Stelute de ianuarie februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 25
mcbeal spune:

Mersica fetelor care mi-au raspuns
Alinuk, Delfinuta, Aelita, sper sa nu fi uitat pe cineva. A, si
Marybell (am vazut intamplator la un alt subiect ca ai aceleasi preferinte electorale ca si mine
- off topic)
Aelita, a mea intr-adevar in poze pare grasunica, mult mai grasunica decat e in realitate. De fapt numai falcile sunt de ea, da' bune si alea. Altfel e sanatoasa tun (sa bat in lemn), n-a avut nici cel mai mic semn de raceala pana acum...
Crishtinutza, hai sa-ti spun de a mea, ca parca ar fi sora geamana cu a ta. S-a nascut cu 3140, la o luna avea 4300, la doua luni 4900, iar la 3 luni 5500, adica exact ca fetita ta. Si dr. zice ca e foarte bine. Si mie mi se pare putin, dar se pare ca toate mamele au o problema cand e vorba de greutatea puiului.
Messa, si eu sunt rockeritza! I love rock'n'roll!
Pup toate fetele si bebeii lor si am fugit la mandra mea!
Si la multi ani sarbatoritilor zilei! Sa creasca mari si frumosi!
delfinuta spune:
Marybell e prima data cand ii dau sub forma asta-piure, ca mar i-am tot dat, insa sub forma de suculetz. Kaka a facut ca de obicei, adica putin si tare, ca el se tot constipa.
Laura Ionescu bine ai revenit! Ai vb cu cameramanu/fotografu, iti trimisesem un PM cu nr lui...sau ai gasit deja? Stiu ca asta avea preturi f bune cand am apelat la el..
Moaaama ce suparat e bb Alexandru de Shine.. Ce metode aplici cand plange asa? Ca eu aseara ramasesem in pana de idei cand a inceput Erik show-ul..
Kate voi aveti deja doi dintisori iesiti, nu? Ati scapat deja de o parte din spectacol..
Shine spune:
delfinutza, e poza de la botez....
el plangea, eu plangeam.....da' s-a linistit cu o linguritza de vin
.
da' sa stii ca are momente si acasa cand plange, si o iau in urmatoare ordine:mancare, schimbat pampers, 2-3 picaturi de sab simplex, k e dulce si sta sa il mofaie si uita de plans, jucarii zanganitoare, leganat pe picioare, cantat, pus in leagan.....
un arsenal de idei.
mai rau a fost prima data.... dupa aia m-am obisnuit
ia uite ce speriata eramwww.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/17/Default.aspx" target="_blank">aici acum 2 luni...daca ai rabdare sa citesti
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
rali spune:
La multi anisori sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si voiosi!
Dana - asa e ...bebeii nostrii sunt voinici...imi plac ochisorii mari ai lui Lucas
Ivona, Marinar- faine bancurile
Elenita- multumesc! Tare scumpe sunt fetitele tale...
Iza29- e un scump Darius... si cred ca se inscrie si el in categoria "greilor" ....
Eli - multumim... azi poate ajungem la dermatolog... si eu cred ca e iritat pentru ca isi freaca piciorusele... de 2 zile i-am pus in sosetute niste bureti de la sutien
si parca nu mai e asa rosu... dar o sa mergem si la dermatolog sa fim siguri...
Cristiana70- la fel si eu ca Adela asteptam pozele cu tunsoarea ta.... a trecut ceva timp de cand asteptam (nu a venit cosmeticiana ta?!!- ca sa vezi ca nu imi scapa nimic)![]()
mihacarm- uita-le aici trei luni juma si imi framant mainile. Sper sa iti recalculeze salariul si sa-ti recuperezi banutii. Cu baita...vad ca ti-au raspuns fetele
Catalina- multa sanatate lui Matei si Vladut mai tuseste in somn... eu cred ca se ineaca cu saliva...sau i se usuca gatul... si ai grija si de tine... ia o pauza si odihneste-te putin... curatenia mai poate astepta...
Messa- 

Elena_mvl- bine ai revenit... ce bine ca doarme Iulia noaptea
Shine- ai doo sesiuni de examene sau nu ai rabdare cu 2 fereste in paralel? Daca ai examene ... Bafta multa! E un scump Alexandru l-a suparat rau preotul...
Ylilimic- multa sanatate... o frectie cu spirt ceva sau un masaj de relaxare... nu te-ar ajuta?
Liuda- lasa mai fata in pace...daca ea ia in greutate.... pe de alta parte te inteleg... vorba Messei bine ca nu am gradatii la san 
Cleo- ce tratament incepi.. cu glanda ?! Pupam papusica Daria.. e o scumpa ...
Laura - sa dea Domnu sa nu aiba EVA nici o reactie la vaccin
Cristinutza- Vlad mananca numai san...iar o masa nu dureaza mai mult de 10 min(uneori chiar numai 5) si are cam 6 mese pe zi...si nici sanii mei nu se mai intaresc...dar la cat de bine a crescut nu imi fac probleme...si nici nu incerc sa mai scot ceva dupa ce mananca el... s-a mai spus aici copilul trage mult mai mult decat scoatem noi cu pompa...Daca fetita ta a luat in greutate si e linistita.. eu zic ca nu trebuie sa-ti faci griji in privinta calitatii si cantitatii laptelui tau.. acum tu stii cel mai bine... Fetitele sunt mai gingase... vezi bb. de Mihacarm, bb. Mcbeal, bb. Liuda, bb. Aelita...
Nu cred ca e tarziu cu intorsul- noi doar de 2 ori ne-am intors pana acum - si push-ups nici atat...cand va fi pregatit le va face....
Iar cu pozele pe net... sunt de acord cu tine- am scris si eu cam acelasi lucru chiar ieri... eu desi am baiat mi-am facut albumul privat
Delfinutza- off...saracutul Erik... ma gandesc cu groaza la diversificarea asta
(31.01.2007)
kateryna spune:
Delfi, da avem 2 dintisori. Il asteptam pe al treilea. Cu spectacolul, am trecut noi peste o parte, dar voi stateati linistite cand noi trageam greul
. Oricum toate la timpul lor.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
Liuda spune:
fetelor am lipsit si iar ati scris pe teme interzise... adica kile la copii, care ma se plange ca noi la 4 luni fara 2 zile avem 6200, s-a nascut cu 3500!!!! Si ca sa vedeti intr-o luna a pus 300 de grame, si mananca un kk - azi ne-am suparat si am facut cereale cu banana si mar si sa vedeti ca manca de ii plesneau falcle... sa inteleg ca vrea la mancare, nu mai merge laptele? ca eri mancam banana si se uita la mine cu mila si i-am dat si eu sa linga, pai nene ca ventuza s-a lipit de banana si a lins din ea o jumatate.... adica a molfait la ea (babane se face piure de la molfaitul ei) ! Deci eri banana, azi cereale cu mar si banana - si ii sclipesc ochii la mancaruri din atea, numai sa nu vada bibe cu lapte!!! Nu mai vb. de suc de morcov - ala este o nebunie, pana nu rade 100 ml asa dintr-o data - nu se lasa! Incerc sa-i scot bibe din gura si tine cu gingia aia stirba de tetina....
Liuda spune:
rali avem si noi hainuta din aia cu ratusca cum e in poze, numai ca e pe verde....
si sa stii ca nu punem noiin greutate mare treaba pe noi de asta ne permitem diferite smecherii cu corpul asa ca se pune pe burta si incearca sa se taraie, radica fundul si se misca inainte si tot asa pana ajunge la mama ei de suzeta....
katy - zau fata eu cand ma gandesc la dinti - patrca te vad in fata ochilor... nu te-a lasat copilul asta deloc in pace... imediat a inceput cu dintii .... pai voi inca in 2 luni o sa aveti gura plina...
delfinuta spune:
Shine in afara de leganatul pe picioare si eu am executat cam tot..O zi din viata noastra" - f frumos povestit...
Liuda io nu stiu ce i-ai facut fetii de papa asa bine, ca al meu nu vrea sa vada altceva decat lapte si ceai..Da' nu ma las, o sa-l stresez in fiecare zi sa pape putin cate putin..
Kate ai dreptate, ca fiecare vom trage la un moment dat...insa se zice ca dintii care ies mai tarziu dau mai mari batai de cap. Acu...sanatosi sa fim si trecem si peste asta...![]()
kateryna spune:
quote:
Originally posted by Liuda
katy - zau fata eu cand ma gandesc la dinti - patrca te vad in fata ochilor... nu te-a lasat copilul asta deloc in pace... imediat a inceput cu dintii .... pai voi inca in 2 luni o sa aveti gura plina...
Hehe, nu ies ei asa repede. Intr-adevar, au aparut destul de repede, s-a chinuit si el (dureri, plans zi si noapte, etc), ne-am chinuit si noi(antrenamente ptr maraton, somn nici macar d-ala de la supermarket, mancare din joi in paste), dar stii care e faza...ASA IMI PLACE SA FIU MAMA!!!

Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
Liuda spune:
pai delfinuta daca manca si a mea lapte ca toti bb normali nu ma stresam... dar daca vad ca lapte nu vrea... de draci ca sa compensez macar un pic asa mai incerc altele, asa ca sucul de morcov este preferatul nostru, azi am inercat cu cereale si vad ca merge, ce sa fac... ceva ceva tot trebuie sa manance... i-o fi samanad lu taica-meo ca ala numai daca vede lapte deja fuge la baie, nu a mancat lapte toata viata nici cand a fost mic... bine atunci nu era problema ca pe timpurile alea de la 2 luni deja le dadeau mamele copiiilor si ciorbe si mamaliga cu branza si alte mancaruri (cam si din ce mancau maturii) si compensau. Acum noi santem dotate cu carti si citim ca nu e bine si nu le dam.... dar eu nu am incotro - mint cu altele ca altfel ramanem la 500 ml de lapte pe zi si asta in cazuri bune...