Stelute de ianuarie februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loleka spune:

Buna mamici!

Am fost si noi afara cu Adam si Matei de ylilimic si ne-am plimbarit si am fost in parcuri sa zburte energicul Matei.
Am aranjat putin si un album foto si spre vizualizare vi-l oferim www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">aici

Mai avem de hoinarit pe site sa vedem ce si cum mai putem invata

loleka de www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">http://www.onetruemedia.com/otm_site/start Dominic Andrei-02.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

cleo e mortala dariuta...si ce de par areeeee!!!

cristinutza daca bb papa mult nu inseamna ca si asimileaza. emmi pe la 3 luni papa in jur de 700-750 ml/zi a a luat juma' de kg. acum a mai marit putin de tot doza, dar tot 500 de g a luat . deci in 2 luni 1 kg.

iza e un dulce dariu pe burtica. pacat ca nu esti din bucuresti ca imediat isi gasea pretendente...noi p'aici ne cam incuscrim.

shine da eroare la poza.

dana dar lucas mai da afara dupa ce papa? emmi la 210 ml nu da afara, dar ea ar mai papa daca ar mai avea in bibe. daca-i fac mai mult rade tot dar mai da si afara. hahaha super tare faza cu tipa...ete de aia nu e bine sa comparam copiii.

copila mea frumoasa e la plimbari cu mamaitza, eu am venit de la aerobic si m-am programat si la electrostimulare- de maine incep. sper ca in cateva luni sa fiu si eu cat de cat multumita de mine.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Alinuk bine ar fi fost sa mai am si eu de unde sa mulg...dar la noi vaca a intarcat de mult..

Noi mergem afara acum, sper sa nu mai fie asa foc..

Revenim mai tarziu si sper sa am timp sa pun si ceva poze azi.

Pupici,
Irina si Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dianamizzi nici nu am zis ca ii dai tu sarmale
eu dau din gura,tu nu stii ,cand e vorba de mancare?
adica incep cu raspunsul tau si apoi latru la luna tu nu te simti vizata atata timp cat nu faci!
messa

quote:
Cata, zi-i lu' soacra-ta ca daca tu ii dai la gupil ceai de coarne pentru strans burta, sa beie si dumneaei ceai de pelin pentru acreala... Vaca dracu' de muratura!

quote:
Acuma sta in pat si viermu(i)e*** de zor, incearca sa-si manance un deget de la picior si nu ajunge la el si chitzaie de oftica pe care nici macar nu se osteneste s-o ascunda putin, asa, dintr-o vaga politete...

quote:
pentru modelatori, admin si cine mai are Puterea, scoateti nene cenzura aia de scrie "ia o pauza" in cuvinte complet nevinovate... Honi soit qui mal y pense! mu(i)ere, viermu(i)e, inmu(i)ere, aghezmu(i)e sunt cuvinte cat se poate de cumintzele, iar ultimul JUR ca e chiar ortodox! Sau inseamna a te imbata nitzelush, ceea ce nu e un pacat De ce sa cenzurati apa sfanta sau beuturica, fratzilor???

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MESOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ne dau modeLATORII afara HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MOR AICI,FEMEIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

catalina
eu cred ca isirevine Matei! acum vezi sa nu se constipe!

iza si messa puneti apa la masura,in bibe,si capacu lpus.sunt niste masuri de plastic,care se insurubeaza una in alta,si poti pune laptele praf masurat in fiecare masura din aia,se insurubeaza una sub alta siprima are un capac mic care intra direct in biberon si se rastoarna.si se desurubeaza si se foloseste data viitoare masura urmatoare. si incalzitorul de bibroane la cap,pe noptiera,si cand va treziti,desfaceti capacul bibveronului,varsati praful direct ,insurubati ,puneti la incalzit pana face clic .e mai putind ecat sa va ridicati si sa mergeti la bucatarie si toate cele..
catalina,nu te mai supara pe ce zice soacra,ca atat o duce bibilica!! uite si iza ce spune de mamam ei cu menta! auzi,nu e bine sa faca kk de mult eori !! OPRITI CACA LA COPII,TRA LA LA LA LA ! A mea cica sa ii dau MIERE cand e constipat,cum adica domle e interzisa,ete na,pe vremuri se dadea si nu patea nimeni nimic!
sau ii zic sa nu dea nepotului cornulete ,ca de ce??pt ca au zahar ! si ea zice : SI CE DACA!!!
marybell,tinei tu ceva minte dar era secret
eram si eu camuflata p-aci
hai zi cand vii,ca eu prin floarea!vad eu cum s-o prinde.si iti mai dau si altele.
cleopiciu cu descarcarea aia de baterii....Daria nu mai are nimic acum,nu???
tu la cat timp ai facut ecografia cand erai insarcinata? ca iza a facut la 9 sapt,si atunci se vad bine sacii embrionari,chiar daca nu si embrionii,dar se vede daca e unul sau doi.
crishtinuta a mea mereu a supt putin,de lene.si m-a scarmat in fund sa-i dau completare,ca nu luase bine in greutate sim-a presat atat familia ca sunt inconstienta,si acum nu mai vrea sa suga,s-a invatat la biberoane.abia o mai fac sa suga noaptea,dar daca suge 5 minute e mult! asa ca ai grija!lapte am avut tot timpul si am aruncat cu sutele de ml!
pe la 3 luni a avut si ea perioada cand manca putin.nu cred sa lipaie suzeta si sa se sature.si a mea o prefera in loc de san,chiar daca ii e foame,tot lipaie la ea si la san scoate limba.si ii dau bibe,si manmanca....asa ca vezi ca e cu dus si intors cu biberonul,ii dai completare sie posibil sa ramai cu completarea!
daca copilul e in grafic nu schimba nimic!
tot ca a mea,s-a nascut la 3200.
si la fel,nu ii place ape burta,plangea,deci nu avea cum sa imi arate ca tine capul sus,il baga in pat.si nu am mai pus-o .si dupa o vreme,o pun asa de control,si imediat CAPUL SUS ca si cand ar fi facut asta dintotdeauna! deci ea putea,dar a facut atunci cand a vrut ea si cand a descoperit ca e frumos si pe burta.
cand o durea burta ea mai rau plangea daca o puneam asa,deci a acceptat cand a ascapat de toate durerile,dupa 3 luni...
stai linistita ca e copil normal !!!!
iar de pe burta pe spate nu se intorc asa repede!!! a meala 4 luni jumate inca nu face decat de pe spate pe burta,dar invers nu.dar la 3 luni nue tarziu deloc!!! uniifac mult mai tarziu.
crishtinuta
quote:
Si cand am citit tot pe aici pe forum ca dupa ispasirea pedepsei majoritatea pedofililor recidiveaza...ma intreb, e normal ca societatea doar sa ii inchida pentru cativa ani si pe urma sa le dea drumul in societate din nou? Nu ar trebui domne sa ajunga la clinici de oameni bolnavi psihic si numai medicii sa dea ok?!
Nu ar trebui domne sa ajunga pe scaunul electric,mai bine ????

nenorocitii,iti rup viata in doua,intr-o secunda ,te lasa fara ec ai mai pret pe lume,si ei in cativa ani sunt liberi si se uita pe net la alti copilasi deszbracati si cu prima ocazie violeaz asi omoara iar si iar !
aaa,si CATI sunt prinsi ??????ca vorbim de cei care ies,dar cei care NU INTRA NICIODATA?????
Plus ca ei insisi au familii,par oameni normali! adica nu-i detecteaza nici dracu!!!

o prietena imi povestea cum,mica fiind,un vecin,prieten bun de familie ,cu nevasta si toate acareturile,i-a luat mana si i-a pus-o pe scarbosenia lui!!
fetita i-a spus mamei,dar pe vremea aia nu s-a ajuns decat la un mic scandal intre familii,nimic la politie.
ma intreb,cate fetite i-or fi atins.. ptiu scarbosu' dracu!
si s-o fi oprit doar aici??
acum o fi un mosh imputit,si sper sa il ia niste tineri sa i-o vare undeva !

pt Madeleine .

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by marinar

neata

LA MULTE LUNISHOARE:

Ayleen~Alexandra bb de adinush

Matei bb de megbeng

Eva~Florina bb de mihacarm

oooof, nu-mi vine sa cred ca ma mai tine cineva minte!

eu am avut o perioada destul de aglomerata, 2 saptamani am fost plecata din ubcuresti..si apoi o vremem nu am mai avut chef de lumea virtuala, chiar daca multe mi-at lipsit.

nu cred ca am cum sa recuperez ce asti scris, incerc sa prind din mers..

eu parca sunt din alta odisee...voi vorbiti de dintisori, de diversificare..noi la 3 luni si o saptamana mancam doar san..nu avem dintisori...dar o sa ne facem si noi mari..deocamdata matei are 63 de cm si 6200g.

am vazut poze de la intalnirea din cismigiu si imi pare f f f rau ca nu am fost si eu cu voi acolo..dar sper sa mai organizati astfel de intalniri.

pana atunci..cine se plimba cu bebe in parcul national? si pe la ce ora?

citeasc din urma si mai revin...

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Megbeng!! Ce mult ma bucur sa vad ca ai intrat din nou! Ti-am simtit lipsa sa stii.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Am renuntat la cititul din urma, nu reusesc si pace!

Sa va zic cum facem noi cu diversificarea. Am inceput cu suculet de morcovi - noi facem la robot, ca restul il beau eu - 2-3 lingurite, si crestem cantitatea treptat pana ajungem la 20 ml. Dupa asta crestem cu 10 ml pe zi pana se fac 60 ml.
- la 2-3 zile dupa morcovi, bagam si mar
- la 1 saptamana in cei 60 ml de suc punem cereale fara gluten si dam si 2-3 lingurite de pulpa de mar, si continuam progresiv pana se face un pireu de suc de morcovi, mar, pulpa mar si cereale
- la 2-3 zile dupa pulpa de mar bagam branza - o fac din formula si pastile de Ca.
Si asa inlocuim de tot masa de lapte de la 10,00 cu suc, fructe, cereale si branza.
- pt masa de la 14,00 incep direct cu pireu de legume - morcovi, pastarnac, telina, dovlecel si o ceapa mica (pe care o scot la final) si ii dau -2-3 lingurite si dupa aia progresiv pana inlocuim si masa de la 14,00 cu legume. Pireul de legume se poate drege cu lapte praf sau cereale fara gluten, ca sa fie gustos si sa il accepte. Nu se pune sare sau ulei.

Cam asta facem noi o luna de acum incolo. Ne distram pe rupte...Noroc ca Evei se pare ca ii place...

Am promis sa va povestesc despre Emanuel - cum va ziceam parintii lui spala parbrize si stau in case parasite si garaje. Cand l-am vazut si am auzit ca are 4 luni, cat Eva, si il cheama Emanuel, ca pe tata, am zis ca a fost destinat sa ne intalnim. E dragutel foc asa negricios, gras si baban, vesel nevoie mare, si la 4 luni isi tine singur biberonul si se hraneste (nevoia te invata!!) in timp ce parintii lui dau la rashketa. Nu are nici un vaccin, are unghii mari si negre, mama lui nu-i sterilizeaza biberoane iar de gat are agatata suzeta cu o sfoara. Eu am ramas inmarmurita cand am vb cu ei si cand l-am vazut. Sunt convinsa ca exista un D-zeu al copiilor!! Sa nu credeti ca acest copil era nefericit! Parintii lui, asa cum sunt, din primii bani castigati ii cumpara Bebelac. Eu i-am admirat din tot sufletul ca nu l-au abandonat. Asta e povestea lui Emanuel. Eu i-am strans cateva lucrusoare, niste jucarii care rasfatatei mele nu ii spun nimic, suzeta, biberoane si ii mai cumpar Bebelac. Iar el ma rasplateste cu un zmabet imens din gura aia stirba.
-

Megbeng - noi ne plimbam in fiecare zi in Parcul National, dimineata intre 11 si 13, 00 si seara- mai rar, ca ne plimbam pe stradute cu tati, intre 19,00 si 21,00.

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

megbeng cum,mai,sa nu ne amintim de tine???? poate tu nu iti mai amintesti de noi.
dar noi am tot strigat pe aici dupa tine!
doar aifost printre primele la odisee,cum sa nu te tinem minte?
lasa,ca nu au toate dintisori,doar cativa bebei.
a mea e cat bebe tau ,dar la 4 luni jumate,asa ca stai linistita!
ce mai faceti? suntti bine?
ai terminat toate examenele,mai ai ceva de dat ?

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

bine ai revenit megbeng. sa stii ca multe fete ti-au simtit lipsa si te-au strigat la catalog.

noi iesim in national dar acum ne-am cam schombat programul, ad iesim dimineata si seara. oricum poate mai facem o intalneala, ca mi-e dor de fete: catalina (pup mateiashu), adinush, aventura, roandre...cam asta e gashca de national...aaaaaaaaaa si eva de laura ionescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

aelita, nu mai am examene..deocamdata..ultimul a fost rezidentiatul, in noiembrie 2006..acum m-am potolit ..cred ca o sa stau acasa cu bebe pana in ianuarie 2008, sa incep cu generatia noua de colegi, sa nu ma defazez.

aha, deci nu e toata lumea cu dintisori..da exclusiv la san mai e cineva?

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput