Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 9
Cloreta spune:
la 16.10, 3340 grame
cica nu a mai fost timp pt epidurala
se simte bine, am vb cu ea
doamne ce emotii am
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
andutzy spune:
Am vb si eu cu ea, am niste emotii...vorba Clarei! Le-a ajutat DD si sunt bine!
Crissu, ce e cu tine? Asteptam vesti! Ai nascut si tu? Sa inteleg ca pana la Nelia sunt urmatoarea nastere pe lista????
Andra
Sapt28 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
anky spune:
WOWWW..Androix,FELICITARI!!!!!

,ce rapida ai fost.Refacere rapida,multa sanatate Georgiei.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
monu spune:
mama da ce rapida ai fost andreea! sa va dea DD sanatate multa iar bb sa fie norocoasa in viata. FELICITARI!!!!
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
gabitzam spune:
Bey, deci nu pot sa cred!!! La ora 13:58 inca ne scria noua pe forum si ea la 16:10 nastea ?!![]()
![]()
![]()
![]()
Doamne ajuta, sa tot faci copii asa
Sa fie sanatoasa mandrutza mica, sa se refaca Andreea repede si sa vina aici sa dea raportul. BRAVO! FELICITARI! 

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ChrisDun spune:
Felicitari Andreeaaaaa !! Sa fie sanatoasa pitika ta si sa aiba mult noroc ! Sa va traiasca viata lunga si sa va bucurati de ea !! Tot n-aveam noi azi nici un sarbatorit ![]()
Taman la fix am intrat pe forum
... tocmai vroiam sa-i dau dreptate Corneliei cu mersul urgent la spital, ca asa rapid a fost si la mine...
Fran, sunt ramolita in ultimul hal !! Eu o sa lipsesc din Bucuresti in week-end-ul asta (deh, teambuilding
), asa ca probabil Carina o sa mearga cu ta-su la zoo... daca o sa mearga...
Clara si Loreen, sunteti mortale ! O sa o intreb si eu pe-a mea diseara cum se zice la inaripatul ala... ![]()
loreen spune:

...GEORGIA BINE AI VENIT PE LUME...

... sa ai o viatza plina de toate bucuriile, sa fi sanatoasa, sa-ti iubesti fratiorul nazdravan si pe ai tai parinti ca atre mult te-au mai dorit...
Cuscra mi-ai oferit cea mai frumoasa marte din multele negre de pana acuma...refacere rapida si sa vii cat mai curand acasa si printre noi...un mare
de la nora pentru cumnatica cea mica...
Si eu vroiam sa-i spun ,desi nu mai conteaza acuma ca ar fi fost cazul sa ajunga la spital,dar cum spunea si ea daca mai statea putin nastea in taxiu...
Am pus-o acuma pe Delia sa zica fluture...raspuns "cois"...insist...raspuns "cocosh"...am renuntat...e clar ca-i mai "elevata" decat sor-sa...
Daniela pui si tu o poza la diamant ca sa mai mananca si ochiu meu ceva frumos...la o asa varsta frumoasa se cadea un asa cadou si nu-i nimic prea scump...pentru noi femeile...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Margott spune:
Felicitari Andreea si bine ai venit printre noi Georgia!
Multa sanatate sa-ti dea Domnul!
http://community.webshots.com/user/arcultro
ioanailincam spune:
Androix - tinem pumnii! Go, mummy! Sper ca ai telefonul vreunei fete de pe aici sa ne dai de veste ca sunteti bine!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Mickyyy spune:
Imi pica si mie o zi netu la birou, si cand reapar....hop si Georgia 
!!
Androix, felicitari, refacere cat mai usoara, si-un bebita cuminte si mancacios
!!!
N-am apucat sa citesc nimic....ma pregateam sa-i urez si eu nastere usoara, si cand apas replay (eram pe undeva pe la pagina 4).....vad mesajele voastre
, asta da nastere, nu stiu cat de usoara a fost, dar rapida a fost cu siguranta!!!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!