Stelute de ianuarie februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

kati tu esti sadomazo... cu cat mai greu cu atat mai frumos si mai bine!!! Eu cred ca boceam pe aici dupa zile din alea cu nesomn si plans continuu... dar macar scapi inaintea noastra de belea, voi o sa roadeti la ciolane iar noi o sa inebunim de dureri de dinti....

Mergi la inceput

am plecat fetelor... fiti cumintele!!!
va pupacim
multa saatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bey,azi n-ati mai iesit pe afara de ati scris atat?
Noi am venit de jumate de ora si abia mi-am vazut gupilu satul.

Liudo,nu vreau sa te enervez dar mananca asta ca spartu.Acum nu i-a tacut gura pina n-a bagat 270ml.Da fata,deja ma pune pe ginduri.Se poate sa manance mai mult cind apar dintii?Sau ceva puseuri de crestere iar?

Azi in oras se uita lumea ca la circ la el in carut ca tot pe burta doarme,dar deja m-am obisnuit.Si ma intreaba o tipa cit timp are.Eu ii spun ca 4 luni la care aia beleste niste ochi ca si cum mint si nu-i adevarat.Cica si al ei e cit Lucas dar are 8 luni.M-a bufnit rasul.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Daconst fata nu ma supara ca si asa .... hai ma cum fata mananca un pici ca el atata!!!! pai aproape 300? noi mancam 120 la o mancare... asta daca insist.... daca nu - si cu 90 se multumeste! si voi de 3 ori mai mult.... vreau si eu ca atunci nu mai insistam cu altele gen cereale .... zau, asa! fata a mea se multumeste daca nu ii dau mancare, al tau se multumeste cu cat mai multa.... la mine in bibe nici nu incape 300 ml.... poate pe la 3 ani o sa vad si eu sa manance atat!
pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by marybell

shine buna si ideea ta, sa ii dau dupa fiecare supt la san cate putin lapte la biberon. am sa incerc si eu asa, in zilele in care il vad ca nu se satura indeajuns.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Delfinutza, Marybell alaltaieri parca - atunci cand a fost zapuseala mare, ft cald, si bble meu era cam marait. Il puneam la san (la ora mesei) si dupa veo 10 inghitituri plangea. Si eu ma simteam incalzita si transpiram cu el la san... Ma gadnesc ca si el simtea ceva disconfort..si atunci mi-a trcut prin cap sa ma mulg (oricum tb sa fac asta caci ramaneam pe'o parte - dintr-un san halise - si am muls cam 70 ml, pe care i-a mancat din biberon.

Adica daca din biberon a halit, am tras eu concluzia ca ceva il deranja la san, nu stiu poate era prea cald (mie imi era)

La multi ani sarbatoritilor acestei zile

Marina, Monu, si celelalte fete sa va traiasca comorile!!!!

pup fete cucuiete

aaaaaa Messa esti betoooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnn radeam de capie si de una singura de dim citind postul tau. Dilimaaaaanaaaaaaaaa mama are si Arianna, pupaleash pe aman2!!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LIUDA are dreptate, umblati cu funia in casa spanzuratului, ce tot ne amarati cu cantitatile industriale de lapte pe care le beau bebeii vostri? Dar vad ca unele mamici au cazut in ailalta extrema, adica au bebei care mananca prea mult!

Am facut si noi treaba azi, adica am strans hainutele de cand era David mic pentru sora-mea, care urmeaza sa aiba al doilea bebe in octombrie. Ce senzatie placuta sa ai hainutze care nu-l mai incap pe David, ca la inceput ii erau asa de mari ca inota in ele! Mi-aduc aminte de asistenta de la matern care l-a imbracat sa ni-l dea acasa, ca nu sunt hainute pentru prematuri!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

aaaaaa, pai daca scrieti asa nu mai apuc sa citesc nimk din urma

Delfinuta - multumesc frumos pt PM, am rezolvat.

Bei eu chiar nu inteleg de ce va stresati atata cu greutatea copiilor. Eva mea are 4 luni si o sapt si fix 6200 si 62 cm! Si nu e slaba deloc. Acum ii zic in special Liudei: fatooo, copila mea mananca 60 ml la 10, 150 ml la 14 si la 18 si 120 ml la 22. ATAT! A renuntat la o masa, aia de la 6 dimineata, se trezeste la 8 si pana la 10 o alerg cu biberonul si ea face cruci cu el in gura, pana la 10 nu mananca, neam! Si dr mi-a zis ca e ok. Si eu zic ca e ok, ca slaba nu mi se pare deloc. Si daca ii dadeam numai san nu mai numaram mililitrii! Acum de cand e cald bea si mult ceai intre mese.

Bai, sa nu radeti de mine si sa nu dati cu roshii, da' va zic ce mi-a zis si mie un prieten, tatic de baiat de 5 ani, cand eram eu panicata: "fata mea, asculta-ma pe mine! copiii mor foarteeee greu!".
Stri ca suna cam cinic, da' pe mine mi-a umflat rasul.

La postul urmator va povestesc despre Emanuel, care are 4 luni, parintii lui spala parbrize, au 16 si 18 ani, locuiesc in case parasite, iar copilul lor este asa de vesel si ranjit cum n-am vazut demult.

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Laura si i dai numai lapte? sau ai inceput si diversificarea??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

vad ca vb de diversificare. am inceput si noi duminica cu sucul de morcovi. azi am ajuns la 20 ml si mergem asa din 10 in 10 pana se fac 60 si inlocuim masa de lapte de dimineata cu suc si cereale. Luni bagam si mar in suculet sa vedem ce si cum si dupa aia aia trecem la pulpa.

poate gasesc timp azi sa va scriu si schema mea.

pup fetele, ma duc la pisicuta - ii cade parul de zici ca am pisica in casa - ca ma striga...

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

delfinuta pai, atunci nu stiu ce sa zic, ce-o fi avut mititelul de a plans asa de tare...sunt curioasa cand ii vei da din nou mar piure cum va reactiona. sa ne spui, te rog.

shine am vazut pozele cu frumuselul de Alex, mi-a placut una in mod special, cea in care sta in patutz langa o papusa cat el de mare . o sa ii placa poza asta cand va fi barbat. am bantuit p'acolo pe site pe la tine, mi-a placut mult, ti-am citit din blog, m-am jucat putin tetris.

liuda deci Diana ta a incercat pana si banana...mie pediatra mi-a facut capul patrat ca sa nu cumva sa ii dau banane sau capsuni lui bebe pana pe la 9 luni, incolo.
aaa si nu mai tot face comparatii intre Diana si Lucas ca domnisorica tine dieta ca sa fie manechin cand o fi mare si o sa o ia Lucas de femeie el mananca mai mult ca sa se faca barbat bine, de...

alinuk probabil ca de la caldura asta nici ei mititeii nu se simt prea bine. ceea ce spui tu e o ipoteza viabila. problema la mine e ca la pompa cand incerc sa mulg nu prea mai iese nimic. la un moment dat ma gandeam sa cumpar alta pompa dar cred ca nu mai are rost deja. asta pe care o am e de avent si am dat 900 de mii pe ea. in rest incerc cu ceaiuri, metoclopramid, am luat si lactogil, dar parca pe zi ce trece am tot mai putin lapte imi pare atat de rau.sper totusi ca pana la 6 luni sa mai fie ceva...mai am 1 luna

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput