Bucurii de sept-oct 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 23
floricel79 spune:
CristinaG, asa ma gandeam si eu, s-o las in ritmul ei...
Cat despre masaj, nu i-am prea facut si nu prea sta. Tu cum ii faci? dupa baita sau in timpul zilei?
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) 
Sephora spune:
Cristina prima poza se ridica de pe spate pe o rana si sta asa.(nu in picioare)
Gety nu e canita e biberonul cu ceai cu manere,preferatul lui,e pe post de suzi.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
xandrutza_76 spune:
Cristina, Lakioana, felicitari!!! 
Ce ma bucur pentru voi, cred ca v-ati simtit foarte bine!!!!
Monique, bebe Cosmina, rade non-stop? Pai daca te uiti la pozele ei te lasa si oboseala si suparare, ma uit si ma trezesc zambind si eu... Imi place cum te-ai tuns.
Lakioana, cat imi place Reby, cu parul lung... cel mai mult mi-a placut cand i-ai prins parul in codita (parca pozele de ieri?) asa bine-i sta!
Sephora, l-am vazut pe Matti, in parc, ii sta bine cu palariuta! Cum ai intitulat tu filmuletul, parca "Incerc sa merg", nu mai stiu, acolo unde e cu tatal lui... pai el alearga, nu merge, bravo lui!
Floricel, zic si eu precum Cristina, sa o lasi in ritmul ei...
Gety, Narcisa, prima data a descoperit ce se face cu canita, de atunci se joaca cu ea, dar nu-i mai iese faza cu bautul, mai asteptam...
Adriana, poate ar trebui sa cauti alta pediatra, care sa-ti vina acasa pentru consultatii. Sanatate lui Dudu!
MamiLili, pariul... cat ne mai tii? Nici nu mai stiu pe ce am pariat...
Vad ca trebuie sa exersam mai serios cu olita...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Monique_new spune:
Buna dimineata. Azi nu dau cafea pt ca am uitat sa iau
o sa cobor mai tirziu ca altfel sint zombi toata ziua ma ia vre-o durere de cap.
floricel79felicitari pt kk la olitaaa
eu nu am mai incercat.Incearca in fructele de dim sa-i mai alternezi cu iaurt in loc de brinzica iese mai cremos poate ii place mai mult asa. Cosmi papa mai bine decit cu brinzica(e mai inecacios) La masa se 17-18 poti sa ii mai faci niste cartofiori fierti cu brinzica si smintinica slaba sau macaroane cu aceeasi compozitie. Nici a mea nu a vrut mamaliguta cu brinza sau orez cu lapte.
xandrutza_76si Cristinamultumim de aprecieri si Cosmi si mami
Sincer ea nu prea plinge. Mai mult miriiie sau face "brrrr" sau zice mama cind : ii este foame, sete cald,somn sau se plictiseste in tarc. In rest e vesela cam mereu.
Eventual vb pe limba ei.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
CristinaGoji spune:
Mie mi-a ramas
de ieeri. Ii buna, asa ca poftiti![]()
Monique - ce fain ca e atat de cuminte Cosminuta! Inseamna ca in curand va avea o surioara/fratior!![]()
Floricel - masajul i-l fac inainte de baita, ca dupa n-are rabdare. La noi deja e un fel de ritual inainte de culcare. Masaj, baita, biberonul si somn. Acum nici el nu prea mai sta, dar eu ii fac masaj in orice pozitie sta el, asezat, in picioare, 4 labute, etc.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
alexutza_26 spune:
Buna dimineata!!
Azi dau eu
multaa si buna pt toata lumea...
Cristina - nu dau cu rosii
, ma bucur din tot sufeltul cand aud de vreo realizare a vreunei bucurii!!!
Vladut
Monique- iti sta tare bine cu noul look, iar Cosminuta e superba!!!
...PS - Alta data sa nu mai uiti sa iei cafea!!![]()
Floricel - felicitari pt kk pe olita...S-o tina tot asa!!!
Lakioana - am vazut aseara pe Reby ca o printesa mica ridicandu-se..
Fetele multumesc mult pt raspunsuri, sunteti niste dragute
, deci nu sunt singura care nu a dat anumite produse inca, desi toata lumea imi zice ca deja copilul e mare si poate manca aia si ailalta
Fetele eu trec printr-o perioada grea in viata mea (poate cea mai grea din viata unei mame!!!
), cu decizii multe si de viitor si daca nu o sa pot intra zilnic, sa nu va ingrijorati, o sa va mai citesc, dar poate nu voi mai fi in stare sa si raspund...
pe toate ca imi sunteti ff dragi!!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
eleņia spune:
buna dimineata
monique dau eu nui o problema ca la mine nu lipseste
atunci haideti la
fetele am facut pt toata lumea dupa preferinte
la multi ani bucuriilor de 17 s la cat mai multe lunite
ma duc sa citesc din urma s revin
xandrutza_76 spune:
Neatza, multumesc pentru
Cristina, Alexutza si Elenia! Monique, nu-i nimic, tu ne dai maine, daca nu uiti iar sa cumperi...
Alexutza, noi te asteptam, cand ai sa poti ai sa ne dai un semn... da` mai des ca altfel ma supar ![]()
In ceea ce priveste mancarea, daca mi s-a spus da-i copilului cutare aliment la varsta... am dat dupa o saptamana, doua, dar vad ca Narcisa mananca de toate (inca), a tolerat bine ce i-am dat.
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
La multe lunite bucuriilor de 17: Ada, Erik, Nicolas Mihai, Mathias, Vladimir Alexis, Luca, David Stefan si Vlad!

poze cu noi
xandrutza_76 spune:
MamiLili,
sarbatoritul Mathias! Ultima data cand l-ai aniversat, parca impachetai (daca tin bine minte)... si ai disparut... Acum stai acasa?
Pariul...
poze cu noi