Bucurii de sept-oct 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Gety, tu ai facut Mariei supa da vitel parca?
Chiar vroiam sa va intreb pe toate ce fel de carne luam pt bebei: vita, vitel (parca stiam ca nu au voie), rasol, pulpa, etc. Eu habar n-am sa cumpar carne...

Inca o intrebare: care iaurt spuneati ca e bun pt bebei, Napolact sau Covalact? Parca Covalact...Neuronul imi joaca feste .

Pt noi am luat Napolact - iaurt numa'bun si e tareee bun. Sa-i dau si gargaritzei?

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eu i-am facut supa, dar nu i-a placut, ori nu-i era foame. Noi papam piept de curcan, ficatzel de pui si galbenus de ou. Carnitza de vitzel am papat mai la inceput, chiar si supa de oase de vitzel e buna, mi-a zis dr. Iaurt eu i-l fac in casa cu lapte Napolact 3,5%.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

quote:
Originally posted by GETY

Scriu in viteza, graba, iute ca nu prea am timp.
Am facut azi dimineata ultimele cumparaturi pentru botez. I-am cumparat Mariei iar o pereche de sandalutze care i-s mari, marimea 20, si mi-e ciuda, ca prima pereche tot mari i-am cumparat. Parca am orbul gainilor. Ea masoara 10 cm. in talpeta. Voi ce marimi ati cumparat? Mi-a zis vanzatoarea ca ccc cea mai mica e 19, nu se fac mai mici. Si eu am crezut-o.
Sandra, ai o fetitza tare harnicutza, a mea-i mai lenesa...

POZE MARIA DIANA

Cea mai mica marime pe care am gasit-o eu este 17 la sandalute/papucei pentru mers de la Baby Avus. I-am probat si ii erau buni ca lungime (doar 1 deget mai mari si am inteles ca asa trebuie) dar nu i-am cumparat inca. Vezi ca au si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Scriu si eu repede cateva cuvinte sa nu ne dati disparuti cu totul!

In primul rand LA MULTI ANI bebelusilor ce implinesc astazi 7 sau 8 luni! (si o urare speciala pt Mathias, prietenul lui Vladut)

Xandrutza, nu vezi ca lui Lili ii place sa ne fiarba la foc mic? Ce-i asa de greu dom'le sa intri si sa scrii: "Da fetelor, am fost in Manciuria si-n Guineea Franceza"

Am vazut pozele Cosminutei, ale lui Rebysi ale lui Matteo. Frumosi copii, si precoci! Iar tie Monique iti sta grozav de bine cu noua coafura!

Multa sanatate bebelusilor bolnaviori!

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Eloise, sau poate se gandeste cu parere de rau si la cele care vor pierde pariul....

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Am gasit si in Bucuresti un link cu www.pinkiblue.ro/index.php?page=shop.browse&category_id=10&option=com_virtuemart&Itemid=28" target="_blank">incaltaminte, au si nr mici.

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Despre noi: nu ma mai inteleg deloc cu Vladut. Presupun ca l-am alintat...eu sper ca e doar o faza trecatoare insa. Cum il las singur fie si o clipita, incepe sa tzipe sfasietor. Vrea in brate de preferinta, iar daca nu, macar sa fiu in camera, sa nu-l parasesc deloc. E greu de tot pentru ca am de facut atatea prin casa. Chiar si cand spal vasele trebuie sa-l aduc in bucatarie.

De papat papa in continuare bine legumele cu carne sau ou, dar fructele... daca reusesc sa-l conving sa accepte 100gr e mare lucru. Nu inteleg preferinta asta pentru "sarat"(vorba vine, ca nu-i pun sare deloc in mancare), de obicei bebelusii iubesc dulcele, nu? Am incercat toate combinatiile posibile de fructe, cu acelasi rezultat mediocru. Si ar fi tare bine sa pape mai mult, pentru ca imediat se constipa tare de tot. I-am scos orezul cu roscove pe care i-l mai dadeam seara inainte de culcare. sa ii introduc alte cereale sau se poate si fara? Graul e mai bun...adica nu constipa si el? Altceva nu prea stiu ce sa-i dau la a 3-a masa a zilei (cea de la 6 seara in cazul nostru)

Branza calcica inca nu i-am facut ca....n-am reusit. Am incercat cu lapte formula (250ml) si o pastila de Ca lactic pisata. N-a iesit nimic. Am mai incercat si cu 250ml de lapte La Dorna 3,5%grasime si o pastila de Ca...tot nimic.... Trebuie musai sa pun 2 atunci? ca nu s-a branzit absolut deloc, dar deloc...Sau sunt eu mai grea de cap si nu pricep cum se face branza? L-am si tinut cateva minute pe foc si tot nimic

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Eloise, cu 2 pastile Ca lactic merge, se ridica branzica imediat la suprafatza. Eu ii mai dau iaurtzel pe la 18, daca vrea. Si mie imi facea cu ochiul orezul cu roscove de la Nestle, dar acum ma mai gandesc. Termin cerealele si trebuie sa-i iau altele. La Kaufland au multe cereale Bebelac. Poate merg pana la Selgros, acolo am vazut mai multe, pe alese.
Eu ce sa zic? O mai las pe Maria singurica in camera, chiar daca se smiorcaie. Cateodata o mai pun in premergator si o mai iau cu mine.
Se pare ca la noi 70% e rezolvat. Plecam la mare si noi la sf. lui august.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Ne citim mai diseara. Va pup!

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Xandrutza - am revenit , dar o sa plec iarasi, macar sa apuc sa postez o data pe zi

Sandra -sa-ti traiasca minunea de fetita ca tare multe mai faceee

Eloise- din 250 ml lapte La Dorna, pe foc mic, pui 2 pastile Ca lactic si amesteci o leaca si tii ibricul pe foc mic, cand vezi ca sta sa dea in foc, mai amesteci incetisor dar si repede ca imediat da in foc (am patit-o de nu stiu cate ori sa murdaresc aragazul sub ochii mei!!!) apoi intr-o strecuratoare pui tifon si lasi la scurs branzica..eu am zis ca fiind din lapte sa i-o fac proaspata sa nu interivna bateriile alea "grozave", dar se poate si congela(nu stiu cat de buna mai este dupa!!!)

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput