Copiluti de mai-iunie 2005(36) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi

La multi ani IOANA

Cloreta, cafeluta deja am servit-o, dar o limonada ece mi-ar prinde bine ! SUnt simpatici foc piticii la varsta asta cand pocesc cuvintele , si noi ne-am luptat multa vreme cu gagaia, pe care l-au folosit amandoua fetele, la malina a fost mai greu pana ne-am prins ce-nseamna, la daria deja eram experti. Pentru necunoascatori, inseamna....cascaval !

fran, e posibil ca din cauza dopurilor sa auda mai slab si sa nu reactioneze atat de repede, succes cu curatatul si asteptam vestile bune de dupa. Si eu zic la fel, nu anesteziati copilul de 2 ori, incercati sa le curatati intai voi cateva saptamani, si daca nu reusiti, abia apoi apelati la ORL-ist si proceduri mai sofisticate. Si amanati audiograma.

mynicegirl, stiu senzatia aia cand iti vine sa te-apuci de orice altceva numai de invatat nu , m-am luotat cu ea la toate examenele pe care le-am dat. N-am sfaturi, ca si eu as face la fel ca tine (iote colea tot de de-astea ma plang si io).....asa ca asteapta, poate avem fete mai responsabile pe-aici sa vina cu incurajarile!

Mercedes, inca nu te-ai invatat ca asa's copii ? Cand ai nevoie de juam de ora de liniste sa poti rezolva ceva, exact atunci vrea si el sa fie in centru atentiei, dupa ce nu mai ai nimic de rezolvat, i-a trecut si lui cheful sau tocmai a descoperit o jucarie noua si sta minute-ntregi si-si face de lucru de unu singur, sau i s-a facut deja somn.

simona, ma bucur ca e ok cu gradinita, mai greu pana-i convingi sa mearga, ca dupa nu-i mai poti dezlipi de-acolo! Succes cu serviciul.

Casa de piatra, Olga, si sa aveti parte de-o aniversare cat mai frumoasa astazi!

omustata, la noi din cate stiu nu se face nici un vaccin la 2 ani, oricum ma bucur ca ati trecut cu bine de el, aveti deja fetita mare, cu care va puteti intelege!

loreen, c-a mai facut Bianca, a chiulit cumva de la scoala sa mearga la film cu "iubitul" ?!

ChrisDun, distractie placuta la team-building .
Si barbata-meu tre sa plece luna viitoare, da' io, ca o nevasta draguta ce sunt, mi-am facut deja planul sa-l "insotesc", ma rog, el cu treaba lui, io cu fetele si treaba mea , ca doar nu ne-o prinde rau si noua o iesire la munte, la aer curat. Eventual imi car si-o bunica dupa mine, ca sa ne facem si noi de cap pe-acolo!

Tdi, si noi vrem la intalnire, da' vad ca nu se baga nimeni s-o organizeze. Hai sa facem o listuta, cu cine vrea sa vina, si perioada care-i convine cel mai mult. Ca locatia am vazut ca ar fi pe la Bran, unde au fost fetele si le-a placut.

Tre sa fug acum.....da' stau cu ochiul pe voi!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Gabi-sar'mana de PM, nu e nevoie sa fie de copii, dar cei de adulti nu prea se baga la kinderi. Si la copii mici nu se curata cu apa ci se aspira si trebuie sa aiba "instrumentul". Oricum eu sun si acolo sa intreb...
Elisor-ne-au zis ca are ceara in urechi de acum un an dar si pedi si un alt ORL-ist au zis ca nu e dop, ca sunt fragmente de ceara dispersata si sa-i punem apa oxigenata din cand in cand-fara sa curatam canalul...Asta vara a vazut-o orl-istul ultima oara si zicea ca totusi se vede si timpanul printre fragmentele de ceara. Acum insa cum s-au uitat la ea in urechi s-au minunat ce doape are...
Cu seful...salariul se mareste dintr-un fond de premiere pentru merite deosebite, deci cica sa stau sa lucrez un timp si dupa -aia. Mie mi se parea civilizat sa mi-l indexeze cu inflatia pe ultimii trei ani...Plus ca la noi s-au dat niste compensatii pentru relocare, dar eu intrasem deja in prenatal. Totusi si eu sunt relocata-adica pana acum am lucrat la Bucuresti si acum lucrez la Ploiesti...Da' vad ca nu ma baga nimeni in seama de la personal...M-as duce eu dar seful a zis sa astept sa ma cheme si intre timp o sa mai vorbeasca si el cu ei...si mi-e cam jena sa-l intreb daca a vorbit deja ca e prins cu treburi pana peste cap...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Acum ca am mai dat un ochi am vazut ca nu raspunsesem pentru Fran. De ce zici ca la dulti se curata cu apa? Eu am patit o faza de asta si mi-a bagat aspiratorul, oricum senzatia e mai nasoala daca are mult de curatat, te ia ameteala.
Si chiar asa, de ce s-o fi facut la pui asa mic dop? Oricum e clar ca din cauza asta raspunde mai greu, o sa fie bine dupa, succes!

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

OLGA, Casa de piatra!...sau de titan, sa reziste oricat si la orice probleme, sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de altii si de minunea voastra de copil!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Clara-habar nu am. Dar la medicover ne-au zis ca nu pot sa o curete, ca la copii asa mici nu se curata cu apa. Probabil ca ei nu au aspirator.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Multi ani fericiti impreuna OLGA!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Fran, eu am fost la o policlinica cu plata de cartier. La spital ORL la Panduri ai incercat?

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mi-e rau!!! Aseara mi-a fost atit de rau, de am stat o jumatate de ora in baie de teama ca vomit prin casa. Pai nu era normal sa treaca, nu sa se agraveze raul asta!?!
Asa ca, nici nu am citit, nici nu pot sa raspund, ca daca vad calculator ma ia cu ameteala. Asa ceva nu as fi crezut, sa-mi fie rau de la cafea si de la calculator!

Hai, ca pina la urma am rasfoit un pic ultimele pagini... dar singurul lucru care mi-a ramas lipit de creier in afara de faptul ca Dragos s-a obisnuit la gradinita si de dopurile de ceara ele lui Iepu (cunosc cite ceva despre aceasta si nu e chiar usor de rezolvat, mai ales ca e atit de micuta) sint covrigii Gabitzei!!! Unul din alimentele de care mi-e pofta de cind sint in Canada, darminte acum...

Va las, ma duc sa ma intind, ca astazi am o zi mai linistita, ar trebui sa invat daca imi vine cheful si am putere sa ma uit pe carti... ca miine iar am 6 ore de curs si un test dimineata. Astazi insa nu o duc pe Tudora, iar Agata sta doar doua ore la scoala... iar dupa-amiaza vom dormi toate trei ca niste femei respectabile ce sintem. Aici plouaaaaa cu galeata si sint doar 7 grade! Vorba aia, e o vreme din aia cind nu dai nici un ciine afara...

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

sunt tata lui filip si georgia siu am primit indicatii din spital sa va trimit poze cu noua membra a familiei dragota.le vedeti la www.dropshots.com/Filipete

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Bine ai venit pe lume, Georgia!
Sa fi sanatoasa, sa te bucuri de tot ce este mai bun in lumea asta, sa iti bucuri parintii si sa iti iubesti fratiorul!
Andreea, nu-mi vine sa cred... sunt coplesita de emotie! Ma pregateam sa intru sa-ti urez "nastere usoara", si citesc ca ai nascut!
Refacere usoara, sper ca Georgia sa fie un copil cuminte si mancacios, sa iti lase un pic de timp si pentru noi, macar sa apuci sa ne povestesti cum a fost, iar Filip sa se acomodeze usor cu statutul de fratior mai mare!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput