Stelute de ianuarie februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 22
Daconst spune:
quote:
Originally posted by ylilimic
Dana- ba, il alaptez dar daca nu ii mai ajunge ce ma fac? ca nu vreau sa ii dau formula...e posibil?
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
Eu nu ma pricep,daca e posibil sau nu.Tu ai mai multa experienta,dar probabil ca stii tu mai bine ce e bun pentru Adamutzu.Oricum,eu adun informatii pina ne diversificam,deci citesc tot si nu scap nimic.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
cristiana70 spune:
ELENA, ma bucur ca voi sunteti bine, si ca v-ati facut un program de somn atat de bun. Te asteptam ori de cate ori ai timp sa ne mai povestesti despre printzesica ta!
SHINE, as pune poze dar mi-e jena, ca e o adevarata jungla, e plin de iarba crescuta printre flori si n-am timp sa o scot, plus gazonul care da in samanta caci ni s-a stricat masina de tuns iarba, iar tati a tot mesterit o zi la ea si nu i-a dat de cap. O sa gasesc eu niste unghiuri avantajoase, totusi!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Liuda spune:
bai fetelor ce ma suparati.... ce dumnezeu scriti atata ca citesc de o ora!!!!
si dupa astea toate mai raman si suparata!!! BAI DACONST - ce draci aer aveti voi acolo de mananca copchilu' tau asa! a mea abia mananca la o masa 140 ml si alea rugate si maraite.... si mai mult de 4 mese pe zi nu exista .... poti sa te dai cu capul de pereti ca nu vrea nene! pai cum fata al tau (dar si altii) papati atata si asta a mea parca ii dai cacat !!! face o fata.... zau si medicamnte ia mai bine decat mancarea! Azi a mancat pacalita cu o lingura de cereale in lapte care contineau (asa scrie pe curie) mar si banana si avand in vedere ca gustul a devenit dulce acrisor - a mancat fara sa facem toata casa numai lapte!!!
Dianamizzi ce sa zic, aveti laptic... treuie sa fii tu hotarata daca vrei diversificare sau nu, poti incerca ca idee cu suc!
Adinush - si voi mancati ca disperatii... lasati-ma ca mor ca eu ma cert cu fiemea la masa! si voi.... 210 ml!!!!
Eli hai ca si tu nu scapi neperuita - cum fata si la tine mananca bine?! pai am ramas eu singura cu copil la dieta din propria lui initiativa!
aelita - ma inebunesti!
lilica acum asi vrea eu la tine la mare, ca in casa la mine dimineata cand bate soarele de te omoara sant doar 27 de grade....
Zau ca vreau la tine sa mai bata un vand mai racoros asa de la "ligheanul cu apa"
Messa - fata cum mai mananca copchilu'? poate macar tu imi tii companie la "copii din lagar de concentrare" !!!! fata stie mama cum e sa te duci noaptea sa faci mancarea si in timpul asta sefa tipa si eu impiedicata "hai ca vine mama" dar in gandul meu " dumnezeii si.... " si ca sa vezi ca dupa ce il faci, il racesti ca doar rece e bun.... nici nu il mananca tot- imi vine sa plec de acasa!!!!
catalina - mama stii ca eu cand sant suparata am nevoie de o descarcare... poate ma mai cert cu cineva si in felul asta ma simt mai bine, fata - trimite soacra la mine - ca sa am si eu cu cine ma certa - poate macar asa o sa ma simt mai bine! Auzi dar tu chiar nu esti constienta ca sfaturile soacrei - toate sant bune! nu conteaza ca e compot de coarne sau mici cu mustar - daca a zis SOACRa - e lege! asa ca da-i copilului de cateva luni coarne ca asa a zis ea! of ma scuzi, dansa! ii dadeam eu niste coarne de nu o puteai prinde pe scari....
hai ca am plecat ca am si treaba
si nu scriti ca nebunele
Messa spune:
eli, pai saptamana aviatoare atuncea
sau vad eu, iti dau semn ![]()
Liuda, noi tot la lagar, mananca in medie 600 ml pe zi, si din cand in cand mai greseste si scapa la un 640. Si mai mananca si cu gura altuia si de 7 ori pe zi de m-a rupt de creier.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
iza29 spune:
neatza fetele
Darius va multumeste pt aprecieri si urari(aelita,eli).Toti sunt reusiti,sa ne traiasca.
aelitaacelasi lucru l-am zis si eu,bine ca a disparut singura si piciul e sanatos.Si apoi,cum sa nu fie grasunel,la cat baga in el,sac fara fund. Si exact ca Messa faac si eu.Ma trezeste pe la 4-5 dimineata si urla de foame,ma duc repede la bucatarie,inainte il trezesc pe ta-su' si ii zic stai si tu un pic cu el pana vine laptele.Ce crezi...ajung in bucatarie,il aud cum urla,ma grabesc de mai dau si o masura de lapte pe langa si cand ajung in camera...minune, piciul urla verde la fatza,iar ta-su' doarme de bubuie.Cum intra bibe in guritza totul revine la normal.Asta e,viata de viata.![]()
Catalina ce spui tu de soacra ta e tot ce pot sa spun eu de mama mea.Iti dai seama ca daca era si soacra la fel o luam cu capu'.Zilele trecute vb cu mama si ii zic de Dari ca a inceput sa faca kk de doua ori pe zi probabil de la caldura,iar ea dupa o juma' de ora suna si imi zice ca i-a zis ei o vecina ca ea ii da ceai de menta ca nu e voie sa faca de mai multe ori pe zi chiar daca kk arata normal.Deci, iti dai seama. Si nici nu ma pot contrazice cu ea ca e de rau. Eu zic sa pui la spate ce zice si mai mult pt ca nu te ajuta si sa faci ce crezi tu ca e mai bine pt bb,tu esti mami lui si il iubesti cel mai mult. Un
pt Mateiutz sa se faca bine repede.
La multe lunite,
Iulia Antonia(monu)
Emma Ioana(marinar)
Denis(natydeea)
Iulia Maya(mirandolina)
Maryam(diana74)
fetelor va pup,pe mai tarziu
marinar spune:
la multe lunishoare
iulia bb de monu
denis bb de natydea
iulia bb de mirandolina
maryam bb de diana 74
si bineinteles pt printesa mea scumpa emma ioana- multumim fete de urari!!!
rb merci de info.
catalina fruntea sus, prietena ta te stie de mult si sigur te intelege, nu o sa strambe din nas pt ca e mateiash bolnavior.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
marybell spune:
catalina pai e normal sa te simti obosita si chiar sa-ti fie rau din cauza asta, dupa zlele pe care tocmai le-ai avut, ai grija de tine fiindca acum esti slabita, la figurat vorbesc, intelegi tu...
eli gata, te apuci de munca? spor la treaba, cred ca o sa iti fie greu la inceput fara "pisoiasul" tau, cateva ore pe zi...![]()
mihacarm iti doresc din suflet sa rezolvi. orice suma care ti se datoreaza si e dreptul tau, merita sa lupti si sa o recuperezi. sper sa reusesti. sa imi spui si mie cum decurg lucrurile.
lily saptamana asta nu prea m-a ajutat Edy, nu l-am mai lasat sa stea prea mult cu Erik fiindca maine are teza la romana si poimaine la mate. asa ca trebuie sa traga tare. n-am ce sa-i fac
ce zice matusa? ai vorbit cu dansa?
aelita
quote:
daca eram in Romania iti trimiteam sa prinzi si tu...dar nu am cum.
iza l-am vazut pe Dariusica cum radea el la jucarioarele lui. e un scump si un dragutz.

cristiana pot sa vin eu sa te ajut in gradina?
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
cleopiciu spune:
IZA imi pare tare rau ca ai avut probleme ,esti sigura ca ai avut sarcina gemelara? Eu la 7-8 saptamani am aut o singerare am mers la dr care mi-a spus ca s-ar putea sa am sarcina gemelara dar ma chemat dupa o saptamana si nu se mai vedea decit un saculet si dr. mi-a spus ca defapt era un hematom care s-a tras ,m-ai pus pe ginduri ,,,,oare mai aveam un bebe?
AELITA nici eu nu am inteles prea bine ce inseamna descarcare de bacterii ,a incercat dr. sa-mi explice si ce am inteles eu e ca bacteriile isi fac de cap si bebe neavind imunitate ,reactioneaza prin febra ,este ca o infectie....
CATALINA iti raspunsesem ca sunt din Brasov dar uitasem sa ma loghez am trims mesajul si am plecat de la calculator si m-am intors dupa ce Ralu iti raspunsese....
AZI am fost sa-mi fac niste analize si ma rog la DUmnezeu sa-mi iasa bine ....sa ma pot apuca de tratament ....
Azi am incercat sa-i dau Dariei apa si asa o scuipa si ce urit se uita la sticla
....
Nu mai stiu cine intrebase de piure ,eu ii pun morcovul cu cartoful ii pun un pic de laptic si ii mai pun ulei de masline la inceput nu i-a placut dar acum il papa ,dar cel mai tare ii plac cerealele si marul fara biscuite ...asa toncane la ele....
pupici si incerc sa mai citesc din urma!!!
Catalina spune:
Messa, ia zi mama, sau care va pricepeti: Sumetrolimul este antibiotic sau nu? Ca am intrebat-o azi pe doctora mea daca sa ii dau Biotics la copil ca i-am dat antibiotic si ea mi-a spus ca Sumetrolimul nu e antibiotic.
In alta ordine de idei, stie cineva cum se prepara cerealele Humana cu Banane? Ca am luat o cutie dar ma uit ca gasca in lemne. Oare pot sa prepar cu apa de orez, mai trebuie si lapte din ala HN sau nu?
cleopiciu spune:
CATA AM gasit acum pe net scriau fetele de pe alt form sa SUMETROLIMUL este biseptol....deci nu ar fi antibiotic ,incearca pe google .....

Luca Matei - 05.11.2004