Bucurii de sept-oct 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Cristina, sa-ti traiasca Vladic, micul atlet!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna dimineata!Hristos a inaltat!
Multumesc de cafea,in fiecare dimineata o servesc cu voi ,azi fac si eu sa nu va suparati ca nu scriu des
Noi ne am linistit, Cosmin a facut rozeola,am scapat de ce a fost mai greu.Exact in aceiasi perioada adica duminica mai exact a aparut si primul dintisor,il asteptam si pe al doilea,e nervos tare,vrea numai in brate,dar ieri m-am suparat si l-am lasat in pat la somn ,a plans dar a adormit singur,asa si aseara si azi dimineata.Inca plange dar momentan nu stiu cum altfel sa l invat.Metoda Cristinei am incercat-o de cateva ori si degeaba cum veneam se linistea in brate,cand il lasam in pat tipa efectiv.
Merge si el in patru labe,destul de mult,in ficeare zi parca putin mai mult,inainte de boala se juca frumos cu jucariile,a spus el ceva silabe se pare ca si asta a uitat acum cu febra asta.
Am vazut si eu poze,eu nu mai reusesc sa fac,am avut sricat incarcatorul,am luat altul acum poate voi face mai multe poze.
In legatura cu diversificarea noi suntem in urma tare,ar trebui sa avem 2 mese solide,dar cea de dimineata o refuza,de fapt refuza fructele,de la inceput le a refuzat,acum de vreo 5 zile nu i-am mai dat deloc,poate dupa aceea accepta.La pranz mancam legume fierte cu carnita si pasate,ii plac f mult mananca cate o canita de 200ml nu stiu in gr cat e.nu am diversificat ora 5 ca nici nu stiu inca ce sa i dau sa manance,si mai asteptam sa reusim sa bagam toate alimentele usor.nu i-am dat multe lucruri,abia ou dar nu mai am de la tara proaspete si iar fac o pauza pana ajung la noi de la bunici.Ficat nu i-am dat inca,am cumparat sa i dau dar m-am razgandit...Si eu sunt in pana de idei de mancare.iaurt i-am dat dar a facut bubulite rosii parca ar fi fost stricat si totusi era proaspat ca era facut de mine,mai astept si incerc mai tarziu.
Nu mai stiu ce sa va mai povestesc de noi,am sa incerc sa intru zilnic cu toate ca am mai vrut dar degeaba abia citesc si trebuie sa fac ceva si nu mai am timp.
Va pup si o zi superba!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alipiticot - Adevarat s-a inaltat! ce bine ca ai reusit si tu sa mai intri pe-aici!
Si Vladut e tare marait, de fapt asta e starea lui de spirit normala daca nu e tinut in brate. La capitolul diversificare stam la fel si noi. Carnita cu legume mancam, fructe nu prea vrea, rar de tot mai accepta si cate un marut ras. Ii mai dau cereale, dar o data le accepta, o data nu. Ou i-am dat o data dar m-a refuzat. Azi vreau sa mai incerc o data. Iar cu metoda, ce sa zic - am esuat. De cand se ridica n-am mai reusit sa-l adorm asa, pentru ca se ridica si se uita in jur si uita ca trebuie sa doarma. Si trebuie sa ma duc la el, sa-l culc, sa-l tin culcat, moment in care se enerveaza rau, iar eu nu am rabdare si iar ies din camera, el iar se ridica si tot asa, pana ajungem amandoi epuizati si il culc cu mine in pat si iar ne chinuim sa adormim. Cert e ca de fiecare data cand vreau sa-l culc nu sunt sigura ca o sa-mi reuseasca.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Christos a Inaltat!
Eu fac oua rosii...Pasca si cozonacul au venit de la mama de data asta...Maruca plange, asa ca fug!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Xandrutza - multumim de urari!
lA MULTE LUNITE BUCURIILOR DE 17 - Luca, Mathias, Ada, Eric, Nicolas Mihai, DAvid Stefan, Vladimir Alexis!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Intre buatarie si Maruca am reusit sa vad pozele de ieri ale Cosminei si Rebztei. Ce sa zic, am impresia ca nu sunt reale...Se comporta ca niste bebici de 1 an, 1 an si ceva. Bravo!!! Iar mamicile...nu am cuvinte, frumoase, frumoase, frumoase si slaaaaaaaaaaaaabeeeeeee. DIn nou Bravo! Eu....cu pasca pe masa....ce pot sa spun..."data viitoare!" Oricum, am mai dat si eu jos 2 kg, mai am 5!!! Sa vedem, sa vedem, ca se itnrevad cam multe torturi la orizont (ziua Anei...pe care o vom serva in 3 locuri, acasa, la bunici si la gradi...asdar 3 torturi), apoi ziua mea, a nepotelei, a soacra-mii si asta doar intr-o luna Asta e, o sa ma sacrific si o sa pap cate ceva din fiecare tortulet.

E ceva traficul in Bucuresti, mai ales acum de cand cu raliul! Ana trebuie dusa si adusa de la gradi cu metroul fiindca Piata Unirii e blocata, la fel si bulevardele din jurul ei, adica pe unde venim noi din Dr Taberei. Face tati asadar ture cu metroul zilnic, ca eu nu pot cu carutul pe scari, iar pe jos e mult prea cald sa o pot duce pe maruca 2 ore in soare.

Hai ca fug iar la bucatarie sa vedem ce fac outele colorate, Dupa aia mai am pozele lui Matti de vizionat.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Adevarat s-a inaltat!
Marina, cu ce ne servesti?
Cristina, incearca sa-i dai lui Vladic orez cu mere coapte in cuptor, iese asa de bun... Poate ii va place...
Alipiticot, sanatate lui Cosmin!

poze cu noi

Mergi la inceput

Noi plecam in vizita! Vorbim mai pe seara...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Am baut si eu cafeaua cu voi in dimineata asta fetele dar acum fug ca am la treabaaaa, plus ca azi merg sa-mi scoata firele (mi-i cam frica da' n-am de ales). Nu stiu ce sa-i fac de papa la Roxi azi, ma gandesc sa incerc ceva spanac cu orez ca nu pot amesteca cu cartof ca nu-i place deloc, dar mai trebe sa-i fac si varianata II daca nu-i place cumva varianta I.
Am uitat sa va zic (sau nu?) ce-i place la Roxi tare sa pape: mazarea si dovlecel!
i acum de dimineata a facut pipi la olita (am pus in eprubeta pt analize)si apoi kk. Am luat din urina aia si am trimis la analize desi nu cred ca e relevanta ca nu am spalat copilu iunainte si cred ca ar fi trebuit sa fie foarte curata inainte de a-i recolta urina pt analize. Oricum o sa repetam analizele...

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata!

Nu prea am timp, sunt singura cu pitica dar am intrat sa ne laudam ca am facut kk la olita si ieri si azi!!!

Alte lucruri pe care le facem mai demult dar nu vi le-am spus:
- ruxi se da jos singurica din pat
- merge de-a busilea prin toata casa
- se ridica in picioare tinandu-se de orice
- cand sta pe jos in 4labe incearca sa se ridice in picioare
- sta in patut sau tarc NUMAI in picioare, nu a invatat inca sa se lase pe fund dar macar aterizeaza pe el si nu pe spate ca pana acum
- cand aude muzica incepe instant sa danseze (mai mult o batzaiala)
- silabe noi: pa-pa, da-da, brrr-brrr (cand mergem cu ), la-la (pe muzica)
- se catzara pe orice, trece de orice obstacol
- de ieri merge singurica tinandu-se de pat, pe toata lungimea lui
- se bucura si scoate niste sunete tare dragute cand ii place ce mananca
- daca ii ceri jucaria ti-o da 2sec pe la nas si o ia inapoi razand in hohote

Cam atat deocamdata, in speranta ca nu ne-am laudat prea tare mai venim cu noutati .

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput