ea, cred ca o si maninca si incearca sa se scarpine.
Multumesc foarte, foarte mult pentru incurajari si sustinere!!! Sinteti de miliarde!!!!
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Margott, multa sanatate lui David si mult curaj! Daca o sa fie nevoie de operatie, sint sigura ca fetele o sa te sustina, asa cum au facut si cu mine. Asta o sa te ajute foarte mult sa treci peste stresul operatiei si refacerii lui David.
Pengunica, eu trag de fiica-mea cit pot atunci cind sintem pe linga strada, dar, mai mult, prefer sa o tin in brate, ca sa evit orice intimplare de genul asta. La noi se gasesc niste hamuri speciale, in forma de rucsacel ca o maimutica, dar nu stiu cit o sa vrea Ben sa stea legat de el, ca la Eva nu tzine.
Olgutza, mea, drum bun spre Paris si spre casa!!!
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Andra, scumpa, multa sanatate, tie si bebelusului din burtica; sper sa nu il afecteze. Sint sigura ca ai vorbit deja cu dr tau despre asta; nu am citit dinainte; ti-a dat vreun tratament pentru alergii si safe pt bebelus? Cred ca se gaseste ceva care sa te faca sa te simti mai bine .... offff, saraca de tine ...
Asa cum te intreba Pengunica, daca vrei, ma interesez si eu ce este safe pt insarcinate si iti cumpar si trimit daca gasesc ceva (cadou, nici o obligatie pt tine, sa te refaci pentru bebe mic si pentru Dragos).
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
monu spune:
LA MULTI ANI ELIAN!!!

Sa cresti mare si voinic, sanatos si sa ai o viata frumoasa alaturi de cei dragi.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
monu spune:
OanaC ma bucur tare mult sa aud ca Eva e bine si ca isi revine. 

Ma doare capul de tampesc. Alex m-a trezit la 5.30 ca vrea lapte, Antonia la 6 ca vrea si ea lapte. Si acum sa mor de inima ca bb al meu nu mai vrea sa doarma. sta si isi baga degetele pe gat, scuipa suzeta.... gata a crescut mare. de ce sa mai doarma dupa laptic? sta treazaaaaaa
bine ca a inceput sa faca kk singura.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
fran spune:
La Multi Ani Elian! Sa cresti mare si sanatos si sa o bucuri pe mami.
Margott-poate il aduci si in bucuresti sa-l vada cineva, macar sa mai aveti o parere...
Loreen-ziua Iepuretelui a fost...pe drum, ca atunci ne-am intors de la Bran. Una peste alta cred ca ea a fost multumita, ca ne-am oprit si la Poiana Stanii si s-a jucat mult pe acolo. Sa mai zic ca nasa ei nici nu a dat telefon? Si-a amintit a doua zi...
Olga(mami de Maya)cu vorbitul ce sa zic...incepe sa mai zica- una- alta, mai mult chestii fara utilitate
. De ex. nu cere sa bea apa desi zice "apa" cand vrea sa se joace cu apa...in schimb a invatat sa numere..acu' numara tot ce prinde...sper sa-i treaca ca cica si unii autisti au obiceiul. Dar la ea cred ca e doar un entuziasm de moment...
Am dat la telefoane de m-am zapacit. Nu se baga nimeni sa scoata doape de ceara la copil mic. Doar la Gr. Alexandrescu si la Budimex. (la Emilia Irza ne-a zis pedi ca mai bine nu) Azi se duc iar sa incerce. Daca nu asta e-amanam audiograma si incercam sa le scoatem/dizolvam acasa saptamana viitoare
Si sa nu uit sa va zic-daca ala cu care am vorbit la personal nu era beat-mi-au DUBLAT salariul
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
loreen spune:
Buna dimineatza...
LA MULTI ANI ELIAN ... 
...sa ramai la fel de curajos ca si pana acuma ,sa ai multa sanatate si sa te bucuri de toate frumusetile din jurul tau...
De dimineatza fii-mea nu vroia sa manance laptele...i-a pus femeia telefonul la ureche si i-am zis ca daca nu papa Deia laptele ii da mami na-na...s-a executat fii-mea spontan...ca mai nou cand face cate o chestie proasta o aud prin casa "mami na-na"
Tati nu-i da na-na ..."tati papa " ...dudunica...asa o intrebam cine papa...iar ea natural "tati"
Monu stai linistita ca nici eu nu ma bucur de atentie din partea dr...ea citea "face..." ... eu de pe scaun "da..." ...toata consultatia a durat 10 minute...io zic ca e mult pentru bilantul de 2 ani...e chiar prea mult...
Oana C ma bucur tare sa aud lucruri bune despre voi...
Fran ce bafta pe tine cu marirea de salariu...sa cheltui cu placere banii...
Chris las nu fi suparata ca nu zice "futule"... limba romana este cu atatea intelesuri ca va gasi ea alte cuvinte...
Pengunica totul e bine cand se termina cu bine...ca pe "tura " lui barbate-miu fii-mea si-a belit un ochi si fruntea pana a ramas cu cicatrice...evident ca am avut aceeasi soarta ca voi in masina...
Da ala cu parcarea nu se uita?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"