Bucurii de sept-oct 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 25
eleņia spune:
quote:
Originally posted by lakioana
Avem si noi poze noi!!!!
_
Lakioana mami luiReby, o minune de fetitza
(16.09.2006)
vazut poze

pt reby cea frumoasa s curajoasa
eleņia spune:
quote:
Originally posted by Monique_new
Cine doreste si are timp sa ne vada va invitam la multe poze 8 luni
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
![]()
POZE COSMINUTA
![]()
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
vazut s pozele voastre

cosminuta cea ferumoasa s curajoasa ce sa ridicat ea in picioare
iti sta bine cu noua tunsoare monique
eleņia spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Ta-da!!! Stam copacel!!! E drept ca doar vreo 5-10 secunde. Sper sa reusesc maine sa-i fac o poza. Alexutza - te rog nu da cu rosii in mine
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
bravoooooooooo

vlad

eleņia spune:
floricel_79 s sandra 

pt kk la olita
sandra de asemenea pt celelalte realizari
gargartza mica s frumoasa s pe frumoasa roxana-maria
alipiticot ma bucur ca vati mai linistit s va doresc sa va linistiti dea binelea sa va puteti bucura din plin de bb s felicitari pt mersul in 4 labe
grasanu meu nu vrea sa mearga in 4 labe![]()
fetili va pupez c plecam la plimbarici cum ii sarbatoare azi
a s sa nu uit
HRISTOS A INALTAT
microbu spune:
Vreau sa-i dau azi gargaritzei branzica. Dati-mi si mie retetele va rog muuuult. Care e mai gustoasa: branza calcica sau cea facuta cu zeama de lamaie? Cat putem tine branzica facuta in casa (la frigider banuiesc)?
Sandra
gargaritza
GETY spune:
Scriu in viteza, graba, iute ca nu prea am timp.
Am facut azi dimineata ultimele cumparaturi pentru botez. I-am cumparat Mariei iar o pereche de sandalutze care i-s mari

, marimea 20, si mi-e ciuda, ca prima pereche tot mari i-am cumparat. Parca am orbul gainilor. Ea masoara 10 cm. in talpeta. Voi ce marimi ati cumparat? Mi-a zis vanzatoarea ca ccc cea mai mica e 19, nu se fac mai mici. Si eu am crezut-o.
Sandra, ai o fetitza tare harnicutza, a mea-i mai lenesa...
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
quote:
Originally posted by microbu
Vreau sa-i dau azi gargaritzei branzica. Dati-mi si mie retetele va rog muuuult. Care e mai gsutoasa: branza calcica sau cea facuta cu zeama de lamaie? Cat putem tine branzica facuta in casa (la frigider banuiesc)?
Sandra
gargaritza
Eu i-am facut-o cu Ca lactic, dar drept sa-ti spun, n-am gustat-o. Si nu o faceam decat din 250 ml. lapte, pentru o singura masa, cum s-ar zice.
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Reteta mea, data de dr. Mariei: pui la fiert 250 ml. lapte cu 2 pastile ca lactic. La un moment dat, deasupra se aduna branzica pe care o strecori intr-o bucata de tifon curata. Acum , ca ei papa mai mult, inmultesti cu 2.

LA MULTE LUNITZE! Bucuriilor sarbatorite astazi. Toate fetitzele si baieteii sa creasca mari, frumosi si sanatosi.

POZE MARIA DIANA
microbu spune:
Multumesc mult Gety pt reteta. Am pus 500ml lapte cu 4tablete. A iesit, am si gustat: nu e prea buna dar nici rea. Vreau sa-i fac mamaliguta cu iaurt, branzica, unt si ou. Sper sa-i placa.
Sandra
gargaritza
GETY spune:
Eu i-o amestecam cu banana, sau mar ras, ca-i cam inecacioasa.
POZE MARIA DIANA