Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Am citit printre randuri asa ca nu-s prea capabila sa si raspund.Scuzele mele

BINE AI VENIT PE LUME GEORGIA!SA-TI DEA DUMNEZEU NOROC CU CARUL, SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA-TI IUBESTI PARINTII SI FRATIORUL.

ANDROIX MAMICA FERICITA SA TE REFACI REPEDE SI TE ASTEPTAM CU POZE SI CU MESAJELE TALE FRUMOASE CU CARE NE-AI OBISNUIT.

Gabitza ,Tdi gradi merge ...de zbarnaie.Azi dimineata nu vroia sa-si ia medicamentele si cand a auzit ca la gradi nu-l primeste racit si cu muci si nu o sa se mai joace cu Bubu(cel mai bun prieten de la gradi)a deschis gura ca puiul de vrabiuta.Ce-ti mai e si cu copii astia.Acu o saptamana urla de mama focului si acum il santajez cu gradi.La plecare ma pupa si imi face "tai tai"cu manuta si-mi trimite pupicuri.Cu serviciul nu stiu nimic sigur dar va anunt eu daca oi avea si eu noroc.

Laura ce-i baiul cu Bianca?

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Vreau si eu o cafea ca pic de somn.

Felicitari Andreea pentru o nastere atat de rapida! Bine ai venit pe lume Georgia sa papi mult, sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!

La multi ani sot de olgaT!

Ieri am crezut ca va primi o bataie zdravana bia de la sot. Am fost in ungaria la 20 de km nu stiu daca v am spus de regula o data pe sapt. mergem sa ne facem cumparaturile ( e mult mai ieftin si normal se merita). Bun am ajuns acolo si bia a inceput sa se crizeze, nu vroia nici in caruciorul din magazin nici in brate nicicum. Bineneinteles vroia sa circule printre raioanele magazinului. Incerca tot ce se putea, mai ales cutiutele cu branzeturi. Pana am luato in brate in ultima clipa din fata sotului ca altfel cred eu ca si o capata.Am terminat cumparaturile si culmea nesimtirii a adormit doar dupa ce am trecut vama. Bun am ajuns acasa bineinteles s a trezit si pana in jur de ora 24 nu a mai adormit. Am crezut ca mor...

Loreen- ce i cu Bia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

[size=4]Bine ai venit pe lume Georgia sa fi iubita si fericita alaturi de parintii tai si fratiorul tau.
Androix recuperare rapida si o bebita cuminte si mancacioasa.[/size=4]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

Mmm un covrig cald
Chiar Loreen ce a facut Bia? Legat de marea dragoste de la scoala, sau altceva?
Simona imi place mottoul tau, ar trebui sa il adopt si eu in viata mea pentru o perioada macar, ca tot mi se pare mie orice imposibil acum.
Gabitza trebuie sa o schimbi pe andreea acum din lista de pe pagina 1, ca e mamica mandra de acum.
Eu azi parca am inebunit nu am nici cea mai mica tragere de inima sa deschid cartea, am nevoie de un impuls si o bataie sa pun burta pe carte. In schimb am un chef de taifas... nevoie mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

monica-elena- ce mai faci, nu te-am ,,vazut,, demult ai inceput serviciul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Bine ai venit Georgia! Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata, sa iti bucuri parintii si sa fiti sanatosi cu totii !

Noi suntem stresati ca pe 22 avem programata audiograma si ne-au zis ca trebuie sa fie urechile curatate de ceara, dar ei nu fac chestia asta(?), asa ca am mers la ORL si au constatat ca are niste doape de ceara maaari si intarite care nu pot fi aspirate. Acum ii punem apa oxigenata/a-cerumen/humex din ora in ora si daca pana maine nu se inmoaie sa le poata scoate alternativa e anestezia (totala )-ca sa o poate curata bine. Si ne-au zis ca e probabil sa nu auda bine chiar de la doape (cica pot reduce auzul cu 25-30 %). Pe de alta parte mi se pare aiurea sa -i facem anestezie pentru doape-oricum trebuie facuta si pentru audiograma, asa ca ne gandim sa renuntam la programarea la audiograma (cu riscul de a ne reprograma peste alte 3 luni)-si mai incercam 1-2 saptamni sa inia o pauzam noi doapele. Chestia cu scos doape din urechi la copii mici se face doar la spital-clinicile particulare gen medicover, medlife nu practica asa ceva. Daca aveti idee de un ORL-ist bun sa-mi ziceti si mie, noi mergem la dr. Gheorghe de la Budimex, dar am vrea sa o mai ducem si la alt medic...
Acu' imi dau seama ca sunt cam incoerenta scriu in viteza mare ca am de lucru ca la balamuc. Salariul il am cu 5,5 mil mai MIC decat stagiarii, inca nu mi-au zis nimic de la personal dar seful cica stie problema dar abia peste 3-4 luni o sa poate sa intervina la personal sa ceara marirea-da' cica sa stau linistita ca are grija, ca nu-i normal BLA, BLA BLA

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

"neata!
Nu stiu cui raspund ca sunt zuza:)))
TDI, pe langa faptul ca am salivat la tortul ala si l-am arata la toata lumea, mor dupa familia voastra, sunteti frumosi rau, Alyssa e o domnisoara in toata regula. Reteta de tort? Hai, repejor
Ah, apropos de kg, garga are fo 12 si arata f bine, inaltimea nu o stiu ca nu am mai masurat-o dar nu e f. inalta.
da, o mai cheama DUda hahaha! Dar mai zice si ceva de genul todora si nescu. In schmib retine toate numele prietenilor e fantastica!
Ah si la portocaliu spune: apipiu, v-am mai zis oare?
OlgaT, felicitari si pentru cei 8 asni de csanicie, sa va iubiti ca in prima zi
Mercedes, fugi ca nu te cred, ingerasul ala blond?:))
Gabitza, vreau si io covrig, pardon vig, asa se spune. Cald si cu sare
Mynicegirl, ma bucur ca esti bine, optimista Felicitari si succes in continuare cu examenele. V-am vazut in poze
OlgaM, bravo pentru examenul medical, o sa mergem si nou spre sfarsitul lunii cred, a mea nu are treaba cu dr, ii place. Altfel, ce mai face Maya?
Danelutza,ce faci, pe unde umbli?
Simona, ce bine ca ii place lui Dragos la gradi, ti-ai luat de o grija, acum focuseaza pe job. Bafta!

Hei, fetele care ne scriu si sunt mai harnice, pe unde umblati? Sau a dat caldura peste voi?
Hai ca dau si eu o cafea si bonus o limonada proaspata, e in frigider.

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

OlgaT, LA MULTI ANI sotului si CASA DE PIATRA in continuare.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

BUN VENIT PE LUME GEORGIA!
Sper sa fie o lume buna, frumoasa si cu multa dragoste, sa fii sanatoasa, ai cele mai bune premize pentru a incepe aceasta aventura numita "viata afara"!

Andreea felicitari pentru miracolul ce tocmai l-ai trait, cam rapid, dar poate e mai bine asa. Sa te refaci cat mai repede si sa te bucuri de bubulina mica si dolodoata. Astept sa citesc povestea nasterii. Uau, 2 ani si 2 zile intre copiii tai!
P.S. Multumesc de mesaj!

Teddy LA multi ani sorei tale, o viata frumoasa si cu bucurii sa aiba, sanatate si noroc!

OlgaT Casa de piatra si de acum incolo, sa traiti fericiti la bine si la greu pana ce "doamna" va va desparti!

LA MULTI ANI IOANA! Sa ai tot ce-ti doresti in viata, all inclusive ! Ce mai faci Mikka? Cum va mai este?

P.S. Multumesc fetelor care ati intrebat de noi, citim, suntem prin preajma, dar cam atat...numai bine, masina n-a venit...

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Fran nici nu-mi imaginam ca operatiunea scos ceara e atat de complicata, dar cum doamne s-a ajuns la asemnea dopuri, atunci asta sa fie problema cu auzul lui Iepu? Sper sa va rezolvati si voi problemele cu Iepu cat mai repede si sa va linistiti. Nu inteleg de ce are nevoie seful tau de atatea luni sa intervina la personal...trebuie sa-si faca curaj ? De ce nu mergi tu peste ei si vezi care-i de fapt problema?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput