Stelute de ianuarie februarie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna ziua la toata lumea, am dormit mai bine caci in sfarsit s-a racorit un pic, a tras o rapaiala scurta aseara, acum sunt vreo 18 grade afara. Am deschis tot, ca sa se improspateze aerul, ca prea o luasem razna.

Domnisorul David a dormit intins de la 23 la 6:30, e un copil de treaba care stie ca noaptea e facuta pentru dormit!

LILISOR, vad ca te-ai suparat pe mine cu faza cu marea, am glumit doar, si eu am lighian in gradina, o baltuta facuta de noi pentru nuferi, doar ca ticaloasa noastra de catea crede ca e balta ei personala si se scalda cateodata, si atunci zapaceste totul, intoarce pompa, tulbura apa si mai rupe cate-o frunza.

Azi iesim la plimbarici, cu aerul asta minunat pacat ar fi sa zacem in casa.

MIHA
, fa bine si da-le alora peste cap sa-ti calculeze cum trebuie salariul, auzi? Sa stii ca ar trebui sa iei chiar mai mult decat aveai cand lucrai, mie mi-a iesit in fiecar luna mai mult.

CATALINA, si soacra-mea imi vine cu chestii citite din reviste naturiste, noroc ca ne vedem rar. Bine ca citeste si cumpara toate prostiile, si se indoapa cu carne de porc cu slaninuta, ca asa ii place ei. As veni sa-ti dau o mana de ajutor sa te pregatesti, ca azi n-am nimic de facut, dar sunteti toate departe.

Sa stii ca si eu i-am mai dat Stodal lui David, e ok.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Cata, zi-i lu' soacra-ta ca daca tu ii dai la gupil ceai de coarne pentru strans burta, sa beie si dumneaei ceai de pelin pentru acreala... Vaca dracu' de muratura! In loc sa te ajute, ca esti singura si ai multa nevoie de tot ajutorul posibil, ea mai rau te acreste si te incurca. Bleah. Da-o-n ma-sa, nu merita sa te enervezi din cauza ei.

In alta ordine de idei, pe langa PMS, care ma face sa am toti dracii din lume laolalta adunati si migrând din chiloti in creier pana vin naibii si rusii peste doo zile, pe fi-mea de duminica a apucat-o sa-si mute programul la marmacie, asa ca se scoala binisor la 5 dimineata cu gainile odata si cere haleala, asa ca trebe sa ma joc de-a chelnerul de lapte si sa strig din bucatarie, chioara de somn, cu ochii lipiti ca pisoii si parul valvoi: "Vineeeeee!" Si dupa ora 5 urmeaza ora 8, ca intervalul de patru ore se facu muci si el, pe urma la 9 ca isi aminteste ca trebuiau sa fie patru ore totusi si parca a uitat ceva, mai trebuiau 30 de mililitri... Sunt chiauna, càpie si bezmetica de duminica dimineata... macar daca sambata as fi apucat sa ma odihnesc nitel, dar, balamuc, am mers la tzara... Acuma sta in pat si viermu(i)e*** de zor, incearca sa-si manance un deget de la picior si nu ajunge la el si chitzaie de oftica pe care nici macar nu se osteneste s-o ascunda putin, asa, dintr-o vaga politete...

---------------------
*** pentru modelatori, admin si cine mai are Puterea, scoateti nene cenzura aia de scrie "ia o pauza" in cuvinte complet nevinovate... Honi soit qui mal y pense! mu(i)ere, viermu(i)e, inmu(i)ere, aghezmu(i)e sunt cuvinte cat se poate de cumintzele, iar ultimul JUR ca e chiar ortodox! Sau inseamna a te imbata nitzelush, ceea ce nu e un pacat De ce sa cenzurati apa sfanta sau beuturica, fratzilor???

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

neata la fete

La multe lunite,
SA CREASCA MARI !!!!:

Iulia Antonia(monu)
Emma Ioana(marinar)
Denis(natydeea)
Iulia Maya(mirandolina)
Maryam(diana74

Cata, m-am bucurat ca e Matei mai bine cu kk, sper sa treaca si tusea, si eu i-am mai dat lui Andrei Stodal si oSCILOCOCCINUM, cum zicea Alinuk.Fata, te rog eu, nu te mai agita, ai adunat oboseala si presiune zilele astea..stiu ca vrei sa fie bine cand vine prietena ta, dar nu te strofoca, te rog mult..da?

Lili, iar esti cu spatele, fata?off, baga un piroxicam
aaa, deci tre sa iei bani..

Mihacarm, nu, fetita, nu pe al meu mi-l imbracase, pe nepotul ei, vara-mea era un pic plecata si ea se apucase sa-l imbrace..cred ca a lesinat vara-mea cand l-a vazut

il astept pe Andrei sa faca ochi si pe la 10,30-11 ies afara, CINE VINE????

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

eli, eu vin(0746.625.560)
la fel il astept pe Alexandru sa faca ochisori,
de la 5 la 7 a avut conferinta de presa cu diverse jucarii si este obosit acum

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Messa,,hai fata ca m-ai facut sa rad de dimineata de una singura!
pai tu nu stii ca ea e sefa ?tre sa te dai dupa ea, acu daca asa vrea fata sa pape...
mi-am luat si eu material, sa stii, dar am tot fost in vajaiala si n-am apucat sa-ti zic, astept cuminte sa il termini pe a lui Mary si, daca nu te deranjez, hop si eu..ca de luni incep serviciul si nu stiu cum mai ajung..cand ai tu timp, programeaza-ma cand vrei tu si eu vin.

Iza, Darius e un scump, l-am vazut si eu, sa-ti traiasca!

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bai imi merge netu ca un kkt,din cauza ploilor,furtunilor sau ce-or mai fi fost.

Cristiana,Aelita,Dinamizzi,multumesc de raspunsuri!
Pe cutia mea de Töpfer 2 scrie ca e de la 5 luni si se da pe linga o masa diversificata,iar la 6 luni se dau 2 mese difersificate si laptele asta.Sa-l ia naiba ca eu nu mai schimb nimic.Dupa ce incep diversificarea,schimb si laptele.Pina atunci sa bea cit vrea muschiul lui.Am mai citit iar aseara ca daca bea mai mult de 1l isi mareste si stomacul.

Messo,te inteleg fata cu nervii,dar tot am ras la postarea ta cu chelnerul de lapte si cum crede fii-ta ca trebuie sa manance si la 4 ore,30ml.

Lili,dar tu nu mai alaptezi deloc?Ca am citit postarea de aseara,ca ce sa-i mai dai?Sau i-a scapat la baba de mine,iar ceva.

Iza,bine ai venit in club!Sa-ti traiasca grasunelu,am vazut si eu mandrete de baiat!

Azi iesim si noi afara ca ieri n-am putut din cauza vantului si a ploii.Noroc ca a iesit soarele ca nu mai rezistam cu bb in casa.Pe urma seara avem program de baie si vine si tati sa-si vada odrasla la balaceala ca i-am facut capul calendar.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mersi mult fetele, a venit mamaie, si acuma calca saraca. Matei doarme. La 8 mi-a tras un kk tare (chiar cu bobite de morcov in el tari) si apoi, ca sa nu stau io linistita pe la si jumate, 9 asa vreo doua lingurite de consitenta ketch-up-ului. O fi fost sfarsitul la ala de mai inainte. Nu stiu, mai vedem.
La 10 vine doctora ... si o sun.

Va tin la curent. Lili multa sanatate, Messa, esti pe sufletul meu. Cristiana multumesc mult de oferta. :) Eli, si tie un mega pupic. Sper ca nu am uitat pe nimeni. Daca da, o rosie mi-ar face bine la ten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Buna dimineata,

Azi e doua dimineata cand va citesc dupa o lunga pauza si observ cu bucurie ca veteranele forumului sunt la datorie (aelita, alinuk, lili, marinar, catalina, cristiana70... si multe altele). Va admir si va invidiez un pic pentru ca eu nu reusesc sa fac mai nimic in timpul zilei decat sa stau cu bebelusha. Abia daca reusesc sa mau pun rufele la spalat si sa le intind si sa mai dau cu aspiratorul. Noroc cu soacra si mama care mai vin sa imi fac mancare.

Bebelusha mea, are 2 luni si 3 saptamani, doarme bine noaptea (7-8 ore legate) dar ziua tre' sa stau sa ma joc cu ea sau sa o tin in brate (in patut nu vrea si pace). Uneori o mai pacalesc sa doarma pe burta, dupa vreo 5-10 minute de plans sau smiorcait, depinde cat e de obosita.

Bebeilor cu problemute le doresc multa sanatate si sa aiba parte de sfaturi si ingrijiri bune iar mamicilor tarie sa treaca cu bine peste aceste perioade mai dificile.

Va pup,
Elena

Elena
mami de printesica Iulia Ecaterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

mie nu imi iese faza aia sa rasound la toata lumea... ca n-am rabdare cu doo sesiuni.
asa ca va mai zic una, alta, ce imi mai amintesc.
Rali te amuzi la mesajele mele? pai e f. bine, macar aici sa ne mai descretim fruntile, ca in rest, stiti voi: nimeni nu moare virgin, are grija viata sa ne-o traga macar odata.

Treaba cu ceaiul si apa am zis-o pentru cele ca mine,care nu au dat ceai la bebei pana acum, si aveau vreo urma de sentiment de vinovatie.
cristiana70 eu vreau poze cu gradina ta, pentru ca din ce ai "scapat" pana acum, mi-am facut o imagine superba...(nuferi, gladiole.... ori ai pus ceva poze si eu le-am ratat?.

Messa, ca de obicei

liliimi pare rau ca esti iar intepenita

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

nu stiu cum au trait oamenii inainte de telefon...

am sunat la dir muncii si mi-a zis ca banii intrati sunt alocatiile copiilor
indemnizatia mea vine abia de luna viitoare...

Cristiana - nu m-am suparat deloc, dar aici e veche povestea cu ligheanul de apa si l-am scris in ghilimele ca sa va dati seama ca e vb de mare. Nu am nimic cu tine si nici suparacioasa nu sunt! in graba mare, daaaaa.

Dana- ba, il alaptez dar daca nu ii mai ajunge ce ma fac? ca nu vreau sa ii dau formula...e posibil?

Eli- alaptez si nu iau antiinflamatoare, ca tre sa intrerup. Doar un nurofen, algocalmin, sau supo cu indometacin (dar sunt groase rau si asa stau prost cu fisurile alea...of)

cam atat, a venit si butelia, nenea a fost un dragut si a si montat-o
acum plecam afara la "pisin" (de la Matei citire - nisip)

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput