Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 10
onixone spune:
...pai cum ...intru pe la pranz si vad ca Andreea pleaca la spital si acum intru si gata...a nascut!!Hi, hi asa sa tot faci copii nu cum am stat eu de vineri pana luni noaptea cu contractii..GEORGIA BINE AI VENIT PE LUME!LA MULTI ANI....nici nu imi vine sa cred!Andreea sa te refaci si ne dai poze
Apropo de fu..tule, alex inainte la ploua zicea puoa...dar acum pize pu...a.Iese afara cand ploua si striga in gura mare P..A.noroc ca nu se aseamana ca nici un cuvant englezesc.Mai are la cuvantul DESFAC la care zic FAC(va da-ti seama cum este intr-un magazin cu el)...NU IMI REVIN CE REPEDE A NASCUT.SINCER VA ZIC!!!
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
ioanailincam spune:
Dupa cum se vede traba, sunt o mare vaca: am tinut 2 ore mesajul pe ecran ca nu i-am dat send, iar cand i-am dat, era prea tarziu
.
BINE AI VENIT, GEORGIA!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Danelutza spune:
Felicitari Andreea ! Sa ai o bebelusa mincacioasa, refacere rapida si laptic mult in titici.
Sigur ai nascut la spital ? ![]()

Cornelia spune:
Felicitari !!!!! Bine ai venit pe lume Georgia! Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa alaturi de fratiorul tau!
Refacere rapida, Androix! Zici ca nu a mai fost timp de epidurala, nu?
Scuza-ma nu m-am putut abtine, dar stiu ce inseamna
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Tdi spune:
Felicitari Androix! Sa va traiasca mica printesa si sa va bucurati de ea si ea de voi, sa fie sanatoasa si plina de noroc!
Astazi e si ziua surorii mele, a implinit 28 de ani!
La pediatru a fost foarte bine, Alyssa s-a comportat nesperat de bine si a colaborat la toate testele...are 96 cm (cred ca are mai mult totusi, statea cam adunata la masurat) si 15 kile, este in grafic cu greutatea undeva la nivelul maxim insa inaltimea e pe dinafara cu mult. cu ochii sta bine, i-a facut nu stiu ce teste si a zis ca s-a corectat de la sine si strabismul, si - mi-a luat un bolovan de pe inima - nu are nimic la piept cum credeam, e doar o asimetrie a sanilor ptr ca e mai dolofana si intr-o parte are mai multa grasime...eram super stresata din cauza asta, nici nu v-am spus nimic sa nu va mai incarc si pe voi, nu m-am calmat definitiv dar sunt mai linistita ca am incredere in dr asta. asa...dentitia e in grafic pentru varsta ei (are 17, mai raman 3 de iesit), cu laptele e ok daca nu mai bea insa trebuie inlocuit cu branza/iaurt ceea ce ea nu accepta, asteptam o perioada si daca nu se da pe brazda o bagam pe Ca picaturi. cam asta imi amintesc.
aha, zicea sa incerc sa-i dau frappe' (milkshake) facut cu lapte si fructe, poate mai sunt copii care nu beau lapte si va intereseaza ideea.
ma duc sa rezolv neste treburi, sper sa intru deseara sa dau niste raspunsuri.
pupam
Album Alyssa
gabitzam spune:
Teddy, sa-ti traiasca surioara ![]()
Mai, dar ce fotomodela inalta ai acolo! Bravo, bine ca esti mai linistita acum dupa control.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Deci o omor pe Bianca atata poate fi de enervanta...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
nelia spune:
Abia am intrat in casa, am deschis calculatorul ca sa vad ce face Andreea... Pai nu mai face, a facut!
Bine ai venit pe lume, Georgia!Sa fii sanatoasa, sa dormi mult si sa papi bine!
Androix, refacere usoara!
Te asteptam sa ne incinti cu povestea nasterii, ca sigur o vei scrie intr-un stil haios cum numai tu poti sa o faci!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Cloreta spune:
Ce ai patit Loreen?
Eu am avut o seara de doi lei dupa toata emotia si bucuria cu Androix.
Teodora racit, azi noapte a dormit prost pentru ca se ineca cu mucisorii, la pranz la fel si cand am venit acasa avea si nitica febra.
Am doftoricit-o si a capatat si o frectie buna cu otet aromatic dar ce folos daca fugea prin casa si nu a stat cu ce am vrut sa pun pe ea. Ma rog in final i-a scazut febra dar tot e mucioasa, nu ma mai lasa nici sa ii pun picaturi, fuge si de servetele/batista, e agitata.
A mancat ceva, a baut laptele si cand sa faca nani a apucat-o plansul urat de tot, nu stiu ce avut ca era rupta de somn, imi zicea mie "buna" adica noapte buna si sa ma car de acolo:) Am iesit dar tot nu se linistea asa ca m-am intors, transpirase de atat plans dar nu a fost chip sa o schimb, cand am aprins lumina a apucat-o mai rau si iar imi zicea "buna"
Am lasat-o cu mama, i-a facut vant cu o carte pana s-a potolit, adica in cinci minute a adormit lemn. Sper sa doarma ca dupa ce ca ii curgea nasul a mai tras o portie de plans ca sa se infunde bine:(
Ce or face fatucile alea in spital pe caldura asta? O papa Georgia?
Ma duc sa fac un dus si nani ca sunt obosita, dupa ce m-am trezit de doua ori azi noapte de nu mai puteam sa adorm dupa aia, s-a trezit garga a mea la sase
Noapte linistita!
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
tamar spune:
Felicitari Androix, si BINE AI VENIT, GEORGIA! SA FII SANATOASA, MINCACIOASA SI SOMNOROASA!
La Multi Ani copilasilor sarbatoriti, eu n-am mai apucat sa intru sa urez in fiecare zi...si multumim pt urarile la adresa Adinei!
Loreen, mersi de aprecieri