Stelute de ianuarie februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

crishtinutza, alexandru are 3 luni si 2 saptamani, si are mese la care manaca 5 minute si gata, si mese la care molfaie sanul si juma' de ora......
eu ii dau completare din cand in cand, adica la o ora dupa san, daca este agitat... cam 60 de ml.
cred ca in cazul in care puiuta ta, nu plange dupa ce papa ...se satura, nu?
altfel ar tipa de foame

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

mihacarm, da, nu esti singura... si fetita mea e tot asa slabuta. La 3 lunite o sa aiba vreo 5500. Si s-a nascut cu 3100, deci tot pe-acolo. Doar ca eu sunt nelamurita pentru ca lapticul din prima luna (cand a luat 1 kg) era mult mai gras decat cel de acum... si nu stiu daca e normal au ba.

Ce ti-a zis pediatra de greutate si de statul pe burtica? Ca si fetita mea, daca incerc numai sa o pun putin pe burta imediat se inroseste toata si se pune pe urlat. Nici nu stiu, oare e tarziu, la 3 luni sa nu se intoarca de pe burta pe spate sau sa faca push-ups?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MIHACARM, am uitat sa-ti raspund, si David sta cu cracii in sus si da cu picioarele de tavita de la carucior de mama focului, vorba ta, cum de nu-l doare?

CRISHTINUTZA, va astept pe toate, cu drag! Punem si de un gratar!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Shine, sar'na de raspuns. Dar ce intelegi tu prin "a fi agitat"? Ca si-a mea mai are perioade cand da din maini si picioare ca o gargarita ajunsa cu picioarele in sus si care nu se poate intoarce.

elenita, sa stii ca eu il inteleg pe sotul tau... mai ales acum de cand cu povestea asta cu fetita de 4 ani rapita din camera de hotel - si de cand sunt si eu mama - ma gandesc cu groaza, cum sa imi protejez puiul de psihopati, pedofili si nu numai? Mi se pare ca fetitele sunt chiar si mai expuse... de aceea nu as pune pe net, cu acces public, pozici dezbracate, sau chiar deloc.
Si cand am citit tot pe aici pe forum ca dupa ispasirea pedepsei majoritatea pedofililor recidiveaza...ma intreb, e normal ca societatea doar sa ii inchida pentru cativa ani si pe urma sa le dea drumul in societate din nou? Nu ar trebui domne sa ajunga la clinici de oameni bolnavi psihic si numai medicii sa dea ok?! Off, hai ca m-a luat valul, dar chiar ca m-a necajit povestea fetitei...si cate altele nu or fi si nu aflam de ele...

Scuze de off-topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna ziua la mamici si bebici!!

Noi nu reusim sa ne trezim asa dimineata ca voi, suntem ceva mai puturosi, cei drept insa seara ne apuca ore tarzii de culcare..

Aseara am avut parte de un mare spectacol al lui Erik, a urlat cat l-au tinut plamanii vreo 2 ore neincetat! Nu stiam ce sa-i mai fac. L-am cautat la dinti , i-am zis tatal Nostru, i-am cantat, l-am leganat...nimik frate! Sa fi avut leg cu faptul ca ieri i-am dat mar facut asa gen piure?? Cateva lingurite a papat doar..

La multi ani si multa sanatate pt toti sarbatoritii de azi!!

Mergi la inceput

cristina, prin Alexandru agitat inteleg ca plange de mama focului .
Miha, Alexandru nu avea nici 5 kile la 3 luni..... so....

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

La multe lunite!

Iulia Antonia(bb de monu)

Emma Ioana(bb de marinar)

Denis(bb de natydeea)

Iulia Maya(bb de mirandolina)

Maryam(bb de diana74)

Iza, bine ai venit!

Crishtinutza, si eu ii dau san si m-am convins ca nu trebuie sa stea 5 sau 10 sau 30 de min la san. Noi am avut 2 sapt si ceva cand nu a pus in greutate deloc si am incercat sa fac proba suptului vreo 2 zile ca sa vad cam cat mananca pe zi. Crede-ma ca au fost dati cand in 5 min imi manca 120-130 de ml si altele cand in 30 de min abia manca 10 ml. Deci timpul cat suge e total irelevant.

Aaaa, parca tu Elenita ma intrebai de dintisori, daca dureaza mult pana ies, nu? Ca am citit pe diagonala, sper sa nu gresesc. Nu e o perioada anume pana ies dintii. De cand simti "coltisorul ala ca un varf de ac" poate sa dureze 2-3 saptamani sau 2-3 luni pana ies. Sper la voi sa iasa mai repede. De fapt asta le doresc la toti bebeii nostrii. Sa nu se chinuie prea rau cu dintisorii.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

delfinuta a fost prima data cand i-ai dat mar? daca da, atunci este posibil ca din cauza asta sa fi plans. probabil l-a durut burtica. kk cum a facut?

cristiana pai eu vin cu drag, dar pacat ca ne despart atatia km dar cine stie? poate candva...odata...

laura ionescu bine ai revenit, dragutza.

cleo am vazut-o pe motzata de Daria. doamne cat e de frumoasa!

cristinutza sa stii ca si eu imi simt sanii cam goi, Erik suge in reprize scurte si dese , dar eu am inceput sa ii dau completare o data pe zi, cand ies cu el afara, ca tot nu imi place sa alaptez in public , si ii fac NAN 5-6 masuri dintr-alea la 160 ml de apa. am luat schema de pe cutie, la atatea luni - atatea masuri de lapte. si el a acceptat mai greu biberonul, acum e ok mananca bine, insa suzeta nu o vrea sub nici o forma,ina. ma intreb daca o sa o mai vrea de acum incolo?

shine buna si ideea ta, sa ii dau dupa fiecare supt la san cate putin lapte la biberon. am sa incerc si eu asa, in zilele in care il vad ca nu se satura indeajuns.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza29 spune:

Daconst,marybell,adela2006,Crishtinutza,kateryna va multumesc din suflet fetelor de primire si placut Dari mic.
Crishtinutza, si piciului meu ii place suzy, dar cand e vorba de foamete...urla de zici ca il infometez micutzul de el. Nu cred ca fetita ta sa prefere suzy decat papa cand ii e foame.Cu statul pe burta sunt in aceeasi situatie, lui Dari nu ii place deloc pozitia asta si plange imediat cum il pun si da sa se intoarca. Uite azi o incercare de stat dar mica,de cateva minute.stau si eu pe burtica

Mergi la inceput

marybell, mie asa mi-a zis pediatra, dupa fiecare supt sa ii fac 60 de ml, de formula, si sa ii dau; daca bea tot, la urmatoarea masa sa ii fac 90.

dupa o saptamana de astfel de teste, timp in care din 7 biberoane 6 le aruncam...(mai mult de 10 ml nu manca), am inceput sa ii fac doar cand mi se parea mie ca nu se linisteste, desi a mancat....adika incepe sa ma bazaie cam la 45 de min- o ora dupa masa, si atunci bea cam 60 de ml, dar molfaie biberonul....
in prima faza, am impresia ca nu il vrea, dar pana la urma asa, in joaca, in 15 minute il da gata

Oricum , Mi e mi se pare ca nu este un copil mancacios, si ar putea si el sa aiba ceva pernutze..... da' ce sa-i faci, doar nu o semana cu postasul?

www.rodino.ro/DesktopModules/Gallery/Viewer.aspx?tabid=54&mid=666&path=Alexandru¤titem=80¤tstrip=14" target="_blank">iote-l, maimutoiu' lu' mama.

Mergi la inceput