Stelute de ianuarie februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iza29 spune:

CLEO la mine la 9 sapt se vedeau f bine amandoua si la vremea aia traiau amandoua. Dr care mi-a urmarit sarcina asa a zis,acum na zic si eu. Ce pot sa spun e ca eu aveam mari sanse sa am gemeni pt ca tatal meu a avut frate geaman iar sotul meu are 2 surori gemene. Dar acum nu a fost sa fie si zi sanatate piciului asta mancacios pe care il am.
Eu nu am incercat sa ii dau lui Dari apa insa la fiecare baita da sa bea apa cand il spal pe fatza.
mamica si tiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

eu stiu ca se poate pune putin ulei de porumb pt bebei, sau ulei de masline dinn ala super mega extra virgin

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

catalina la un moment dat ne spunea si messa ca sumetrolimul este de fapt vechiul biseptol, dar nu este antibiotic, el face parte din categoria sulfamidelor. E bun pt copii, nu ataca flora intestinala asa cum o fac antibioticele si in plus cica ar fi mai bine tolerat de bebelushi. asa ca poti sa ii dai cu incredere lui Matei . are si un spectru destul de larg. cum se simte azi micutzul? tu ti-ai mai revenit?

cleo sanatate multa, iti doresc sa reactioneze bine organismul la tratament.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MARYBELL, yupiii, te astep deseara! Sau cand poti tu, si asa stam mai mult singurei, sunteti bineveniti! Cu cainii cum te impaci, ca avem "in dotare" si doi labradori curiosi si prietenosi?

O sa-ti implinesti visul in viata asta dar, te avertizez, o sa uiti unde e telecomanda si n-o sa mai stii ce se spune la stiri...

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

MARYBELL MULTUMESC MULT !!!!!!!!!
Am mai pus 3 poze cu minunea mea ,DARIA....

CLEO SI BEBE DARIA (24.12.06)http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762386910260/photo/294928804383547383/62

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

de azi dimineata ma chinui sa citesc 5 pagini
am uitat ce voiam sa raspund
iza bine ai venit e foarte frumos darius ( imi place mult numele )
lilica am inceput sa "lucrez" ptr venirea la mare anul asta ; la multe lunite si ani ptr adam pe ziua de ieri sa creasca mare si sanatos ( ca frumos e )
cristiana eu tot mai vreau poza cu noua ta freza am luat ieri siropul merci

fac copilu pachet si plecam afara

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ADELA, ai inceput sa-l pisezi pe sotz cu picatura chinezeasca, ca sa mergeti la mare? Bine faci, noi daca nu reusim la mare, mergem cel putin la mama, aer mai curat, are si baltutza, si facem doar doua ore pana la ea.

Ma bucur ca ai gasit siropelul, m-as fi simtit tare prost sa te pun degeaba pe drumuri, mai ales pe caldura de ieri!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

la multe luni si ani ptr
Iulia Antonia(bb de monu)

Emma Ioana(bb de marinar)

Denis(bb de natydeea)

Iulia Maya(bb de mirandolina)

Maryam(bb de diana74)

si ptr ieri
adam ( bb de lilica ) si roberta ( bb de alinatxa )

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Am revenit si noi dupa o absenta mai lunga pt care nu am decat scuza ca am stat mai mult afara, adica si dimineata si seara si nu am mai avut timp de forum. Nu am recuperat cap pierdute. Citesc acum din urma si am vazut ca Matei al Catalinei a fost putin bolnavior. Imi pare tare rau Catalina ca nu am apucat sa-ti zic si eu o vorba - doua de imbarbatare...

Iulia Antonia(bb de monu)

Emma Ioana(bb de marinar)

Denis(bb de natydeea)

Iulia Maya(bb de mirandolina)

Maryam(bb de diana74)

si ptr ieri

adam ( bb de lilica ) si roberta ( bb de alinatxa )

Noi suntem de sucul de morcovi de duminica. Ne place ff mult. Spaer sa ajung la 10-20 ml pana sambata si sapt viitoare sa ii dau cu mar. Azi facem vaccin.

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Helou dragelor,

In primul rand, imi pare rau sa vad ca tot mai avem fete cu problemutze cu bbi... Catalina, sper sa se faca cat mai repede bine puiul tau.

Iza, bine ai venit.

Cleopiciu, nu e neaparat sa fi fost 2 embrioni. Si eu am avut un mic hematom care s-a retras singur, sigur nu era vorba de 2 bb. Sarcinile gemelare se transmit pe linie materna.

Cristiana, chiar ca ma ofer si eu sa te ajut la gradina.

Messa, cat a luat in greutate bebita ta lunar?
Ca si eu sunt necajita... nu stiu daca mananca suficient lapte... nu simt sanii plini ca alta data, nici nu mai curg la fel de mult... desi mandra mea mananca cam la 3 ore (are aproape 3 luni) si nu plange dupa ce termina, tind sa cred ca nu-i ajunge... am senzatia ca tine regim.
Acum, mai am o saptamana si se implineste luna...si banuiesc doar vreo 400g per total in luna asta, mi se pare tare putin.

Am incercat sa ii dau si bibe, evident ca refuza cu indarjire, abia a lipait 40 ml si putin din fiecare san. Si dupa, cand am incercat sa vad ce a mai ramas, expresand din san cu pompa.. ciuciu, 20 ml in mare total.

Acum va intreb pe voi, fetele care alaptati... cate minute mananca cu pofta la o masa puii vostrii? sau cat mancau pe la 3 luni?
Si, cele care ii dati completare copilului, CUM ati decis ca trebuie sa suplimentati si ce cantitate sa ii dati in completare? Ca asa, stiu cat ar trebui sa manance la greutatea ei, dar nu stiu cat mananca din san... oare acum suge mai mult si mai repede?!

Si inca ceva... acum s-a indragostit de suzeta si, pentru ca nu are mese chiar regulate, mi-e teama ca nu cumva sa lipaie suzeta in loc sa ceara de mancare. E posibil????

Inchei si eu cu pupici si la multe lunite tuturor sarbatoritilor!
Sa creasca cu totii mari, sanatosi si sa aiba o viata frumoasa!

pup,
Cristina

Mergi la inceput