Stelute de ianuarie februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 20
Catalina spune:
Lili da, a mancat chiar inainte. Asa e programul lui. Multumesc, la asta nu ma gandisem.
Noapte buna
iza29 spune:
Catalina offf ca nu se termina una si dai de alta. Ma gandesc la Mateutz mic si sunt convinsa ca va fi bine curand,ai sa vezi. Te inteleg f bine ca esti asa in starea asta pt ca si eu sunt la fel cu bb desi stiu ca nu e asa bine. Ii multumesc lui DD ca pana acum nu a facut absolut nimic,nici macar o reactie la vaccin. Un
pt pitic de la noi.
RB spune:
In primul rand
LA MUUUUUUULTE LUNI! cu intarziere.... pt. Adam bb de Ylilimic (eu intru ffff. tarziu pe forum)
LA MULTE LUNI! si pt. Iulia Antonia bb de Monu
Ema bb de Marinar
Denis bb de Natydea; sa fie sanatosi, sa creasca mari, sa va bucurati de ei.
Iza29 bine ai venit, sa-ti traiasca
.
pentru toti bbeii bolnaviori.
Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
Amalia
aelita spune:
elenita,poti sa nu dai toate datele,si sa ramai in lista.nu era nevoie sa te fi sters,puteai sa stergi doar numele lor,daca sotul nu e de acord.pt asa doua frumuseti cred si eu sa fie posesiv ,omul !sunt niste minunatii!daca vrei,poti sa pui mai multe poze in albumul comun,fara sa le faci publice,si le vedem doar noi.eu asa am,acolo am mai multe poze,doar acum am facut publice sa va arat doua poze,dar nu le las.
iza29,merci. tu nu ai poze??Bine ai venit si sa-ti traiasca Darius.frumos nume!
zici ca ai avut sarcina gemelara .cand cealalta nu s-a dezvoltat ce s-a intamplat? s-a elminat singura sau cum?
daconst nu stoiu ce e laptele de formula nr2,daca e cel de "continuare",pe cutii am vazut ca se da de la 6 luni.sau ?
marybell,ba infloreste din primul an in mod normal,dar la mine nu a inflorit cativa ani.mama are si ea,la fel,si nua inflorit niciodata pana acum.eu pana anul asta nici nustiam ca face flori! nu stiu care e trucul,dar asa se intampla cu unele.mai am una,tot de la mama,la ea nu inflorea,la mine a inflorit din prima.mai am una care cica infloreste de craciun,"craciunica",anul asta a inflorit si de craciun si de paste si iarasi dupa paste inca o data! de craciun e primul an cand a inflorit,ca edsi e craciunica a mea inflorea doar de paste,si am zis eu ca era gata sa vina Sofía si de aceea a inflorit de Craciun.![]()
daca eram in Romania iti trimiteam sa prinzi si tu...dar nu am cum.
catalina daca nu au iesit muculeti,atunci nu il mai chinui,inseamna ca nu de-asta face asta.pazeste-l si vezi cum mai e.(asta nu inseamna sa stai pe fotoliu,inseamna sa dormi dar verificandu-l din cand in cand.oricum il auzi)
Mihacarm e bine Eva la kg ! plus ca e inalta!si probabil ti se pare mai slabuta (tie,ca mie din poze nu mise pare deloc).E lungutra,pt ca a mea avea 63 -64cm parca la 4 luni..sau ma insel eu?nu mai stiu exact,dar pe-aici.
vezi apa sa nu i se para calda,daca zici ca urla.termometrul ce zice?
ylilimic
quote:
am uitat sa va spun ca si puturosul meu se intoarce de pe spate pe burta, insa DOAR CAND PLANGE FFF TARE! si eu care o data am dat vina pe Matei...

si a mea era sa cada din pat,ca daduse deja cateva rostogoliri si ajunsese la margine unde am gasit-o cat pe-aci...asta acum vreo doua -trei saptamani.
SA CREASCA MARI !!!!:
Iulia Antonia
(monu)Emma Ioana
(marinar)Denis
(natydeea)Iulia Maya
(mirandolina)Maryam
(diana74)fetelor,la albumul "mari iubiri" ,puneti acolo si numele sub poze.
S.
iza29 spune:
Aelita da, am avut sarcina gemelara. La 9 sapt de sarcina se vedeau amandoua f bine,erau separate,fiecare in placenta ei. Apoi la 14 sapt la urmatorul eco,nu mai era decat una. Dr a spus ca s-a resorbit de catre organism,fiind f mica. Motivul perderii a fost oprirea din dezvoltare a fatului. Iti dai seama ca pana atunci eram f fericita de gemeni,chiar mi-am dorit,dar am fost bucuroasa ca l-am putut aduce pe lume si pe Dari.Cu greu intr-adevar.
Sper sa reusesc sa pun bine pozele.
darius la aproape 3 luni
ma uit la mami
dari la 2 luni
Poopici la fete si bbei
Iza si Darius-17.02.2007
aelita spune:
IZA,l-am vazut pe Darius,e un scump !!!
brunetel si grasunel !
imi pare rau ca ai avut de tras...bine macar ca a "disparut" asa de la sine,si nu a fost nevoie de cine stie ce interventie..sau mai stiu eu ce...
Si bine ca Darius a iesit sanatos ! Sa creasca mare!
S.
Catalina spune:
Neata fetelor si va multumesc pentru sfaturi. Cred ca de foarte mult timp nu m-am mai simtit ATAT DE OBOSITA. Simt pur si simplu cum imi este greata de la oboseala ... . Am dormit vreo 3 ore. Nu ca tusea dar la 4 jumate s-a trezit plangand. De foame. Regimul asta nu ii mai tine deloc de foame si uite asa am reinceput cu mese de noapte. Nu va zic ce pumni in cap imi venea sa imi dau. Acuma, sper din tot sufletul sa se regleze si sa putem trece inapoi la laptele lui si sa revenim si noi cat de cat la normal. Azi tre sa o sun din nou pe doctora si vedem. Oricum, o sun pe la 15 sa vad cate scaune are pana atunci sa n-o sun aiurea.
Ce sa va zic, am casa vraiste si poimaine vine la mine prietena mea de sua, pt prima oara in vizita in romania si la mine. nu am nimic in frigider, tre sa spal baia, bucataria, sa ii fac loc cumva si ei in sifonier de niste haine ... sa fac supa de morcovi si orezul, sa fac ceaiul, sa scot copilul afara. Ma ia plansul, pe buna.
Mai, sa stiti ca nu sunt chiar asa de plangacioasa sa stiti, dar acum am o perioada nasoala si nimeni pe langa mine.
Colac peste pupaza am mai primit aseara si inca un bobarnac in nas de la soacra-mea. Auziti voi, cica sa ii dau lui Matei ceai de coarne. Ca ala cica strange la stomac. N-am auzit in viata mea. Si daca am indraznit sa ii spun ca sa ma ierte dar eu nu am auzit si nu dau la copil asa ceva, s-a suparat. Bai .. tot ce citeste in ziar, ii zic vecinele, vede la otv sau la alt post e super ok, ce parere am eu e kk. Ma trateaza ca pe un rahat cu ochi si nici nu se gandeste ca oi fi si io obosita sau ingrijorata. Socrul meu a mai venit pe la noi si pt ca mi-a adus putina fasole facuta de ea am sunat-o sa ii multumesc. Stiti ce mi-a zis referitor la situatia din weekend cu Matei? Ca nu intelege ce se agita socrul meu atata ca ea i-a spus "lasa-i domne ca e copilul lor". Bai, nu imi vine sa cred. Voi va dati seama ca am asteptat copilul asta atatia ani ... . Si ma rog, faptul ca sunt mai mica de varsta o face sa nici nu auda ce spun eu ... pur si simplu ma ignora. Nu vreau sa o barfesc, va rog sa ma credeti ca chiar vreau sa ma inteleg cu ea dar ... sunt tare amarata pe chestia asta, ca nu ne mai putem intelege.
Hai va pup, sper sa reusesc sa fac ceva. Daca puteti crede, am sunat-o pe mamaie, de 80 de ani, si vine ea sa ma ajute. Sunt culmea.
dianamizzi spune:
buna dimineata fetelor!
a dormit si thea bine in sfarsit azi noapte
de la 10 pana la 6 dimineata. cu 2 treziri de papat, la 11 si la 4. dar macar a ddormit bine. sunt foarte bucuroasa astazi. i-am cumparat niste picaturi speciale de pus pe o carpa in camera ei sa miroasa si sa nu i se infunde nasul. au fost super ca a respirat si fata bine. a papat si s-a culcat la loc. multumesc lui dumnezeu! ![]()
azi ma duc sa ii iau pasaportul. va doresc tuturor o zi minunata! sa citesc un pic pana beau cafeaua...
AELITA - mutumesc de raspuns, eu doar intrebasem ceva in legatura cu articolul pus de liuda . n-am de gand sa ii dau altceva pana la 6 luni , ca ne e bine la amandoua asa cum e acum. dar am citit si eu si m-am intrebat si v-am zis si voua...
acolo zicea ca bebelusul trebuie sa depaseasca niste praguri... cu tinutul capului, cu "poftitul"... asta nu inseamna ca i-as da eu de la mine din farfurie, ce mananc eu... m-ai inteles gresit. era vorba de dezvoltarea bebelusului nu ca ar vrea ea sarmale de la mine
... din alea n-am nici eu sa mananc . 
DACONST - vecina mea are fata pe formula si ii da nr. 2 de la 6 luni, acum cand a inceput deja sa pape una alta. deci abia acum a schimbat si fata ei manca 220 ml. la o masa.
CATALINA - daca TUSESTE atunci uite iti zic ceva... sa ii iei niste crema din aia mentolata, aici se cheama VIX si sa ii pui pe piept. si ii trece! nu te mai gandi cu blesteme si din astea ca o iei razna. ca mine cu deochiul... eee da uite ca ieri s-a dus mami la biserica in romania si a dat acatist de sanatate si deochi si a dormit fata bine azinoapte....
du-te si tu la biserica, macar sa stii ca ai facut tot ce e posibil. sanatate multa!
ia si daca vine prietena ta pe la tine o sa inteleaga ea ce si cum. mergeti la cumparaturi impreuna, sa vada si ea supermarketuri...
hai linisteste-te, o sa fie bine!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!
papa fetelro, va pup, am plecat
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi
Catalina spune:
sunt o mega nesimtita! Lilisor, Marina,Monu, Mirandolina, Diana sa va traiasca puii frumosi.
Diana, multumesc mult de cuvintele frumoase. Stii ca alaltaieri am facut si io ca tine, am aprinsw lumanarea de la botez ca plangea Matei tare. :)
ylilimic spune:
catalina - mi-am amintit ca postase cineva (amaya cred) la un mom dat o reteta sigura pt diaree: Enteroseptim - de la plafar- 2 pic x 3 ori/zi
Ma pregatesc de iesire dar am niste draci de mor, ca nu gasesc o adresa de la Dir Muncii...Mi-a intrat indemnizatia doar 6 mil, adik pe Martie cota parte nu primesc? Am terminat CM pe 18 si cred ca mi s-ar cuveni. Apoi alocatiile copiilor nu au intrat deloc, POATE a lui Matei sa fi fost 250 si mi-a oprit banca acel comision de gestionare caci pe langa 6 mil mai sunt 170 mii!? NAIBA SA LE IA, DACA MAI INTELEG CEVA!
Sunt iar intepenita, stiti, da?
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007