Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Daniela ea a fost multumita ...ca doar ce-i pasa nu-i copilul ei...m-a intrebat daca face cutare si cutare si io-i ziceam ca da...chiar era asa cum zicea ea...apai restul mi se-ndoaie...sa urce scari, sa recunoasca obiecte in carti,persoanele din poze,parti ale corpului ei,daca se spala pe dinti ajutata,pe manute si fatza,daca se sterge cu prosopul,daca loveste mingea,daca stie cum o cheama,daca face cuburi puse unul peste altul cate 4-5...inafara de Scrisoarea III unde nu-i iese chestia cu "Tu esti Mircea...da-mparate...esti ..." si strofa 56 si 87 din Luceafarul pe care le incurca,in rest Delia este in parametrii normali...
Ei daca Isa e asa precoca cu iubareala atunci cand o fi de varsta lui Bianca mea o sa ai experienta si o sa-mi spui si mie ce sa fac cu Delia...

Asa Iulia...ma gandeam ca lasi baiatu' pe mana alora...banuiesc ca procedura in sine nu-i complicata,mai greu e cu sufeltul tau de mama...

Oana C voi ati ajuns acasa?!Ce mai face curajoasa Eva?!Cum a suportat...ce-a spus chirurgul?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Ioana, multa sanatate si o viata frumoasa, fara grija zilei de maine !
Olga M, drum bun ! Sa aveti vreme frumoasa si sa va priasca vacanta !
Olga T, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti, alaturi de copiii si nepotii vostri!
Tati de Georgia, tare frumoasa printesa aveti ! Sa va creasca mare, sa fie cuminte si mancacioasa! Androix, esti o femeie implinita, acum ai pereche ! Sa ti-i tina Dumnezeu sanatosi si sa va bucurati de amandoi copiii ! De-abia astept sa ne povestesti cum a fost...
Margott, cere musai a doua parere ! Si nu iti mai fa sange rau, pentru ca, daca va fi nevoie de operatie (sper sa nu!) David are nevoie de tine lucida si curajoasa ! Sa te mai documentezi ca sa stii ce sa intrebi medicul... Tinem pumnii sa fie bine !
Fran, si eu zic sa amani audiograma...

Tedi, intalnirea din vara parca intelesesem ca e de preferat sa o facem in primele 2 saptamani din august, nu?

Maine e sarbatoare si eu ar fi trebuit sa-i spal fetii hainele.... ... iar poimaine plec de dimineata si ma mai intorc duminica ... timbildingu' lu' peshte'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetelor, tineti-ne pumnii noaptea asta sa nu ajung la spital din cauza alergiei mele. Rinita a degenerat in conjunctivita alergica(ma mananca okii si nasul de simt ca mor, in oki parca am ace si pe nari parca ma gadila cinea cu o pana fina), in sufocari si dureri in piept. Noroc ca e ginec meu de garda si mi-a zis sa iau o pastila de Alerid si daca nu ma linistesc, sa merg sa-mi bage pe vena chestii de-alea sa ma calmeze. Sunt constienta ca sunt la un pas de astm, poate chiar si de soc anafilactic, avand in vedere manifestarile tot mai urate din ultimile zile. Maine dimineata sunt programata la alergolog, acum sa ne ajute D-zeu sa trecem cu bine si peste hopul asta

AndraSapt29 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

M-am uitat pe net, si scrie ca daca nu se resoarbe pana la 2 ani, trebuie operat. Cica unii micuti se nasc cu asa ceva, iar in unele cazuri se retrage.
Culmea, ca acum a aparut, nu mai devreme!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Andra imi dau si eu cu dansa parere,nu maii bine te chema dr sa-ti faca chestiile alea pe vena de-acuma ca sa nu te mai lase sa te chinui?!Ca doar ori acuma ori maine clar ti le poate face fara riscuri asupra sarcinii...

Iulia Dumnezeu stie ca daca nu am avut baieti chiar nu m-am documentat asupra temei...

Asa-i maine-i sarbatoare mare...ar fi trebuit sa ma impart si eu ca-i Ziua Eroilor si tata este inmormantat in cimitirul eroilor dar parca-s batuta in cap...stau si ma gandesc la el si-mi zic ca ajunge ca -s cu gandurile acolo...o sa ma duc maine la caminul de batrani de pe strada mea

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Loreen multam de intrebare .....sunt aici, citesc toooot, dar ma stii scumpa la vorba.

Cu ocazia asta vreau sa o felicit si eu pe Andreea pentru micutza Georgia. Sa-ti traiasca ambii ingerasi si sa te bucuri de ei. SI apropo...asa nastere rapida eu nu am mai intalnit .

Iooo, cu fetele non-stop, si altceva nimic !!! .

Mi-a venit berbantul acasa.....va pupicesc ca trebuie sa fac prezenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Andutzy, fa ce e mai bine pentru tine si mai ales pentru bb mic din burtica ! De alaltaieri tot asa esti ?! Sa citesti prospectele la medicamente ! Tin pumnii sa fie bine !
Margott, poate e diagnosticul pus gresit ?? Multa sanatate !
Clara si Loreen... a mea zice corect flutuiash
Laura esti mortala cum povestesti !

Am uitat (cred) sa va zic ca am fost la Dragonul Rosu ieri... mai-mai sa ma intorc cu mana goala, pentru ca marea majoritate a hainutelor de vara (pentru 2 ani) erau pline oki de shtrasuri, sclipici si paiete Am procopsit-o cu vreo 3 perechi de pantaloni, 8 maieutze doua rochite si vreo doua compleuri (maieu + short)... Si am gasit chilotei ... i-am luat 12 perechi ... desi operatiunea olita va mai astepta pana cel putin la mijlocul lui iunie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Andutzy, mai stii ca am mai discutat noi problema mancarimilor in sarcina? vezi ce faci. poate e altceva si se manifesta ca rinita. ai grija.
Loreen ma bucur tare mult ca Delia e in grafic. sanatoasa sa fie si sa scape de mucisori. multumim de intrebari. alexia se mai plange de buba la picior. acum stau sa o urmaresc sa vad in ce conditii o apuca. ce e dreot de vreo 4 zile nu mai zice nimik de buba. ori e de la febra musculara (desi slabe sanse) ori e de la vaccin, caz in care gatui asistenta. cu rosu in gat aseara am terminat tratamentul. maine mergem la control si ne vede si dintele care se clatina cica. bb e mai bine, azi de ziua ei - a facut 4 luni- nu a dormit (ceea ce nu e stilul ei) sia cums tau cu inima cat un purice sa vad ce ma asteapta pt ca am simtit o haraiala la nas (muci nu are) si in piept. ata ete!

OlgaM, abia astept sa ne vedem. azi i-am spus alexiei ca mergem in parc la maya (aasa zic eu la parcul de la migada) si toata ziua m-a tarait la cap ca vrea la maya.

Ruxel, chiar ma gandeam la tine azi si vroiam sa te intreb cum te mai descurci cu fetele singurica. dar cum azi a fost o zi de cosmar am uitat.

Margott, multa sanatate si in mod sigur nu strica o a 2-a opinie. eu am fete asa ca nu prea stiu ce e cu hidrocelul.

Danelutza, asa zice si a mea uni'i mama! se vede ca se trage din moldoveanca de la iasi. ma refer la alexia

cat priveste examenul de la 2 ani nu imi fac mari sperante. pedi a noastra stie doar sa le cantareasca, masoare sa le consulte cu stetoscopul (dar tot nu a auzit bine cum a sunat pneumonia la ele), ne asculta pe noi ce mai zicem ca fac ele si gata! ce povesteste Loreen e de domeniul fantasticului la noi. pe noi nu ne-a intrebat chestii din astea.
eu si jumatatea mea suntem zombi. asteptam sa vina soacra de sambata ca sa mai dormim si noi.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Multumesc pentru sprijin fetelor!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mda, scrisesem un mesaj lung care s-a dus de suflet:(

Androix, sa fie sanatoaa papusica scumpa! Sot si tatic fericit de doi copii frumosi, multumim!
ChrisDun, aceeasi problema o am si eu cu hainutele pline de farafastacuri toate. Eu am gasit tricouri f dragute la niste magazine pe iancului, intre 90 si 220 de mii si i-am luat niste pantalonasi scurti in dungi colorate pastel cu 60 de mii de la miniprix.
Loreen, ma culc vesela dupa mesajul tau despre controlul de doi ani:)
Cu Bianca, iti urez sa ai rabdare caci intelepciunea sa treci peste perioada asta complicata ai.
Anduzty, mergi si ia ce ti-a zis dr. nu te lasa mai ales in situatia in care esti acum. Am o colega care ia pastilute pt astm, mi-e tare mila de ea, are doar 26 de ani si e bolnavioara. Azi si-a facut analizele, au intors-o pe toate partile, a venit lesinata la job.
Ai grija de tine
Margott, daca nu gasesti subiect si pe forum aici, pune o intrebare, cred ca nu e o operatie f complicata, o sa fie bine
OlgaM, drum bun, sa aveti o vacanta minunata ca doi indragostiti, asteptam multe poze.

am mai scapat eu ceva din ce scrisesem, sunt sigura dar pic de somn
va pup, noapte buna!

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput