Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 11
nelia spune:
Loreen, da' ce-a facut Bianca?
Andutzy, cind ai scris ca pina cind naste Nelia ai ramas singura care naste, mi s-a facut rau... Dupa ce ca am constientizat cu greu si in sfirsit ca sint totusi gravida, acum mi-am dat seama ca daca sint gravida voi si naste intr-o zi.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
NewMami spune:
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere, vrem sa urma si noi din tot sufletul cel mai calduros “La Multi Ani!” micutilor care au implinit 2 anisori in ultima perioada.Sa cresteti mari, sanatosi, fericiti si sa aveti parte de tot ce e mai bun in lumea asta. Sunteti cei mai frumosi copilasi din lume, iar parintii vostri va iubesc mult de tot.
“La Multi Ani”, mamicutei Danelutza, sa-ti dea Domnul sanatate, sa te bucuri de minunea ta mica, Isabella si sa fiti toi trei fericiti intotdeauna.
“La Multi Ani” Stefan, sot de Olga, sanatate, fericire, bucurii, bani, successe si cat mai multe nopti dormite.

Bine ai venit pe lume, micuta Georgia, sa ai o viata plina de bucurii, fericire si impliniri. Sa aduci doar fericire parintiilor tai care te vor iubi mai presus de orice. Fratiorul tau mai mare va avea grija de tine.
Felictari Andreea, o mamica implinita cu doi copilasi minunati.
Tdi spune:
am revenit, acu' sa vad cat ma lasa Alyssa sa scriu ca-i pe aici pe sub scaun
.
Loreen, ce s-a intamplat cu Bianca?...e vorba de musiu Razvan cu pricina? Tu cum te mai simti? Deliutza e bine sper.
Gabitza, asa-i cum zici, fotomodeala are mama...auoleuuuu, daca-i adevarata teoria aia cu inaltimea am pus-o original, o sa aiba fiimea 1.90 cel putin!![]()
![]()
![]()
Mynicegirl, am vazut pozele voastre, aratati super amandoua! Caterina e o adevarata domnisoara, pare mai mare si mai matura decat varsta ei, si e tare cocheta!
Ma bucur ca ai reusit sa iei examenul cu brio, succes si la celalalt!
Elisor, intreb si io ca Loreen - o venit masina? banuiam ca de asta nu prea ai mai scris, ai fi la plimbare!?![]()
Cloreta, am ras cu lacrimi de Teodora voastra cu fluturele!
ma gandeam zilele astea la voi, cum zicea ea c-o cheama Duda...ioi...tot asa o cheama?![]()
Pisik, ma bucur ca ai mai dat un semn de viata! nasol cu bolile in RO, si pitika mea ne "bucura" de fiecare data cu ceva, in general raceli si bube alergice de toate felurile.
Danelutza, poze poze poze!?
despre tortul meu, ma apuc sa scriu reteta in word apoi o s-o pun aici, n-a fost greu de facut insa fiind prima data m-am cam pierdut in organizare.
Beatrice, fain ca mergeti in excursii cu biciletele, face bine pe toata linia!
mai povesteste-ne ceva de Alex, de vazut l-am vazut ce frumos mananca si cat e de jucaus.
Simona, ai cumva de-a face cu "sipa" la job? cum merge constructia la casa? cu gradi banuiesc ca deja s-a obisnuit Dragos.
Cuscra Olga, pe unde esti? nu te-am mai vazut nici pe mess, sper ca sunteti bine! inca o data "la multi ani" pentru tati al vostru, poate nu ti-a ajuns mesajul.
OlgaM, gata bagajele? nu-mi aduc aminte cand ziceai ca plecati.
OanaC, sper ca ati ajuns cu bine acasa si reusiti sa va odihniti! Refacere rapida si pupici Evei!
Voiam sa va mai bazai cu intalnirea de mamici si pitici, tare am mai veni si noi
...daca se face in august (eventual pe la mijlocul lunii) cred ca facem tot posibilul sa ajungem, desi nu suntem chiar aproape, deja si sotzul e curios, oricum el e "la zi" cu toate evenimentele din gashca!![]()
Oare Crissu a nascut deja? nu are nimeni numarul ei de telefon?
Am mai vazut o gramada de poze, toate frumoase, si filmulete...ma uit si ma minunez ce copii mari si frumosi avem!
Hai ca trimit mesajul asta ca tot cade netul si mi-e frica sa nu se piarda.
Album Alyssa
omustata spune:
Andreea, sa-ti traiasca micuta Georgia, sa fie sanatoasa si desteapta si frumoasa!
Se poate spune ca Andreea a nascut aproape live. Am citit cu sufletul la gura. Asta in loc sa fac bagaje. Ce ca lumea ca sunt zilele lor atat de apropiate! Ii vei serba impreuna. UIte ca azi nu aveam nici un sarbatorit si s-a umplut si ziua asta.
Clara-draguta chestia cu fluturasul.
Babygirl-intr-adevar trebuie sa o dai pe Emma la un casting ceva. Prea este fotogenica.
Daniela-sa stapanesti sanatoasa inelul.
Azi am fost cu Maya la controlul de 2 ani. Are 88 cm si 13.7 kg. Nu a plans nici un pic la vaccinul de hepatita A. A fost extrem de cuminte si prietenoasa. Poate unde i-am si explicat acasa ce o sa i se intample. Am observat ca la ea merge foarte bine sa-i explic dinainte.
Va las ca am la treaba.....
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
OlgaTarziu spune:
Felicitari Andreea. sa-ti traiasca Georgia si sa traiti o mie de ani fericiti....
Multumesc mult dragelor. Noi de abia acum incepem cheful
Azi avem si 8 ani de casatorie. mai ce trece vremea.
i-am cumparat sotului un lantisor de aur si cruciulitza.
Va pup
anky spune:
quote:
Originally posted by OlgaTarziu
Felicitari Andreea. sa-ti traiasca Georgia si sa traiti o mie de ani fericiti....
Multumesc mult dragelor. Noi de abia acum incepem cheful
Azi avem si 8 ani de casatorie. mai ce trece vremea.
i-am cumparat sotului un lantisor de aur si cruciulitza.
Va pup
Olga
Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta.
Albert Schweitzer
FELICITARI !!! pentru 8 ani de casnicie,sa aveti o seara superba

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
mynicegirl spune:
Bine ai venit pe lume Georgia! sa ai o viata plina de bucurii, fericire si impliniri.
Andreea, refacere usoara si bebelusa cuminte si somnoroasa!
Mai ce rapida ai fost, imi inchipui acum cum erau contractiile alea de acasa rare si dureroase, atunci trebuia pusa epidurala
!
Felicitari!

mynicegirl spune:
Buna dimineatza fetele!(exceptand Nelia si cine mai e prin Canada si Americi
).Am venit cu cafelutza 

, a mea e capuccino.
OlgaT felicitari pentru atatia anide casnicie, petrecere frumoasa si i-ai luat un cadou frumos si inspirat!
Olga cu Maya foarte cuminte Maya si merge cu explicatul dinaite, si mie imi place sa mi se explice ce o sa mi se intample si am facut la fel cu Caterina, dar ea a avut o tentativa de plans la vaccinul de hepatita caci nu ii placea ca ii tinea piciorul asistenta dar pana sa inceapa sa planga s-a terminat injectia(norocul meu si al lor
) si i-a dat drumul. Si Maya are aceeasi greutate ca si Caterina si aproximtiv aceeasi inaltime(a mea are 90 dar tot acolo e).
Tdi multumim de aprecieri, Alyssa e o adevarata domnisoara, 96 de cm, oauu, manechin o faci! La multi ani pentru sora ta, si nu te ingrijora pentru asimetrii de felul asta la varsta asta, pana la 5 ani se pot rezova de la sine, mai grav e daca e asimtrie de lumgime la membre(adica un picior mai lung decat celalalt) dar si asta se poate repara mai usor cand sunt mici daca e depistata din timp.
Nelia ai avut un soc cand ai citit ca vei naste?
Ai uitat de acest mic amanunt cat de rau ti-a fost in ultimul timp. La tine o sa dureze si mai putin ca la Andreea, dupacum am citit cat e usor a fost la Tudora si mai rapid ca la Agata.
Scriu la mesajul asta de 2 ore, tot suna telefonul, mai vrea caterina ceva... il trimit asa si scriu mai tarziu.
O zi buna la toata lumea!

mynicegirl spune:
Unde sunteti azi? V-ati evaporat? Am chef de vorba, sunt in verva de ieri de cand a nascut Andreea, si nimeni nu e sa zica nimic?
gabitzam spune:
Hai ca am venit si eu
Multam de cafea.
Eu o mananc cu covrigi, au deschis o covrigarie la mine in cartier.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla