Stelute de ianuarie februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 18
elenita spune:
Salut, fetele!
Dana,nu mai pot de dragul lui Lucas! E un scump! Intr-adevar pozele alb-negru si sepia sunt interesante!Multam de complimente!
Multumesc, Marinar,pentru cuvintele frumoase! Dar si Emmi a ta e superba!
Katy,am vazut pozele cu dintisorii lui Anelin,ce frumosi sunt! si la fetele mele se vede ceva ca un varf de ac ce te inteapa la pipait.crezi ca mai dureaza mult pana sa le creasca?
Anis,multumim de sfaturi pentru diversificare!
Ylilimic,merci! Sa-ti traiasca baietii, sunt frumosi foc!Da, fetele mele sunt ffff diferite. Una e romanca (bruneta cu ochii caprui) si una americana(blonda cu ochii albastri)
. Pentru pozele alb-negru sau sepia am gasit pe net un site gratuit de editare poze, poti sa scrii pe ele, poti sa faci animatii si apoi ti le salvezi in computerul tau. Site-ul este asta. Eu am scris pe poze numele fetitelor.
Aelita, eu am fost pe lista inca de la Odisee, dar m-am sters singura, pt ca al meu sot nu accepta ca datele fetelor sa fie pe net. Dar eu tot scriu, ca oricum el nu stie limba romana![]()
Am vazut poza cu Sofia, e o frumoasa!
Rali,multa sanatate tatalui tau!
Liuda,ma intrebai cum ma descurc cu doua? La inceput credeam ca o iau razna, alaptam incontinuu, nu dormeam deloc, nu am avut nici-un ajutor. Acu' parca e mai bine de cand dorm fetele toata noaptea. Uneori ma mai ajuta fata mea cea mare de 12 ani. Multumim de articol, foarte bun!
Cristiana70am scris mai sus motivul. Chestia e ca sotul "m-a prins" cand ma uitam pe listuta si a vazut numele fetelor si a zis ca el nu vrea ca datele fetelor sa fie pe net
.Multa sanatate lui David!
Shine, multe multumiri!
Delfinuta,merci
.Ce bine v-ati distrat voi langa lac! Felicitari pt kilogramele pierdute, eu mai am de dat jos 5 kg ca sa ajung la greutatea dinainte de nastere. Acum o luna aveam cu 4 kg mai mult, mi-am cumparat haine noi si acum sunt prea largi! Imi pare rau ca am investit in ele.
Lolekabine ai venit! Sa-ti traiasca baietelul!
Eli1977, nu ti se pare grea araba? Te admir ca poti s-o inveti.
Nadiamulta sanatate Lidiutei!Ne rugam pentru voi, sa dea Domnul sa fie bine!
va pup,
Elenita, cu gemenele
aelita spune:
rali,ziceam eu ca e lungut!a mea are abia 62cm !parca..
marybell nici nu stiu cum am prins-o pe aia,sau credc a mi-a dat-o mama gata prinsa.o am de cativa ani dar e primul an cand infloreste.
eu cam pe toate-asta nu tin minte exact- le prinin pahar pana fac radacini bine bine bine si apoile punin pamant.din cand in cand le mai punsi fertilizant daca vad ca nu sunt bine,dar nu am mai pus de mult ca si asa e jungla. si pun pamant cumparat.
S.
elenita spune:
la multi ani sarbatoritilor zilei!
Romaria Rhianna e dulce foc, si ce par mare si frumos are! Ale mele sunt cheliute![]()
Ivona ce bine isi tine echilibrul Ella, e o scumpica!
Maryela si noi practicam ridicatul de manute, acum se apleaca singure inainte, dar avem 4 luni si jumatate.
Catalina multa sanatate lui Matei! Frumos foc!
Iza29 bine ai venit, sa-ti traiasca puiutul Darius!
Lili ce te invidiez ca ai marea langa tine...
Noi am aplicat pentru pasapoarte si in iulie venim in Ro sa facem botezul.![]()
pupici pentru mamici si bebici
Elenita, cu gemenele
iza29 spune:
Va multumesc fetelor de primire.
Despre Darius...papa NAN1 de la doua saptamani pt ca din pacate datorita unor complicatii la nastere nu am avut lapte mai deloc. Pot sa spun ca mananca f bine, are 6 mese regulate pe zi a cate 150-180 ml. Este un bb cuminte in general si nu urla
decat de foame,se joaca destul de des singur si se supara daca il "deranjez". O sa va spun exact cat cantareste si cati cm are peste 2 zile cand mergem la dr. In rest, daca ar putea sa rada non-stop...el ar fi multumit,dar il dor falcutele cred.
Darius s-a nascut natural,la 38 sapt,a avut 3300g si 52cm.
marybell,am citit atunci cand ai spus fetelor de primul tau copil si vreau sa te felicit pt alegerea de a mai face unul mic.Sunt super baietii tai.
lily deja ti-au spus multe fete ca Mateutz al tau e un scump, eu ce mai pot spune decat ca o sa omoare multe inimi.
Ce face Adam,cum mai e cu plansul la supt?
rali,dar inalt Vladutz al tau.
. Multumim de sfat cu pozele de bb mai dezbracati.
aelita si eu ma rog pt fetita de 4 ani.Micuta ce o fi de ea....si in sufletul parntilor...nici nu vreau sa imi imaginez. Off
In alta ordine de idei, ai o fetitza ca o printesa, scumpa,scumpa.
Felicitari pt balconul cu flori.
Nadia ma rog pt tine sa fii tare si pt micutza sa treaca cu bine si cat mai repede de aceasta problema.
Catalina in toate aceste zile de cand e bolnav Matei m-am rugat pt voi si incercam sa imi imaginez cum trebuie sa fie. Ii doresc insanatosire rapida si sa rada sa o inveseleasca pe mami.
cleopiciu ma bucur ca tiza piciului meu a trecut de problema si e bine.
adela2006 si piciul meu sughita aproape dupa fiecare masa si nu ii trece cu laptic sau ceai. Dr a spus ca se agita el dupa ce papa si d'aia. Lui ii trece singur cam dupa 10 min.
Shine eu am itit ca daca bb e alaptat exlusiv la san nu are nevoie de apa sau eai,restul au.
kateryna am vvotat Anelin frumos.
marinar am vazut-o pe fetitza ta um se intoarce pe burtica, e de belea. Al meu nu vrea deloc pe burta,nu ii placce si pace.
cristiana70 700ml papa bb pe zi? Si a zis dr sa treceti la formula 2 sau cum?
Ivona1977 mamaaaaaa cum sta in funduleeetz, e deosebita.
elenita sa iti traiasca gemenele. Si eu am avut sarcina gemelara dar una dintre ele nu s-a dezvoltat si asa am ramas doar cu Dari.
. Fetele tale sunt una blonda si una bruneta, ca mine si sora mea. 
Fetelor va poop dulce si mai vb.
eli1977 spune:
Rali, stii de ce te-am intrebat unde anume e rosu Vladut?pt ca am patit si eu cu al meu, la fel, si am constatat ca ii ramasese mic pantofiorul si cum el se sprijinea , cand il tineam in brate ,pe varful piciorusului, apasa pe degetul mare, pe varf, cum ar veni..acum nu stiu daca e asa si la tine..poate trece, tinem pumnii.
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
Daconst spune:
Mey,n-a trecut nimeni la formula nr 2?
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Mey,n-a trecut nimeni la formula nr 2?
Dana siLucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Sunt
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
IZA, David s-a nascut prematur, teoretic are aproximativ aceeasi varsta ca si Darius. Oricum, din fericire, nu exista un stas batut in cuie cu cantitatea de lapte pe care trebuie sa o bea un bebe, ca altfel mi-as da toata ziua
in cap. Asa ca eu sunt multumita cu 700-750 g pe care le serveste intr-o zi, mai ales de cand am auzit de bebelusi care la varsta lui mancau maxim 50 ml la o masa.
DANA, poate spun o mare, mare prostie, dar nu vor fi prea multe schimbari? Ma refer si diversificare, si lapte 2 dintr-o data. Eu am inceput cu laptele, si maine ma gandesc sa-i fac niste cartofel cu pastarnac, sa vedem ce parere are pustiul. La morcov zic pas, ca ne-am facut kk beton cu el.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
monykk spune:
hai ca omorati cu scrisul
marybell eu mai vin prin plumbuita dar nu a fost programat , trimite-mi pm cu
nr. de telefon si te sun cand vin , asta pentru ca ma mut la mama pe perioada veri
si acolo nu am net
va pup pe toate si promit sa va mai scriu cand vin pe acasa
multa sanatate bebicilor cu probleme
marybell spune:
aelita aha... deci floarea asta nu infloreste din primul an...am inteles. o sa mai incerc poate reusesc sa prind un firicel pana la urma ![]()
iza mersi de aprecieri, esti o dragutza
asa este pe primul baiat Edy l-am facut destul de devreme la 20 de ani si pe Erik la batranete
la 32 de ani. dar daca asa a fost sa raman insarcinata dupa atatia ani, am hotarat totusi sa-l avem. nu cred ca as fi putut trai cu constiinta impacata daca recurgeam la un avort. e adevarat ca am sperat din tot sufletul la o fetitza, am si plans cand am aflat ca e tot baiat, dar acum m-am obisnuit cu ideea si sunt fericita, mai ales ca nu prea stiam ce inseamna un bebelush avand in vedere ca pe celalalt mi l-au crescut ai mei pana la varsta de 7 ani. ![]()
dana tocmai ma gandeam sa te intreb daca ai citit pm-ul cu rugamintea mea. astept filmuletul sa vad cum se vede.
messa vin cand vrei tu. te sun maine sa stabilim. ok?
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik