Stelute de ianuarie februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 19
Catalina spune:
mai fetele, haideti ca la mine tre sa fie un blestem ceva. abia ma bucuram si eu ca o duce mai bine cu scaunele ca acuma tuseste. l-am culcat si la cca juma de ora a inceput (de fapt a mai facut asa in timpul zilei cand a dormit) tuseste cam din 10 in 10 min ca si cum s-ar ineca. am zis ca se ineaca cu muci si am incercat sa scot cu pompita dar nimic. respiratia e ok, si respira cu gura inchisa. habar n-am ce sa fac, dati-mi si mie un sfat. oare sa il trezesc si sa ii dau cu marimer si sa ii pun aspiratorul (i l-am pus dupa ce i-am facut baie, pe la 9 jumate ... n-a iesit mare lucru). sau ce sa fac ... el nu se trezeste cand tuseste dar mie imi da fiori cand il aud.
mihacarm2002 spune:
rali,oare sunt singura care nu pot vedea pozele? Pt degetelele de la picioare de ce nu incerci cu crema de galbenele?
iza29, bine ai venit!
eli, pe cine imbracase matusica ca pt o excursie la Polul Nord?
Pe bb Andrei?
Ivona, buna gluma!
Catalina, nu te mai invinovati! Auzi, blestem! Las' ca va creste bb Matei mare si sa vezi ce fete o sa faca daca vei incerca sa ii povestesti cat de mult te-ai chinuit cand el cand era mititel. Intreab-o pe mama daca nu ma crezi ![]()
Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu vreo informatie legat de ce te intereseaza.
Azi a venit pediatru si ne-a cantarit. La 3 luni si o sapt. Eva are 5600g. Vad ca nu e singura cu aceasta greutate. La masuratoarea casnica (citat Cristiana), avea 63 cm.
Evushca mea a inceput sa fie maraita seara iar in cadita da adevarate concerte de urlete. Se potoleste brusc cand o pun pe prosop. Cred ca e prea obosita pt ca imediat dupa ce o imbrac, papa putin si adoarme.
A inceput sa stea mai multicel pe burtica dar nici gand sa se intoarca. Nu da semne ca ar vrea in fundulet. Doar isi ridica cracii de ma mir ca nu o dor calcaile de cat de tare si le tranteste.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
Messa spune:
marybell, oki
ne auzim maine sa vedem cum ne vedem 
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
alinuk spune:
quote:
Originally posted by Catalina
stiti cumva daca la bebelusi merge stodal? si daca da in ce cantitate?
Catalina, mamica de Matei (31.12.2006)
e oki Stodalul Cata
Daca ar tusi MArgicutza i-as da cate 3ml la trei/patru ore. Eu i-am mai dat si oscilococcinum. Direct in guritza varate cate 10 bilutze cam de doua trei ori pe zi - i le-am dat cumva preventiv (cand stiam ca a fost cam rece/vant afara la plimbare)
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
ylilimic spune:
Catalina - mare belea la casa omului! Stodal se da la copii, chiar mici, insa prospectul scrie 1-2 lingurite x 3ori/zi. Poate te ajuta. Daca nu incepe sa planga eu zic sa il lasi in pace. Poate nu s-a dus ceva cum trebuie...A mancat inainte de nani?
iza - bine ai venit!
loleka - daca reusesti sa ne mai scrii, spune-ne cum mai este Dominic si cum mai stai cu laptele.
marybell - azi ai fost f activa, se cunoaste ca ai ajutor in casa. Edy, normal, la cine te-ai gandit?
La invidia pentru locuitul langa mare raspund cu "are si dezavantaje"
: preturile urca intotdeauna vara si uita toti sa la mai coboare in extrasezon
; avem impozitele cele mai mari dupa Otopeni; iernile sunf triste/fade si friguroase datorita crivatului; vara vine greu caci dureaza pana se incalzeste "ligheanul cu apa", iarna vine greu, caci dureaza pana se raceste "ligheanul cu apa" - mereu suntem altfel decat majoritatea
...
helenutza - la "diversificarea pe glob" am citit despre introducerea legumelor in combinatii de culori, asa ca azi a fost randul perechii morcov-cartof. Pentru diluare am folosit cca 15-20 ml lapt formula. Ambagat si pulpa de mar de dimineata, insa a fost un pic acrisor, cica, si s-a atrambat din nasuc. Nu-i nimic, maine are mere galbene in program la 10, si la 14 cartof cu morcov.
Stiti ce/ credeam ca daca o sa manance mai consistent o sa rabde mai mult...NO WAY! la fix 3 ore cere iar!
Si la masa de seara ce muschii mei ii dau? ca nu vreau sa reintru pe forumula (ma straduiesc sa o uite) si nici piure de cartofi nu merge! cred...voi ce ziceti?
E tarziu si pentru ca D-zeu ma iubeste mi s-a terminat butelia, asa ca nu mai gatesc nimic
Pacat ca am nr de tel al alora cu transport la domiciliu...![]()
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
mihacarm2002 spune:
Marybell, nu stiu daca iti mai amintesti, dar cand eram la odisee mi-ai trimis un mail in care imi calculasei ce salariu ar trebui sa iau pe CM. Ei bine, desteapta de secretara a calculat cu totul altceva asa ca in fiecare luna am luat cu cel putin 100 lei mai putin. Pana de curand credeam ca nu am stiut eu ce salariu am avut (desi aveam fluturasele), insa cand mi-a dat adeverinta pt dosarul pt CIC am fost mai sigura. Asa ca am sunat-o, mi-a explicat formula asa cum stiam de la tine, insa nu stiu cum ei ii dadeau alte sume. I-am trimis mailul tau rugand-o sa ma lumineze unde e gresit. Cum nu am primit raspuns iar am sunat-o si mi-a vorbit f. deranjata ca nu a avut timp sa citeasca mail-ul
Maine o sun din nou si daca iar imi vorbeste urat, ii fac cerere dir. sa imi recalculeze salariu pe CM. Daca ar fi fost vorba de 10-20 lei, treceam cu vederea, dar 400 lei mi se pare tare mult.
Ca sa fiu sigura ca e bine, i-am trimis si soacra-mi mail-ul tau care mi-a confirmat ca e corect.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
Catalina spune:
Multumesc mult Alinuk.
Iza iti multumesc pt rugaciuni. Sa se intoarca cu bine si la tine.
ylilimic spune:
am uitat sa va spun ca si puturosul meu se intoarce de pe spate pe burta, insa DOAR CAND PLANGE FFF TARE! si eu care o data am dat vina pe Matei...
mihaela - cauta sa o gasesti in buna dispozitie pt baie, sa nu ai surpize si mai tarziu...e o chestie care poate sa persiste muuult timp. Fa baia mai devreme, sa fie odihnita cat de cat, si satula macar cat sa nu urle la baie...Tie ti-ar conveni daca ai avea alte nevoi si prioritati (ochii in gura de somn si un crocobaur in burta) si cineva te-ar smotoci de zor pentru ca apoi sa te bage si la inmuiat in apa calda? ia zi!
plec la culcare, da? ACUM!
NOAPTE BUNA SI SOMNN ADANC LA MAMICI SI BEBICI!
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007